Mobilă

Greșeli ce trebuie evitate atunci când cumpărați mobilă la comandă

prodesignart.ro

Alegerea mobilierului perfect pentru propria locuință nu este o operațiune ușoară cum pare la prima vedere. Trebuie puse de fiecare dată în balanță preferințele, bugetul, dar și spațiul disponibil. De aceea mulți dintre români preferă mobila la comandă, creată întocmai după viziunea și gusturile lor. Însă și la capitolul mobilă […] mai mult »

Lemn sau metal. Care este materialul perfect pentru rama de pat?

Patul este piesa de mobilier cu care oamenii intra cel mai mult in contact. Orice om isi petrece minim 7-8 ore in pat, recuperand energia pierduta de-a lungul zilei si obtinand binemeritata relaxare. Sursa foto: https://unsplash.com/photos/aRT5UCf2MYY Un pat de buna calitate este un pat care poate sa ofere sustinerea necesara, […] mai mult »

Top 5 motive pentru a avea o canapea extensibilă în loc de pat

Vrei să amenajezi sau cauți soluții pentru eficientizarea spațiului în locuință? Canapeaua extensibilă este una dintre variantele pentru care poți opta, mai ales dacă ai o garsonieră în care spațiul reprezintă o problemă. Mai mult, canapelele extensibile sunt potrivite pentru un studio unde vrei să creezi un spațiu deschis și […] mai mult »

Top 7 beneficii pe care ți le aduce un scaun de masaj

Dacă nu ai întotdeauna timp să ajungi la ședințele de masaj, care te relaxează și te ajută să uiți de griji chiar și pentru câteva minute, te poți bucura de un scaun de masaj profesional chiar la tine acasă. Un astfel de scaun de masaj aduce numeroase beneficii asupra fizicului […] mai mult »

Mobila – cum o alegi pentru a fi o definiție estetică a casei

Mobila casei joacă un rol important din punct de vedere funcțional și nu numai. Alegerile făcute vor fi și cele care determină nu doar costurile, ci și confortul utilizatorului. Mai ales în contextul în care spațiile sunt dorite a fi cât mai aerisite și bine exploatate, depozitarea inteligentă și decorul […] mai mult »