Casa mea

5 Idei de înfrumuseţare pentru aspectul casei

Micile schimbări din interiorul sau exteriorul casei ne fac să ne bucurăm mai mult de aspectul și confortul locuinţei. Astăzi, îți propunem câteva îmbunătățiri cu un efect vizibil pentru imaginea casei la care nu te-ai fi gândit și care nu sunt deloc costisitoare. Idei pentru înfrumusețarea casei La început de […] mai mult »

De ce am ales să încerc IQOS? 5 păreri despre dispozitiv

Cu toții am auzit probabil de IQOS și știm de asemenea că reprezintă o alternativă la țigările clasice. De aceea, am ales să încerc dispozitivul IQOS acasă. Obișnuiesc să fumez destul de mult, atât acasă, cât și la serviciu. Indiferent de locul în care mă aflu abia aștept să aprind […] mai mult »

De ce să alegi un purificator de aer pentru locuința ta?

Un purificator de aer ar putea fi o bună soluție pentru locuința ta. Cei mai mulți dintre noi ne concentrăm aproape toată atenția asupra materialelor de finisare ale locuinței, iar mai apoi pornim cu avânt către amenajarea acesteia. Destul de puțin ne gândim la calitatea aerului pe care îl respirăm, […] mai mult »

Cine accesează site-urile de anunțuri matrimoniale?

 O mulțime de bărbați și-au trăit viața la intensitate maximă, zi de zi, seară de seară și noapte de noapte, ieșind în cluburi cu prietenii sau peste tot pe unde era rost de distracție.  Ei bine, timpul a trecut, iar domnii respectivi acum sunt singuri, fără a avea o relație […] mai mult »

Locuinţele inteligente – o privire către viitor

Deşi conceptul “Locuinţe inteligente” părea mai degrabă de domeniul science fiction acum câţiva zeci de ani, în prezent se pare că acesta este trendul pentru casele viitorului. Cunoaşteţi desigur veşnicele angoase de după plecarea de acasă, de genul: Am închis oare cafetiera? Am deschis sistemul de alarmă? Oare copiii îşi […] mai mult »