Dormitoare copii

Rolul jucăriilor în dezvoltarea abilităţilor

Rolul jucăriilor în dezvoltarea abilităţilor

Joaca celor mici reprezintă cea mai sigură şi echilibrată cale spre o dezvoltare armonioasă. Prin joc şi joacă, copilul are posibilitatea de a-şi dezvolta abilităţile, de a se cunoaşte pe sine, pe cei din jur şi mediul în care creşte. Având la dispoziţie jucăriile şi jocurile potrivite, cel mic va […] mai mult »

Ce daruri îi poți face copilului tău de Crăciun?

Mai e puțin până vom sărbători unul dintre cele mai iubite evenimente la nivel mondial. Zilele trec încărcate de activități, orașele așteaptă să fie iluminate în culori variate, pe piață au apărut, deja, oferte pentru brazi și ornamente. Indiferent de modalitatea pe care o alegem pentru a marca anul acesta […] mai mult »

Cum amenajăm eficient zona de joacă a copilului?

O mare problemă cu care se confruntă majoritatea părinților cu copii de vârstă mică este aceea a jucăriilor și a faptului că zecile de jucării amenință să invadeze întreaga locuință. Jucăriile reprezintă, într-adevăr, o componentă deosebit de importantă din viața copilului. Totuși, la fel ca în oricare alt aspect al […] mai mult »

3 moduri prin care poți fi un părinte mai ecologic

Intenția de a cumpăra produse ecologice și de a reduce utilizarea plasticului acasă și nu numai este una lăudabilă, însă ecologia pare a pune bețe în roate în primii ani de viață ai bebelușului. Dorim să oferim copilului tot ce e mai bun, de la alimente, hăinuțe, suzete, biberoane și […] mai mult »

Reguli pentru amenajarea camerei copilului

Venirea pe lume a copilului aduce după sine o serie de schimbări radicale în viața părinților. Pe lângă cele de ordin spiritual și emoțional, mari modificări se petrec și în spațiul locativ. Camera copilului este atent aleasă și decorată astfel încât acesta să se simtă în largul lui. Amenajarea camerei […] mai mult »