Stiluri

Casa din “Sub soarele toscan” poate fi acum inchiriata!

Pentru cei care au urmărit serialul „Sub soarele toscan” este bine ştiut cât de importatnt este rolul vechii vile în cadrul desfăşurării acţiunii, cât de mult a schimbat traiectoria destinului eroinei principale Frances, o tânără scriitoare interpretată de actriţa Diane Lane. Construcţia apare în scenariu, ca o veche vilă care […] mai mult »

5 stiluri de amenajare pentru locuința ta

stil amenajare

Dacă ai trecut dincolo de faza de finisare a pereților casei mai mult ca sigur începi să te gândești la alegerea pieselor de mobilier și decorațiuni. Toate acestea trebuie să fie perfect asortate cu stilul de amenajare pe care dorești să îl ai în vedere pentru casa ta. Și cum […] mai mult »

Cum să îţi amenajezi locuinţa în stil asiatic

Dacă iubeşti culturile asiatice, atunci poţi încerca să aduci o bucăţică din Orient chiar în casa ta.  Stilul asiatic se inspiră în principal din culturile japoneză, chineză, coreană, thailandeză, vietnameză. Cel mai frecvent însă, acesta este o combinaţie între stilul chinezesc şi cel japonez. Acest tip de amenajare îşi face […] mai mult »

Cum să decoraţi în stil retro

Stilul retro este un stil cu un farmec aparte, care aduce în prezent elemente decorative din trecut, mai ales din anii 50-60. Nu trebuie neapărat ca toată amenajarea dumneavoastră să fie făcută în acest stil, puteţi integra obiecte retro şi în alte decoruri. În cele ce urmează, o să vă […] mai mult »

Modern şi retro: stilul industrial vintage

Dacă dispuneţi de un spaţiu în care stilul industrial s-ar integra perfect, însă sunteţi şi pasionaţi de stilul vintage, aflaţi că nu trebuie să alegeţi între unul sau celălalt, le puteţi îmbina cu succes.  Stilul se numeşte industrial vintage şi tot mai mulţi oameni din toată lumea îl adoptă. Deşi […] mai mult »

Stilul industrial modern – eleganţă austeră

Caracterizat prin prezenţa materialelor precum metalul, cărămida şi ţevile, stilul industrial celebrează aspectul nefinisat, amenajările în acest stil amintind adeseori de interioarele fabricilor şi uzinelor. Folosit mai ales pentru amenajarea caselor moderne, apartamentelor sau spaţiilor comerciale, stilul industrial este plăcut în acelaşi timp plăcut din punct de vedere estetic şi […] mai mult »

Propriul Paradis

Trăind într-o lume aglomerată şi haotică, având zilele programate în funcţie de nevoile fiecăruia, răgazul sfârşitului de săptămână şi, mai cu seamă, al vacanţelor este bine venit. Este timpul pe care încercăm să îl gestionăm cât mai bine, pentru a ne recreea, pentru a ne umple clipele cu activităţi plăcute […] mai mult »