CONSTRUCȚII

5 modalități prin care îți poți pregăti locuința pentru venirea iernii

Persoanele care locuiesc la casă știu prea bine că toamna nu este tocmai un anotimp de relaxare, ci acum au loc toate pregătirile pentru venirea iernii. De la curățarea grădinii, tăierea crengilor periculoase, verificarea acoperișului și a jgheabului și până la verificarea centralei, sunt numeroase sarcini care trebuie duse la […] mai mult »

Ce informații sunt protejate de privilegiul avocat-client?

Rolul privilegiului avocat-client este acela de a asigura confidențialitatea oricărui schimb de informații, probe sau documente dintre client și avocat. Este, practic, o regulă care îl asigură pe client că tot ceea ce îi comunică avocatului în regim privat, fără nicio altă persoană de față, este confidențial chiar și după […] mai mult »

Montarea ușilor, o etapă importantă după achiziționare

Ai ales, în sfârșit, ușile perfecte pentru interiorul casei tale. Când crezi că partea cea mai dificilă s-a încheiat, ai de-a face cu montarea acestora. De fapt, pasul din urmă este chiar mai important decât selectarea modelului și achiziționarea propriu-zisă a produselor. https://unsplash.com/photos/zq4UnZoy5AQ O ușă montată corect îți va oferi […] mai mult »

4 sfaturi utile pentru o casă cu fațadă perfectă

După acoperiș, fațada este partea cea mai expusă a unei locuințe, aflându-se vara în bătaia soarelui, iar în sezonul rece, în fața intemperiilor. Oricât de rezistent ar fi materialul din care este realizată fațada, aceasta are nevoie, din când în când, de lucrări de renovare, pentru a-i reda un aspect […] mai mult »

Rolul și beneficiile tavanului casetat

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/nici-un-apel-spital-anun%C5%A3-afi%C5%9Fare-207691/ Cunoscut sub denumirea uzuală de „tavan fals”, tavanul casetat reprezintă o soluție foarte des folosită în amenajările interioare, cu precădere în spațiile mari, precum clădiri de birouri, magazine, școli, cinematografe și altele. În ultimul timp însă, tavanul casetat se folosește din ce în ce mai des și […] mai mult »

4 măsuri de siguranță care sporesc confortul la domiciliu

A locui într-o locuință nesigură poate fi riscant și, în plus, sentimentul de a sta într-o casă unde propria siguranță nu este garantată poate afecta substanțial confortul și starea de bine. Totuși, dacă simțiți că locuința sau zona în care stați nu prezintă siguranță, trebuie să știți că puteți pune […] mai mult »