CONSTRUCȚII

Analiza de risc la securitate fizică

Analiza de risc nu înseamnă doar o normativă europeană care presupune întocmirea unei documentații specifice pentru evaluarea riscului la care este expusă societatea comercială, ci mai degrabă o măsură de prevenție care ar putea contribui la limitarea de pierderi de vieți omenești sau a bunurilor ce aparțin companiei. O analiză […] mai mult »

Cum sa alegi un dezumidificator

Cum sa alegi un dezumidificator

Atunci cand ai probleme cu umiditatea aerului din locuinta, cel mai recomandat este sa folosesti un dezumidificator de camera. Pe piata exista acum foarte multe modele de dezumidificatoare si poate fi dificil sa il alegi pe cel care iti trebuie tie. Ca sa faci alegerea corecta tine cont de urmatoarele […] mai mult »

Încălzirea locuinței prin 2 metode eficiente

20929 Încălzirea locuinței prin 2 metode eficiente

Fie că vorbim de locuințe mici sau de case cu spații generoase, este nevoie să găsim metode eficiente de încălzire pe timp de iarna. Confortul reprezintă o prioritate pentru orice persoană. E important ca în sezonul rece să găsești o temperatură constantă și plăcută în interiorul casei tale. Alegerea sistemului […] mai mult »

Burghie pentru beton

Desigur,puteți da o gaură sau două într-un bloc de beton cu un burghiu obișnuit sau cu un burghiu de zidărie, dar veți dori un burghiu pentru beton si mai durabil dacă aveți o grămadă de găuri de dat sau pentru a găuri un beton vechi de circa 50 de ani. […] mai mult »

5 lucruri necesare pentru o casă inteligentă

5 lucruri necesare pentru o casă inteligentă

Casele inteligente sunt tot mai populare în toate colțurile lumii. Conceptul a fost gândit pentru a crea un confort mai bun și pentru a face economie pe termen lung, în condițiile în care nu mai este folosită inutil energia termică și electrică. De fapt, locuințele smart au rolul de a […] mai mult »