Casa mea

5 metode eficiente să-ți securizezi casa

Siguranța ne oferă încredere și confort. Descoperă cele 5 metode eficiente să-ți securizezi casa și uită de orice fel de probleme. Întrebați care este cel mai sigur loc din lume, suntem tentați să răspundem: propria casă. Adevărul e că acasă ne simțim cel mai bine sufletește. Însă acest spațiu se […] mai mult »

5 trucuri pentru o casă pentru fumători

Petrecem ore în șir la serviciu, alergăm din loc în loc pentru a ne duce la îndeplinire toate task-urile de peste zi, mergem la cumpărături, iar la finele zilei avem senzația că ne aflăm într-o cursă contracronometru, care nu se mai termină. Și de ce? Pentru că urmează o nouă […] mai mult »

5 Idei de înfrumuseţare pentru aspectul casei

Micile schimbări din interiorul sau exteriorul casei ne fac să ne bucurăm mai mult de aspectul și confortul locuinţei. Astăzi, îți propunem câteva îmbunătățiri cu un efect vizibil pentru imaginea casei la care nu te-ai fi gândit și care nu sunt deloc costisitoare. Idei pentru înfrumusețarea casei La început de […] mai mult »

De ce am ales să încerc IQOS? 5 păreri despre dispozitiv

Cu toții am auzit probabil de IQOS și știm de asemenea că reprezintă o alternativă la țigările clasice. De aceea, am ales să încerc dispozitivul IQOS acasă. Obișnuiesc să fumez destul de mult, atât acasă, cât și la serviciu. Indiferent de locul în care mă aflu abia aștept să aprind […] mai mult »

De ce să alegi un purificator de aer pentru locuința ta?

Un purificator de aer ar putea fi o bună soluție pentru locuința ta. Cei mai mulți dintre noi ne concentrăm aproape toată atenția asupra materialelor de finisare ale locuinței, iar mai apoi pornim cu avânt către amenajarea acesteia. Destul de puțin ne gândim la calitatea aerului pe care îl respirăm, […] mai mult »

Cine accesează site-urile de anunțuri matrimoniale?

 O mulțime de bărbați și-au trăit viața la intensitate maximă, zi de zi, seară de seară și noapte de noapte, ieșind în cluburi cu prietenii sau peste tot pe unde era rost de distracție.  Ei bine, timpul a trecut, iar domnii respectivi acum sunt singuri, fără a avea o relație […] mai mult »