CONSTRUCȚII

Cum execuți un finisaj profesional al gresiei și faianței?

Finisajele profesionale ale gresiei și faianței îți pot da bătăi de cap dacă nu știi ce presupune întregul proces. Utilizarea unei mașini de tăiat sau a unor distanțieri gresie este o etapă care nu poate lipsi din planul lucrării tale. Activitatea asigură atât montarea corespunzătoare a plăcilor, cât și trasarea […] mai mult »

Găsiți tot ceea ce aveți nevoie pentru instalatia electrică la shop.electrofal.ro – magazinul online cu produse de înaltă calitate

Magazinul online shop.electrofal.ro este locul perfect pentru a găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru instalatia electrică a casei sau a afacerii dumneavoastră. Aici veți găsi o gamă variată de produse, precum corpuri de iluminat, cabluri, prize și întrerupătoare, sigurante electrice, tablouri electrice și accesorii. Toate acestea sunt de înaltă […] mai mult »

Intră pe site-ul oficial Altecovent și vezi cum poți economisi în locuința ta

În aceste vremuri se vorbește tot mai mult despre nevoia de economisi cât mai mult, având în vedere scumpirile din ultima perioadă. Criza bate la ușă, iar inflația galopantă ne afectează din ce în ce mai mult. Cu toate acestea nu putem renunța la confortul din locuință sau la achiziția […] mai mult »