Casa mea

Cum pregătești casa inteligentă pentru sărbători

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și în aer se simte atmosfera de Crăciun. De aceea, e util să îți pregătești din timp casa, pentru a fi în ton cu spiritul sărbătorilor, dar și pentru a oferi musafirilor o primire călduroasă. Casa ta e spaţiul tău personal. Aceasta […] mai mult »

4 produse de care ai nevoie pentru construcția casei tale

Construcția unei locuințe nu este cel mai ușor lucru din lume, așa că trebuie să te aștepți la parcurgerea unor etape la care nici măcar nu te aștepți. De la realizarea proiectului de către un arhitect, a studiului geotehnic pentru a identifica dacă sunt sau nu probleme la nivelul solului, […] mai mult »

Care sunt nemulțumirile românilor referitoare la casă

Într-un studiu efectuat anul acesta, privind mulțumirile și nemulțumirile românilor legate de casele lor, s-a constatat că printre nemulțumiri se numără designul, suprafața și compartimentarea. Un studiu efectuat de GFK arată că designul interior, suprafața totală sau împărțirea spațiului sunt principalele nemulţumiri ale oamenilor privind casa în care locuiesc. Dacă […] mai mult »

5 produse de care ai nevoie atunci când locuiești la casă

unelte

Orice locuință are multe nevoi, pornind din etapele de construcție ale acesteia și până atunci când se ajunge la finisări sau chiar la amenajările interioare. Totul se desfășoară în timp, cu multă răbdare, dar mai ales cu multă iscusință. De aceea, atunci când locuiești la casă trebuie să te asiguri […] mai mult »

5 lucruri pe care să le ai în vedere pentru casa ta

materiale locuinta

Indiferent dacă locuiești la casă sau ai ales varianta unui apartament, mai mult ca sigur te gândești la cum să o decorezi, cum să o renovezi sau ai în vedere, încă de la început fiecare etapă de construcție astfel încât să ai cele mai bune rezultate. O locuință înseamnă mai […] mai mult »

O casă construită sub pământ – vezi imagini incredibile!

Această familie și-a construit o locuință sub pământ, iar imaginile sunt de-a dreptul incredibile. Chiar dacă este greu de crezut că cineva ar putea locui sub pământ, iată că această familie se simte foarte bine și beneficiază de foarte mult confort în această locuință construită sub pământ. Argumentele lor sunt […] mai mult »

5 produse de care ai nevoie pentru siguranța ta

Fiecare dintre noi ne dorim să fim în siguranță. De aceea, indiferent de ocazie trebuie să avem la îndemână toate acele produse necesare pentru supraveghere. Ca atare, fie că este vorba despre montarea unor dispozitive de supraveghere pentru locuința ta, fie pur și simplu îți dorești să ai la îndemână […] mai mult »