Livinguri

Un trend ce nu se va demoda niciodată – tabloul decorativ

tablou-sapphire-waterfalls-8373716

Deși trendurile în ceea ce privește designul interior au suferit de-a lungul timpului diverse modificări, unele elemente s-au păstrat, fiind extrem de apreciate chiar și de cei ce abordează stiluri de decor contemporane. În ceea ce privește pereții, cu toate că au apărut tot felul de variante moderne de a-i […] mai mult »

Cum integrezi vitrinele într-un decor modern

În ochii multora, vitrinele par a fi obiecte demodate, specifice caselor vechi, care nu au mai fost renovate de foarte multă vreme. Cu toate acestea, un design modern poate integra cu ușurință acest gen de piese. Vitrinele sunt piese de mobilier cu multă personalitate. Locul acestora nu este doar în […] mai mult »

Ghid pentru cumpărarea celui mai bun televizor 4K

Tehnologia 4K te va face să uiți total de modul în care percepeai până acum televizoarele. Pentru că nimic din ce ai văzut în trecut la un display cu tub, HD sau Full-HD, nu se compară cu ce poate afișa un televizor 4K (Ultra HD), atât timp cât există conținut […] mai mult »

5 elemente de design inedite pentru un living opulent

Stilul ce promovează opulența este din ce în ce mai căutat în materie de design interior, în încercarea de a eleva o încăpere de la stadiul de extraordinară la de-a dreptul wow. Acest lucru se poate obține prin utilizarea unei piese de mobilier accent, care să patroneze întregul spațiu, sau […] mai mult »

Cum alegi canapeaua potrivită pentru livingul tău?

Alegerea mobilierului potrivit îți poate transforma casa într-un spațiu funcțional și foarte atractiv din punct de vedere al designului. Pentru zona de living, canapeaua este un element de mobilier indispensabil, a cărei alegere trebuie să rezoneze cu stilul locuinței, dar și cu modul tău de viață. Te întrebi, însă, cum […] mai mult »

4 piese de mobilier pentru salonul tău

Atenția la detalii este deosebit de importantă în momentul în care decorezi, așa că noi venim cu câteva sfaturi care cu siguranță te vor ajuta să îți pui amprenta și livingul casei tale să te reprezinte și să te simți mereu confortabil. Mai jos ai patru piese de mobilier care, […] mai mult »