Casa mea

Intră pe site-ul oficial Altecovent și vezi cum poți economisi în locuința ta

În aceste vremuri se vorbește tot mai mult despre nevoia de economisi cât mai mult, având în vedere scumpirile din ultima perioadă. Criza bate la ușă, iar inflația galopantă ne afectează din ce în ce mai mult. Cu toate acestea nu putem renunța la confortul din locuință sau la achiziția […] mai mult »

Cum să alegi un birou potrivit dacă lucrezi de acasă

Datorită noilor tendințe de piața muncii, tot mai multă lume are posibilitatea să lucreze remote, din confortul propriului cămin. Acest aspect vine la pachet cu crearea condițiilor optime de lucrat acasă. Un birou potrivit și un scaun confortabil și ergonomic sunt esențiale pentru a-ți asigura condițiile de lucru potrivite.                                        […] mai mult »

Deparazitarea la pisici – când trebuie realizată?

Pisicile sunt animale de companie minunate, extrem de amuzante, jucăușe și independente. Dacă ai o pisică, sigur vrei ca ea să fie sănătoasă și fericită, astfel că unul dintre aspectele esențiale pe care trebuie să le iei în calcul este deparazitarea.   Află mai multe despre tipurile de deparazitare, cum […] mai mult »

3 sfaturi utile când vrei să cumperi o casă

Cumpărarea unei case reprezintă de cele mai multe ori cea mai importantă achiziție pe care o vei face în viață, așa că trebuie să te asiguri că alegi înțelept și că iei cele mai bune decizii în legătură cu tipul locuinței, prețul ei, amplasarea, modalitatea de plată și alte detalii […] mai mult »

Despre ventilația centralizată Komfovent de la Altecovent

Fiecare casă are nevoie de un anumit grad de confort și anumite elemente pentru a putea fi locuită. Dacă aceasta nu este conectată la apă sau la curent, de exemplu, dat fiind contextul actual al digitalizării, locuitul ar fi aproape imposibil sau chiar incomod pentru oameni. Apa este indispensabilă atât […] mai mult »

Cum sa alegi un dezumidificator

Cum sa alegi un dezumidificator

Atunci cand ai probleme cu umiditatea aerului din locuinta, cel mai recomandat este sa folosesti un dezumidificator de camera. Pe piata exista acum foarte multe modele de dezumidificatoare si poate fi dificil sa il alegi pe cel care iti trebuie tie. Ca sa faci alegerea corecta tine cont de urmatoarele […] mai mult »