Etape construcție casă

6 avantaje ale caselor prefabricate din lemn

De-a lungul istoriei, lemnul a avut numeroase utilități, acesta fiind extrem de apreciat pentru proprietățile pe care le posedă. Materialul continuă și astăzi să se bucure de o popularitate extrem de ridicată, el fiind utilizat foarte des pentru construirea de noi locuințe. Ca urmare a nivelului de cerere ridicat, producătorii […] mai mult »

4 modalități prin care locuința ta poate deveni mai ecologică

4 modalități prin care locuința ta poate deveni mai ecologică

O casă mai eficientă din punct de vedere energetic protejează mediul înconjurător și rersursele prețioase de care depind viețile noastre, pe lângă faptul că va contribui la mari economii de bani pe termen lung. Există numeroase opțiuni ecologice prin care ne putem îmbunătăți locuințele, inclusiv modalități ecologice de încălzire și […] mai mult »

5 gadgeturi minunate pentru o casă inteligentă

Pe măsură ce tehnologia a avansat, noi gadgeturi și-au făcut loc și în casele noastre, reușind să ne schimbe stilul de viață. Gadgeturile nu sunt doar accesorii atractive, ci oferă soluții rapide la problemele cu care ne confruntăm zi de zi. Designul simplu și funcțiile îmbunătățite reduc efortul uman și […] mai mult »

Cum poți obține un audit energetic complet și ce costuri presupune?

Prin întocmirea unui audit energetic sunt identificate informațiile privind consumul energetic al unei construcții și oportunitățile de economisire a energiei pentru implementarea soluțiilor de creștere a performanței energetice. În urma acestei analize efectuate de specialiștii acreditați, se stabilesc soluții de reabilitare sau modernizare termoenergetică a clădirilor. Documentația face parte din […] mai mult »

3 motive să investești în casa viitorului

Casa ideală este casa care te reprezintă cel mai bine, cea pe care ai visat-o dintotdeauna și care îți oferă confortul mult dorit. Odată cu trecerea timpului, vei observa ce mult contează ca, pe lângă designul preferat de tine, locuința ta să fie și una practică, să reprezinte o investiție […] mai mult »

Casa solară EF de N

Casa solară EFdeN reprezintă o soluţie pentru problemele caselor din prezent. Rezultatul acestui proiect, acestă casă solară cu o amprentă la sol de 147 de metri pătraţi, este amplasată temporar în incinta complexului comercial Băneasa Shopping City. Cine a realizat construcţia Locuinţa solară EF de N a fost realizată de […] mai mult »