Mobilă

3 trucuri pentru amenajarea spațiilor casei

camera

Oricine are o locuință trebuie să simtă că este acasă, așa că va amenaja totul după bunul plac, dar mai ales într-un stil care i se potrivește. Dacă vă aflați în pană de imaginație mai mult ca sigur veți apela la sfaturile unui designer de interior, care va determina cele […] mai mult »

Ce mobilă trebuie să se regăsească în casa ta? Iată 5 idei!

mobila

Deja ai trecut de etapele de finisare ale pereților și pardoselii? Ei bine, de această dată urmează tot ceea ce este mai frumos – utilarea spațiului și mobilarea acestuia, cu acele piese de mobilier ce îți vor fi necesare. Mobilierul pentru locuință trebuie ales cu multă grijă astfel încât să […] mai mult »

5 idei despre cum să-ți alegi mobila potrivită

5 idei pentru alegerea mobilei (4)

Nu poți vorbi despre un cămin adevărat atâta timp cât acesta este nemobilat. Ori, piesele de mobilier, cu toate că pot reprezenta partea cea mai costisitoare atunci când amenajezi o locuință, sunt de departe și cele care în final dau viață spațiului, oferindu-i personalitate și stil. Astfel, alegerea mobilei pentru […] mai mult »

Hamacuri de interior

V-aţi obişnuit probabil cu hamacurile de exterior, însă v-aţi gândit vreodată că acestea pot fi folosite şi pentru amenajările interioare? Dacă sunteţi sceptici în privinţa folosirii acestora în interiorul casei, în cele ce urmează vă vom prezenta unele idei ce vă vor convinge că hamacul nu se potriveşte doar grădinii […] mai mult »

Cum să construiești un mobilier frumos și ieftin pentru terasa ta

Terasa reprezintă un loc ideal pentru momente de relaxare și de contact cu lumea exterioară. Fie că locuiești la bloc, iar vederea terasei tale este înspre bulevardul principal, sau la casă, terasa fiind orientată spre grădină, cu siguranță îți dorești un spațiu personalizat și primitor. O zonă de confort dedicată […] mai mult »