Mobilă living

Top 5 motive pentru a avea o canapea extensibilă în loc de pat

Vrei să amenajezi sau cauți soluții pentru eficientizarea spațiului în locuință? Canapeaua extensibilă este una dintre variantele pentru care poți opta, mai ales dacă ai o garsonieră în care spațiul reprezintă o problemă. Mai mult, canapelele extensibile sunt potrivite pentru un studio unde vrei să creezi un spațiu deschis și […] mai mult »

Vrei un fotoliu nou! Cum îl alegi pe cel mai bun?

Vrei un fotoliu nou

După o zi obositoare la serviciu, întotdeauna este plăcut să te tolănești într-un fotoliu. Fie că preferi fotoliile minimaliste, cu un design modern, sau modelele înflorate clasice, vei găsii cu siguranță un fotoliu pe gusturile tale. Cum fotoliile pot reprezenta de multe ori o investiție, se merită să îți apleci […] mai mult »

Cum alegi canapeaua perfectă în 4 pași simpli?

4 repere care te vor ajuta să-ți alegi canapeaua rapid

Mai întotdeauna îndreptată înspre televizor, canapeaua este o piesă de mobilier esențială pentru orice sufragerie. Reunește întreaga familie sau ne permite să stăm întinși pe o suprafață moale și confortabilă în timp ce urmărim programele preferate. Cu toate acestea, indiferent de utilizare, trebuie să ținem cont de mai multe considerente […] mai mult »

6 tipsuri care te vor ajuta să-ți alegi canapeaua perfectă

6 tipsuri care te vor ajuta sa-ti alegi canapeaua perfecta

Canapele, scaune, covoare, corpuri de iluminat, orice ai căuta pentru amenajarea casei tale parcă are prea mult opțiuni, infinit de multe chiar, fapt ce te face să te decizi tot mai greu. Când vine vorba de canapeaua perfectă lucrurile se complică și mai mult, ea este una dintre piesele de […] mai mult »

Măsuțe de cafea din lemn, tendința anului 2016

masute de cafea din lemn

În materie de măsuțe de cafea, anul 2016 se remarcă, asemenea culorilor, prin natural. Astfel, în prim plan ne sunt aduse niște măsuțe de cafea din lemn elegante, moderne, originale, rustice sau clasice. Potrivite oricărui decor aceste măsuțe de cafea din lemn au un numitor comun, căldura, însă fiecare dintre […] mai mult »

Măsuțe de cafea

masute de cafea

Ești pe ultima sută de metri cu amenajarea locuinței și te învârți printre sute de măsuțe de cafea în speranța că o vei găsi pe cea mai potrivită. Ai crede că pe măsură ce te apropii de sfârșitul proiectului tău personal de amenajare deciziile vor fi din ce în ce […] mai mult »