Dormitoare copii

Cum să organizezi jucăriile copiilor

Dacă ai copii, jucăriile reprezintă un element important și inevitabil al casei. Cu siguranță știi asta și, la fel de bine știi și că  volumul total poate fi ușor redus dacă există o minimă organizare. Așadar, iată câteva strategii și moduri în care poți organiza impecabil jucăriile.  Camera copiilor, pentru […] mai mult »

Camera copiilor – iată ce se poartă în anul 2017!

camera copilului

Camera copiilor este poate locul cel mai apreciat al locuinței, mai ales prin culorile îndrăznețe, decorațiunile și accesoriile ce se găsesc aici și totul poate fi permis de dragul celor mici. Uneori petrecem clipe aproape nesfârșite în camera copiilor, ne simțim bine, respirăm acel aer al copilăriei. Admirăm decorațiunile, jucăriile, […] mai mult »

Camera cu jucării

Toţi părinţii ştiu ce haos se poate creea în camera micuţilor atunci când toate jucăriile sunt scoase şi împrăştiate din varii motive. Fie pentru că toate trebuie să participe la jocul zgomotos şi vesel ce tocmai atunci se petrece, fie pentru că undeva, printre ele, stă ascunsă jucăria preferată ce […] mai mult »

Rolul culorilor în camera copiilor

Culorile fac parte din viaţa noastră încă de când venim pe lume. Sunt primele care stârnesc reacţii, care atrag atenţia, care ne ajută să asociem lucrurile în funcţie de ceea ce vedem. De ce să nu profităm de această terapie a culorilor atunci când amenajăm camera copiilor? Ne-am gândit să […] mai mult »

Cum să amenajez camera fetiţei mele

Dormitorul este locul din casă cel mai relaxant. Acolo îmi găsesc liniştea, mă odihnesc, visez şi la propriu şi la figurat, mă simt protejată şi sigură pe mine. Acest lucru este valabil şi pentru cei mici, care au nevoie de un spaţiu frumos, curat, în care să se poată desfăşura […] mai mult »

20 de camere pentru adolescenți

20 de camere pentru adolescenți (6)

Când a trecut timpul și când copilul tău a trecut de la stadiul de bebeluș la junior, pentru ca astăzi să cauți idei de amenajare pentru camerei unui adolescent în toată regula? Și pentru că lucrurile s-au schimbat semnificativ de când luai tu decizii în numele lui, este momentul să-i […] mai mult »

Decor de inspirație britanică într-o cameră de fetițe

Decor-Dormitor-Copii-by-Genoveva-Hossu-1

Acest decor de inspirație britanică, ca multe dintre proiectele mele de design interior, are la bază spiritul sobru și elegant al Londrei, puternic ancorată în tradiție și cu mult accent pe culoare. Fiind unul din cele mai recente asemenea proiecte, inspirate din atmosfera londoneză, această cameră de fetițe a avut drept miză transformarea […] mai mult »