Livinguri

4 criterii de care să ții cont când alegi fotoliile pentru living

4 criterii de care să ții cont când alegi fotoliile pentru living

Livingul este o încăpere care trebuie să aibă un aspect cât mai frumos și mai relaxant pentru a-ți oferi confortul din fiecare zi. În afară de efectul vizual, livingul trebuie să îndeplinească și o componentă practică. Fotoliile sunt deosebit de importante în living, reprezintă puncte centrale, așa că alegerea lor […] mai mult »

Amenajarea livingului. 5 stiluri la modă în 2021

Amenajarea livingului. 5 stiluri la modă în 2021

Livingul este camera de relaxare unde stai la povești cu prietenii sau te uiți la un film alături de cei dragi. Organizarea acestui loc dă uneori bătăi de cap. Ne dorim un spațiu confortabil și primitor, dar el trebuie să includă toate accesorile unui stil modern de viață. De asemenea, […] mai mult »

6 idei de amenajare a unui living stilat

6 idei de amenajare a unui living stilat

Camera vedetă a oricărei locuințe, livingul nu trebuie să fie doar modern și corect amenajat, ci și extrem de stilat. Fie că locuiești la casă ori într-un apartament la bloc, această încăpere îți permite să experimentezi un stil de decor deosebit, să integrezi diferite idei de design, piese de mobilier […] mai mult »

Un trend ce nu se va demoda niciodată – tabloul decorativ

tablou-sapphire-waterfalls-8373716

Deși trendurile în ceea ce privește designul interior au suferit de-a lungul timpului diverse modificări, unele elemente s-au păstrat, fiind extrem de apreciate chiar și de cei ce abordează stiluri de decor contemporane. În ceea ce privește pereții, cu toate că au apărut tot felul de variante moderne de a-i […] mai mult »

Cum integrezi vitrinele într-un decor modern

În ochii multora, vitrinele par a fi obiecte demodate, specifice caselor vechi, care nu au mai fost renovate de foarte multă vreme. Cu toate acestea, un design modern poate integra cu ușurință acest gen de piese. Vitrinele sunt piese de mobilier cu multă personalitate. Locul acestora nu este doar în […] mai mult »