Cele 9 luni în care porți în pântece micuțul tău trec extrem de repede. La fel de repede trece și timpul în care el este bebeluș. Parcă doar închizi ochii și se transformă într-un tânăr în toată regula. Acesta este și motivul pentru care nu investim atât de mult în hainele de bebeluși. Însă, atunci când vine vorba despre mobilă, producătorii au venit în ajutorul nostru. Vedeți în continuare la ce mă refer.
Hăinuțele devin aproape imposibil de cumpărat atunci când vorbim despre bebeluși. Și nu mă refer la faptul că e greu să ne decidem asupra modelelor fiindcă, să fim serioși, sunt absolut adorabile. Dar dacă acum investim în niște botoșei simpatici este foarte posibil ca peste o lună să îi rămână mici. De aceea zic, investițiile par de prisos atunci când achiziționăm hainuțe. Cel mai bine e să cumpărăm strictul necesar și să achiziționăm cu timpul alte piese de vestimentație.
Dar, haideți să revenim la subiectul pe care vreau să îl abordez în acest articol. Producătorii de mobilă au observat toate aceste detalii și au realizat că, și în cazul pătuțurilor, lucrurile stau la fel. De aceea, „au sărit” în ajutorul proaspeților părinți cu o invenție extraordinară, atât din punct de vedere practic, cât și financiar. Aici mă refer la pătuțurile evolutive, pătuțurile de bebeluși care se pot folosi până la vârsta de 7-8 ani.
Și ca să înțelegeți mai bine despre ce vorbesc, vă prezint un pătuț evolutiv 3 în 1 de la Tutti Bambini.
Acest pătuț multifuncțional și evolutiv a fost creat să reziste pentru mult timp, adaptându-se tuturor etapelor de creștere a bebelușului. Ca să fie și mai practic pentru mămici, acesta include și un sertar pe roți, care se încadrează perfect sub el, pentru a putea depozita anumite lucruri ale celui mic.
Designul său este foarte elegant, minimalist, cu linii drepte și un finisaj natural, în culoarea lemnului. Datorită acestui design simplu, pătuțul se poate încadra perfect în orice spațiu, indiferent de stilul de amenajare, devenind chiar piesa de rezistență în camera bebelușului.
Și ca să înțelegeți de unde vine termenul de evolutiv, patul pentru bebeluși se transformă cu ușurință într-unul pentru juniori, care poate fi folosit până la vârsta de 8 ani, după care îl puteți folosi ca și o mini-sofa.
Etapa 1 – Pătuț pentru bebeluși
În aceasta etapă, el poate fi folosit cu ambele laterale integrate și cu salteluța fixată la nivelul dorit. Salteaua are și ea 3 poziții de fixare, în funcție de vârsta bebelușului, dar și de preferințele părinților. Pentru siguranța bebelușului, lateralele sunt fixe. Lacul utilizat pentru finisare și cleiul utilizat la îmbinarea componentelor sunt certificare ca fiind non-toxice.
Puteți sta liniștiți, deoarece micuțul va fi în siguranță, fiindcă pătuțul este foarte stabil grație structurii sale din lemn masiv și a designului conceput în acest sens.
Etapa 2 – Pat junior
Odată ce micuțul este pregătit de această tranziție, patul de bebeluș poate fi transformat cu ușurință într-unul de junior. Transformarea se face prin îndepărtarea ambelor laterale și fixarea saltelei la cel mai jos nivel. Tranziția la pat junior se poate realiza în momentul în care bebelușul poate urca și coborî singur din pătuț. Grație dimensiunilor mari, această etapă poate folosi până la vârsta de 7-8 ani.
Etapa 3 – Sofa chic
Doar pentru că micuțul nostru a crescut și s-a transformat deja într-un domnișor în toate regula, care are nevoie de un pat normal, nu înseamnă că trebuie să aruncăm pătuțul evolutiv. Utilitatea este și mai mare, fiindcă prin integrarea uneia din laterale și păstrarea saltelei la cel mai jos nivel, acest pat se transformă în cea mai chic mini-sofa. Ea poate fi folosită atât pentru relaxare, cât și pentru joacă.
Sertarul pe roți poate fi păstrat în continuare ca spațiu adițional de depozitare sau poate fi îndepărtat. Culoarea sa neutră este de ajutor atunci când ne dorim să schimbăm designul camerei copilului.