Mobilă

4 sfaturi decorative pentru o bucătărie modernă și primitoare

Bucătăria este un spațiu cu un statut special în orice locuință, la care a ajuns evoluând de-al lungul timpului, Astfel, dacă la început era destinată doar preparării și servirii mesei, bucătăria a căpătat mai multe funcționalități, devenind chiar și spațiu de socializare. Din acest motiv, accesoriile dintr-o bucătărie trebuie să […] mai mult »

Cum alegi canapeaua pentru un living minimalist

Pentru un decor minimalist nu înseamnă că trebuie să alegi mobiler și accesorii care sunt simple, plictisitoare și ieftine. Simplu, modern, de inspirație scandinavă înseamnă “less is more”.  Minimalismul te poate ajuta să îți construiești atmosfera pe care ți-o dorești, în care confortul și starea de relaxare sunt cele care […] mai mult »

Sfaturi pentru alegerea mobilierului potrivit pentru casa ta

Alegerea mobilierului potrivit poate fi o sarcină dificilă pentru orice persoană. Acest proces poate chiar să provoace anxietate, deoarece nu doreşti să investeşti mulţi bani doar pentru a descoperi că nu ai reuşit să obţii aspectul dorit. Indiferent de stilul de decor pe care îl urmăreşti, ţinând cont de câteva […] mai mult »

Alegerea accesoriilor pentru mobila la comandă. Ghidul cumpărătorului

Visezi la interioare personalizate după gusturile și nevoile familiei tale? Te preocupă tot mai mult alegerea accesoriilor pentru mobila la comandă? Atunci este evident că ai nevoie de un ghid care să te învețe criteriile de bază de care să ții cont când optezi pentru mobilier la comandă. https://pixabay.com/ro/photos/mobilier-camer%C4%83-de-zi-modern-998265/ Indiferent […] mai mult »

3 tipuri de scaune perfecte pentru terase şi saloane de evenimente

Inițierea unui business în domeniul ospitalier este o adevărată provocare. Bineînţeles ai nevoie de ajutorul specialiştilor în decorațiuni interioare pentru creionarea proiectului, dar chiar și așa, sarcina de selectarea a mobilierului este delicată. Acesta trebuie să fie în concordanță cu tematica localului, să fie versatil, fiabil şi cel mai important […] mai mult »

5 trenduri in mobila de baie in 2020

Baia este una dintre cele mai importante incaperi dintr-o casa, fiind locul in care oamenii au nevoie de intimitate si trebuie sa se simta extrem de confortabil de fiecare data. Acesta este si motivul pentru care trebuie acordata o atentie deosebita amenajarii unui astfel de spatiu. Exista o gama extrem […] mai mult »

Greșeli ce trebuie evitate atunci când cumpărați mobilă la comandă

prodesignart.ro

Alegerea mobilierului perfect pentru propria locuință nu este o operațiune ușoară cum pare la prima vedere. Trebuie puse de fiecare dată în balanță preferințele, bugetul, dar și spațiul disponibil. De aceea mulți dintre români preferă mobila la comandă, creată întocmai după viziunea și gusturile lor. Însă și la capitolul mobilă […] mai mult »