CONSTRUCȚII

Avantajele centralei termice electrice

Centrala termică este parte a confortului oricărei locuințe moderne. În ziua de astăzi este de neconceput să nu ai apă caldă curentă și căldură iarna. Este o măsură a civilizației și a progresului pentru care ne străduim și muncim, pentru care ne dorim o viață mai bună, de calitate. Evident, […] mai mult »

Clujul, cel mai scump oraş din punct de vedere imobiliar. Vezi cu cât a ajuns să se vândă metrul pătrat

Oraşul Cluj este atestat documentar din anul 1213 sub denumirea de Castrum Clus. De-a lungul istoriei cetatea a trecut prin evenimente majore, a suferit transformări, pierderi şi reveniri, ajungând să se transforme odată cu trecerea anilor, în capitala Transilvaniei. Cu o poziţionare geografică impresionantă şi o suprafaţă de 179, 5 […] mai mult »

Factorii care determină scumpirea locuinţelor

Tendinţele imobiliare în România sunt în continuă creştere. Începând cu a două jumătate a anului 2014 şi până în prezent, preţurile locuinţelor sunt într-un curs ascendent. Cu mici fluctuaţii, toţi anii cuprinşi în această perioadă s-au încadrat în această tendinţă susţinută de scumpire.   CONTINUARE – Vezi factorii care determină scumpirea […] mai mult »

3 soluții pentru un acoperiș conform planurilor tale

acoperis

Construcția unei case presupune parcurgerea mai multor etape de lucru. Pornind de la partea de proiectare și până la finisare este nevoie de multă atenție așa încât să nu se omită nimic din ceea ce ar afecta planul de proiectare sau lucrarea propriu zisă. Trebuiesc urmărite cu atenție sfaturile arhitecților, […] mai mult »

Tot ce trebuie să știi despre panourile fotovoltaice

În România, se observă o creștere a tendinței de folosire a energiei verzi și implicit a panourilor fotovoltaice pentru producerea propiului curent electric. Panourile fotovoltaice au la baza funcționării lor lumina soarelui, mai exact celulele fotovoltaice care ajută la producerea curentului electric. Mai multe despre avantajele, dar și dezavantajele acestor […] mai mult »

Shop-einstal.ro îți prezintă calitatea și siguranța oferită de pompe submersibile!

Pompele submersibile sunt dispozitivele care ne ușurează munca și ne ajută să exploatăm în condiții de siguranță apa, resursa naturală atât de necesară vieții. Siguranța joacă un rol foarte important, deoarece întregul sistem de alimentare depinde de pompele submersibile folosite, drept pentru care Shop-einstal.ro îți prezintă cele mai sigure pompe […] mai mult »