Livinguri

Ghid pentru cumpărarea celui mai bun televizor 4K

Tehnologia 4K te va face să uiți total de modul în care percepeai până acum televizoarele. Pentru că nimic din ce ai văzut în trecut la un display cu tub, HD sau Full-HD, nu se compară cu ce poate afișa un televizor 4K (Ultra HD), atât timp cât există conținut […] mai mult »

5 elemente de design inedite pentru un living opulent

Stilul ce promovează opulența este din ce în ce mai căutat în materie de design interior, în încercarea de a eleva o încăpere de la stadiul de extraordinară la de-a dreptul wow. Acest lucru se poate obține prin utilizarea unei piese de mobilier accent, care să patroneze întregul spațiu, sau […] mai mult »

Cum alegi canapeaua potrivită pentru livingul tău?

Alegerea mobilierului potrivit îți poate transforma casa într-un spațiu funcțional și foarte atractiv din punct de vedere al designului. Pentru zona de living, canapeaua este un element de mobilier indispensabil, a cărei alegere trebuie să rezoneze cu stilul locuinței, dar și cu modul tău de viață. Te întrebi, însă, cum […] mai mult »

4 piese de mobilier pentru salonul tău

Atenția la detalii este deosebit de importantă în momentul în care decorezi, așa că noi venim cu câteva sfaturi care cu siguranță te vor ajuta să îți pui amprenta și livingul casei tale să te reprezinte și să te simți mereu confortabil. Mai jos ai patru piese de mobilier care, […] mai mult »

5 lucruri care aduc energie pozitivă într-o casă

Casa e un mic refugiu în care sperăm să ne reîncărcăm bateriile, pentru a face față tuturor încercărilor vieții. Nu e de mirare că, în ultimul timp, specialiștii acordă o atenție din ce în ce mai mare sentimentelor pe care locuința ni le transmite. Află care sunt cele 5 lucruri […] mai mult »

5 trenduri de design interior din 2019

Micile reamenajări interioare pot aduce proprietarilor mari bucurii. Descoperă cele 5 trenduri de design interior din 2019 și fă un update casei tale. Conform arhitectului și designerului Carolyn DiCarlo, spațiile locuinței afectează dispoziția oamenilor. În acest context, expertul din New York sugerează că tipul și amplasarea mobilierului ales, cantitatea de […] mai mult »

6 trucuri de care să ții cont atunci când amenajezi un living

Livingul este locul cel mai îndrăgit al casei, este cartea de vizită a întregii locuințe, este „sufletul” locuinței, dar și zona cea mai des frecventat din casă. Aici privești la televizor, te relaxezi până seara târziu în canapeaua comodă sau povestești cu prietenii. De aceea, atunci când realizezi un proiect […] mai mult »

5 obiecte care nu trebuie să lipsească din living

Dacă ai un living generos și nu știi cum să îl amenajezi sau a mai rămas spațiu și nu știi ce să faci cu el, îți recomandăm cinci obiecte care nu trebuie să lipsească din livingul tău. Livingul este spațiul care are o utilizare multiplă. Odată cu trecerea anilor, locul […] mai mult »