Dormitoare copii

Cum să faci camera copilului mai interesantă pentru el?

Atunci când este mic, pentru un copil contează foarte mult cum arată camera sa. Indiferent de vârsta pe car eo are, camera sa este locul în care petrecere majoritatea timpului, fie dormind, fie jucându-se, fie făcând lecții sau oricare altă activitate pe care și-o dorește. Unii copilași au tendința de […] mai mult »

Camera de tineret – 5 idei pentru un spațiu confortabil

Orice părinte știe că adolescența reprezintă vârsta descoperirii propriei identități. Vorbim despre o perioadă în care un copil își definește caracterul și devine, printre altele, nesigur și indecis. Acest lucru se manifestă într-un mod cât se poate de evident în relația cu ceilalți și tot ceea ce îl înconjoară. Deoarece […] mai mult »

Dezvoltarea copilului prin joacă

Un copil are nevoie de afecțiune, de atenție și de susținere continuă. Cei de la Art of Play sprijină părinții pe parcursul dezvoltării celui mic și le oferă acestora ocazia de a se cunoaște mai bine, de a învăța împreună prin joacă. Metodele alternative de învățare propuse de Art of […] mai mult »

Cum să organizezi jucăriile copiilor

Dacă ai copii, jucăriile reprezintă un element important și inevitabil al casei. Cu siguranță știi asta și, la fel de bine știi și că  volumul total poate fi ușor redus dacă există o minimă organizare. Așadar, iată câteva strategii și moduri în care poți organiza impecabil jucăriile.  Camera copiilor, pentru […] mai mult »

Camera copiilor – iată ce se poartă în anul 2017!

camera copilului

Camera copiilor este poate locul cel mai apreciat al locuinței, mai ales prin culorile îndrăznețe, decorațiunile și accesoriile ce se găsesc aici și totul poate fi permis de dragul celor mici. Uneori petrecem clipe aproape nesfârșite în camera copiilor, ne simțim bine, respirăm acel aer al copilăriei. Admirăm decorațiunile, jucăriile, […] mai mult »

Camera cu jucării

Toţi părinţii ştiu ce haos se poate creea în camera micuţilor atunci când toate jucăriile sunt scoase şi împrăştiate din varii motive. Fie pentru că toate trebuie să participe la jocul zgomotos şi vesel ce tocmai atunci se petrece, fie pentru că undeva, printre ele, stă ascunsă jucăria preferată ce […] mai mult »

Rolul culorilor în camera copiilor

Culorile fac parte din viaţa noastră încă de când venim pe lume. Sunt primele care stârnesc reacţii, care atrag atenţia, care ne ajută să asociem lucrurile în funcţie de ceea ce vedem. De ce să nu profităm de această terapie a culorilor atunci când amenajăm camera copiilor? Ne-am gândit să […] mai mult »

Cum să amenajez camera fetiţei mele

Dormitorul este locul din casă cel mai relaxant. Acolo îmi găsesc liniştea, mă odihnesc, visez şi la propriu şi la figurat, mă simt protejată şi sigură pe mine. Acest lucru este valabil şi pentru cei mici, care au nevoie de un spaţiu frumos, curat, în care să se poată desfăşura […] mai mult »