Livinguri

3 modalitați prin care îți poți personaliza locuința pentru mai mult confort și relaxare

3 modalitați prin care îți poți personaliza locuința pentru mai mult confort și relaxare

Deși apreciem amenajările frumoase și interioarele atrăgătoare, mulți dintre noi începem să acordăm prioritate confortului și funcționalității în detrimentul esteticii. Asta nu înseamnă că nu ne mai pasă de cât de frumoase și îngrijite sunt locuințele noastre, ci pur și simplu dorim case mai informale și multifuncționale, unde putem să […] mai mult »

Cum să alegeți cel mai bun șemineu pentru casa dumneavoastră?

Trăim într-o zonă de climă temperată, ceea ce înseamnă că, în fiecare an, avem de înfruntat temperaturile scăzute care vin odată cu iarna. Este importantă modalitatea prin care alegem să ne încălzim locuințele, pentru că asta va influența costurile pe care le vom avea iarna. Dacă până cu puțin timp […] mai mult »

Cameră de zi în stil boho – sfaturi, inspirații

Aranjamentele în stil boho bat recorduri de popularitate. Nu este surprinzător – se referă la lumea artistică și la natură și, prin urmare, la tot ceea ce încântă. Cu toate acestea, nu este atât de ușor să amenajați cu gust o cameră de zi în stil boho. Accesoriile joacă un […] mai mult »

Sfaturi și idei pentru amenajare living room

Livingul este locul în care te poți relaxa în fiecare seară, savurând o ciocolată caldă sau un ceai fierbinte și vizionând serialul preferat, dar și unde poți da cele mai tari petreceri, la care să te distrezi alături de familie sau prieteni. De aceea, este important să acorzi o atenție […] mai mult »

4 criterii de care să ții cont când alegi fotoliile pentru living

4 criterii de care să ții cont când alegi fotoliile pentru living

Livingul este o încăpere care trebuie să aibă un aspect cât mai frumos și mai relaxant pentru a-ți oferi confortul din fiecare zi. În afară de efectul vizual, livingul trebuie să îndeplinească și o componentă practică. Fotoliile sunt deosebit de importante în living, reprezintă puncte centrale, așa că alegerea lor […] mai mult »

Amenajarea livingului. 5 stiluri la modă în 2021

Amenajarea livingului. 5 stiluri la modă în 2021

Livingul este camera de relaxare unde stai la povești cu prietenii sau te uiți la un film alături de cei dragi. Organizarea acestui loc dă uneori bătăi de cap. Ne dorim un spațiu confortabil și primitor, dar el trebuie să includă toate accesorile unui stil modern de viață. De asemenea, […] mai mult »

6 idei de amenajare a unui living stilat

6 idei de amenajare a unui living stilat

Camera vedetă a oricărei locuințe, livingul nu trebuie să fie doar modern și corect amenajat, ci și extrem de stilat. Fie că locuiești la casă ori într-un apartament la bloc, această încăpere îți permite să experimentezi un stil de decor deosebit, să integrezi diferite idei de design, piese de mobilier […] mai mult »