Mobilă

Sfaturi pentru alegerea mobilierului potrivit pentru casa ta

Alegerea mobilierului potrivit poate fi o sarcină dificilă pentru orice persoană. Acest proces poate chiar să provoace anxietate, deoarece nu doreşti să investeşti mulţi bani doar pentru a descoperi că nu ai reuşit să obţii aspectul dorit. Indiferent de stilul de decor pe care îl urmăreşti, ţinând cont de câteva […] mai mult »

Alegerea accesoriilor pentru mobila la comandă. Ghidul cumpărătorului

Visezi la interioare personalizate după gusturile și nevoile familiei tale? Te preocupă tot mai mult alegerea accesoriilor pentru mobila la comandă? Atunci este evident că ai nevoie de un ghid care să te învețe criteriile de bază de care să ții cont când optezi pentru mobilier la comandă. https://pixabay.com/ro/photos/mobilier-camer%C4%83-de-zi-modern-998265/ Indiferent […] mai mult »

3 tipuri de scaune perfecte pentru terase şi saloane de evenimente

Inițierea unui business în domeniul ospitalier este o adevărată provocare. Bineînţeles ai nevoie de ajutorul specialiştilor în decorațiuni interioare pentru creionarea proiectului, dar chiar și așa, sarcina de selectarea a mobilierului este delicată. Acesta trebuie să fie în concordanță cu tematica localului, să fie versatil, fiabil şi cel mai important […] mai mult »

5 trenduri in mobila de baie in 2020

Baia este una dintre cele mai importante incaperi dintr-o casa, fiind locul in care oamenii au nevoie de intimitate si trebuie sa se simta extrem de confortabil de fiecare data. Acesta este si motivul pentru care trebuie acordata o atentie deosebita amenajarii unui astfel de spatiu. Exista o gama extrem […] mai mult »

Greșeli ce trebuie evitate atunci când cumpărați mobilă la comandă

prodesignart.ro

Alegerea mobilierului perfect pentru propria locuință nu este o operațiune ușoară cum pare la prima vedere. Trebuie puse de fiecare dată în balanță preferințele, bugetul, dar și spațiul disponibil. De aceea mulți dintre români preferă mobila la comandă, creată întocmai după viziunea și gusturile lor. Însă și la capitolul mobilă […] mai mult »

Lemn sau metal. Care este materialul perfect pentru rama de pat?

Patul este piesa de mobilier cu care oamenii intra cel mai mult in contact. Orice om isi petrece minim 7-8 ore in pat, recuperand energia pierduta de-a lungul zilei si obtinand binemeritata relaxare. Sursa foto: https://unsplash.com/photos/aRT5UCf2MYY Un pat de buna calitate este un pat care poate sa ofere sustinerea necesara, […] mai mult »

Top 5 motive pentru a avea o canapea extensibilă în loc de pat

Vrei să amenajezi sau cauți soluții pentru eficientizarea spațiului în locuință? Canapeaua extensibilă este una dintre variantele pentru care poți opta, mai ales dacă ai o garsonieră în care spațiul reprezintă o problemă. Mai mult, canapelele extensibile sunt potrivite pentru un studio unde vrei să creezi un spațiu deschis și […] mai mult »