Dormitoare

5 idei ca să-ți amenajezi dormitorul

Dormitorul este locul în care ne place să ne simțim cel mai bine, este spațiul în care ne relaxăm și uneori ajungem să petrecem chiar cele mai multe ore dintr-o zi. De aceea, totul în jur trebuie să arate bine, să fie exact pe gustul tău și în acest fel […] mai mult »

5 sfaturi pentru a evita alergiile pe care le poți face acasă

În urmă cu doi ani, statisticile arătau că una din patru persoane suferă de o afecțiune alergică, iar acest procent nu doar se menține, ci este în creștere. Predispoziția genetică se incriminează ca fiind un factor de risc major în apariția alergiilor, însă o parte dintre acestea izvorăsc în interiorul […] mai mult »

3 soluții pentru o iarnă geroasă!

Anotimpul rece și-a făcut simțită prezenta de ceva vreme și deja fiecare dintre noi caută soluțiile cele mai bune pentru a se proteja de frig. Pentru că poziționarea noastră geografică ne oferă câteva luni bune de anotimp răcoros, va trebui să ne gândim la soluții destinate să funcționeze pe termen […] mai mult »

3 materiale excelente pentru pilotele dedicate sezonului rece

Pentru că sezonul rece își face din ce în ce mai simțită prezența, achiziționarea unei pilote pentru această perioadă este o idee foarte bună. Din culcușul călduros, oferită de o pilotă de iarnă cu proprietăți incredibile, nopțile friguroase nu mai par atât de înspăimântătoare. Pentru a ști că faci cea […] mai mult »