Dormitoare

5 sfaturi pentru a evita alergiile pe care le poți face acasă

În urmă cu doi ani, statisticile arătau că una din patru persoane suferă de o afecțiune alergică, iar acest procent nu doar se menține, ci este în creștere. Predispoziția genetică se incriminează ca fiind un factor de risc major în apariția alergiilor, însă o parte dintre acestea izvorăsc în interiorul […] mai mult »

3 soluții pentru o iarnă geroasă!

Anotimpul rece și-a făcut simțită prezenta de ceva vreme și deja fiecare dintre noi caută soluțiile cele mai bune pentru a se proteja de frig. Pentru că poziționarea noastră geografică ne oferă câteva luni bune de anotimp răcoros, va trebui să ne gândim la soluții destinate să funcționeze pe termen […] mai mult »

3 materiale excelente pentru pilotele dedicate sezonului rece

Pentru că sezonul rece își face din ce în ce mai simțită prezența, achiziționarea unei pilote pentru această perioadă este o idee foarte bună. Din culcușul călduros, oferită de o pilotă de iarnă cu proprietăți incredibile, nopțile friguroase nu mai par atât de înspăimântătoare. Pentru a ști că faci cea […] mai mult »

8 Idei pentru un dormitor la superlativ

De multe ori considerăm că ar fi bine să renovăm cel puțin una dintre camerele locuinței noastre. Schimbările în general ne aduc o stare de bine, ne cresc confortul și au ca scop îmbunătățirea aspectului camerei respective astfel încât să putem folosi la potențial maxim spațiul suplimentar obținut în urma […] mai mult »