Livinguri

Livingul – 6 idei pentru o casă perfectă!

Livingul este spațiul în care ne petrecem cel mai mult timp, este locul în care ne relaxăm, ne primim prietenii dragi și privim ore în șir la televizor. De aceea, livingul trebuie să fie amenajat așa încât să te poți simți bine în orice moment al zilei. De la obiectele […] mai mult »

Amenajare în alb și negru

Combinația clasică de culori face ca orice cameră – de la băi la dormitoare – să fie sofisticată, elegantă și atemporală. De la dungi orizontale la plăci grafice, designerii împărtășesc ideile lor preferate de decorare alb-negru. Folosirea combinației alb-negru în decorare poate crea un decor uimitor și dramatic. Află cum […] mai mult »

Livinguri wow! Sigur o să te inspire și pe tine!

Camera de zi este centrul casei tale, de vreme ce aici converg toți prietenii tăi. Așadar, e musai ca această încăpere să fie una primitoare și luminoasă. Aceasta este, prin urmare, camera din casă care își va lăsa amprenta asupra celor care-i vor trece pragul. Prin urmare, este imperativ să […] mai mult »

Placarea şemineului

Șemineul este un element important într-o casă. Acesta nu are doar un rol practic, încălzind  interiorul și luminând încăperea, dar și unul decorativ, un șemineu putându-se transforma în piesa de rezistență a unei camere. Placarea șemineului scoate în evidență acest element, așa că trebuie aleasă cât mai bine. Indiferent de […] mai mult »

Alegerea culorilor pentru camera ta

Majoritatea oamenilor pun accent pe mobilierul și accesoriilor dintr-o casă, și mai puțin pe culori. Specialiștii în design interior consideră că alegerea culorilor dintr-o cameră este cea mai importantă etapă în amenajarea interioară a unei camere, iar când vorbim de culori nu ne referim doar la pereți, ci la tot […] mai mult »