CONSTRUCȚII

Cat de dur si rezistent este microcimentul?

Rezistenta si duritatea microcimentului Microcimentul este folosit cu succes pentru finisarea peretilor, obiectelor de mobilier, piscinelor sau podelelor, fiind un material care poate fi utilizat in interior sau in spatii exterioare. Gratie evolutiei in domeniu si dezvoltarii tehnologice, compusii din microciment ofera o rezistenta mai mare si o estetica mult mai placuta spatiilor in […] mai mult »

De ce merită să alegi un sistem de încălzire în pardoseală

Sistemul de încălzire prin pardoseală devine o opţiune preferată de tot mai multe persoane aflat în căutarea unei soluţii moderne, fiabile şi versatile de încălzire a locuinţei. Sursa foto: https://imgur.com/a/fxtzGU7 Via: www.shutterstock.com Pentru cei care încă se familiarizează cu acest concept, trebuie menţionat că există două tipuri de încălzire prin […] mai mult »

Despre ventilația centralizată Komfovent de la Altecovent

Fiecare casă are nevoie de un anumit grad de confort și anumite elemente pentru a putea fi locuită. Dacă aceasta nu este conectată la apă sau la curent, de exemplu, dat fiind contextul actual al digitalizării, locuitul ar fi aproape imposibil sau chiar incomod pentru oameni. Apa este indispensabilă atât […] mai mult »

Analiza de risc la securitate fizică

Analiza de risc nu înseamnă doar o normativă europeană care presupune întocmirea unei documentații specifice pentru evaluarea riscului la care este expusă societatea comercială, ci mai degrabă o măsură de prevenție care ar putea contribui la limitarea de pierderi de vieți omenești sau a bunurilor ce aparțin companiei. O analiză […] mai mult »

Cum sa alegi un dezumidificator

Cum sa alegi un dezumidificator

Atunci cand ai probleme cu umiditatea aerului din locuinta, cel mai recomandat este sa folosesti un dezumidificator de camera. Pe piata exista acum foarte multe modele de dezumidificatoare si poate fi dificil sa il alegi pe cel care iti trebuie tie. Ca sa faci alegerea corecta tine cont de urmatoarele […] mai mult »

Încălzirea locuinței prin 2 metode eficiente

20929 Încălzirea locuinței prin 2 metode eficiente

Fie că vorbim de locuințe mici sau de case cu spații generoase, este nevoie să găsim metode eficiente de încălzire pe timp de iarna. Confortul reprezintă o prioritate pentru orice persoană. E important ca în sezonul rece să găsești o temperatură constantă și plăcută în interiorul casei tale. Alegerea sistemului […] mai mult »