Mobilă dormitor

Lemn sau metal. Care este materialul perfect pentru rama de pat?

Patul este piesa de mobilier cu care oamenii intra cel mai mult in contact. Orice om isi petrece minim 7-8 ore in pat, recuperand energia pierduta de-a lungul zilei si obtinand binemeritata relaxare. Sursa foto: https://unsplash.com/photos/aRT5UCf2MYY Un pat de buna calitate este un pat care poate sa ofere sustinerea necesara, […] mai mult »

Cum alegem salteaua pentru pătuțul copilului?

Ați pățit vreodată să vă treziți înțepeniți, iar spatele să vă doară îngrozitor? Ei bine, acestea pot fi efectele unui somn pe o saltea inconfortabilă. Acum, gândiți-vă ca bebelușul vostru să experimenteze asemenea dureri. Exact! Alegerea saltelei pentru pătuț trebuie să vă acapareze întreaga atenție. Se spune că cea mai […] mai mult »

Cum să facem cele mai bune alegeri de pătuțuri de bebeluși?

Patuturi de bebelusi Tutti Bambini

Atunci când este așteptată venirea pe lume a unui bebeluș, viitori părinți încep să pregătească hăinuțele, jucăriile și camera frumos amenajată. Cumpără îmbrăcăminte roz sau albastră, caută cele mai ingenioase jucării, dar se și preocupă intens atât de partea estetică, cât și de partea practică a camerei micuțului. Și primul […] mai mult »

Mobilă de dormitor – cele mai frumoase culori

Culorile și nuanțele ne influențează vizual cât și psihic. Din această cauză, atunci când alegeți mobilierul trebuie să țineți cont nu doar de forme și dimensiuni, ci și de culori. De obicei, orice mobilă de dormitor reprezintă elementul principal din cadrul încăperii, oferind spațiului funcționalitate, comoditate, eleganță, stil și personalitate. […] mai mult »

Cum alegem o saltea gonflabilă?

Dacă există dimineți în care te-ai trezit mai obosit decât te-ai culcat, dacă îți simți spatele încordat sau chiar anchilozat, cel mai probabil este ca salteaua să fie de vină. Alegerea unei saltele ideale nu este una tocmai ușoară. Alegerea o faci în funcție de dorințele pe care le ai […] mai mult »

Cum alegem cele mai bune paturi pentru copii?

Atunci când trebuie să luăm o decizie în privința celor mai bune paturi pentru copii, realizăm că nu este atât de ușor pe cât am fi crezut. Magazinele de specialitate sunt pline de fel și fel de pătuțuri în forme de mașinuțe sau floricele, colorate în cele mai frumoase nuanțe […] mai mult »

Paturi suprapuse – o alegere ideală?

Se spune că majoritatea oamenilor a trecut prin experiența camerelor cu paturi suprapuse. Fie în copilărie, atunci când împarți camera cu fratele/sora, sau chiar în timpul studenției în care camerele de cămin găzduiesc multe astfel de paturi. Eu, din păcate sau din fericire, depinde de fiecare, nu am avut prilejul […] mai mult »

Saltele de pat pentru un somn bun

Alegerile fac parte din viața noastră. Și nu orice fel de alegeri, alegerile potrivite! Nu cred că ne-am aventura într-o expediție de cățărat fără încălțămintea potrivită. La fel cum nu ne-am duce cu cortul fără, bineînțeles, cort 🙂 Deseori, nu dăm importanță unor lucruri care ni se par „normale”. La […] mai mult »