Dormitoare

5 moduri prin care ne putem amenaja locuința în stil Feng Shui

21468 - moduri prin care ne putem amenaja locuința în stil Feng Shui

Tehnicile Feng Shui vin ca să ne ajute să ne amenajăm locuințele într-un mod cât mai echilibrat, armonios și chiar terapeutic. Despre Feng Shui s-ar putea spune că este o artă străveche concentrată asupra echilibrării unui spațiu, căci echilibrul este cel care, în cele din urmă, ne asigură sănătate, fericire […] mai mult »

11 idei care să te inspire în amenajarea unui dressing

Un dressing este un punct de lux pentru orice casă, ajutând la menținerea hainelor în ordine dar și la păstrarea lor în condiții optime pentru a le proteja și a le prelungi durata de viața.  Crearea unui dressing separat este o mișcare inteligentă care nu necesită întotdeauna atât de mult […] mai mult »

5 modele de lenjerii de pat perfecte pentru dormitorul tău

Un somn linistit înseamnă și dimineți mai frumoase, de aceea îți recomandăm aceste 5 modele de lenjerii de pat perfecte pentru dormitorul tău. Este important ca lenjeria de pat pe care o alegem pentru dormitorul nostru sa fie atat estetic placută cât și confortabilă. Anumite țesături naturale, precum și unele […] mai mult »

Care sunt cele 5 aspecte care conturează un dormitor perfect?

Care sunt cele 5 aspecte care conturează un dormitor perfect

Dormitorul este spațiul tău intim unde ai șansa să te refugiezi după o zi lungă și obositoare. Este locul în care trebuie să regăsești o atmosferă calduroasă, confortabilă și liniștită. Amenajarea dormitorului trebuie să fie practică, dar mai ales relaxantă. Beneficiile unui somn liniștitor sunt nemărginite. În cele din urmă, […] mai mult »

5 pași către un dormitor prielnic somnului

20436 - pași către un dormitor prielnic somnului

Atunci când vine vorba de amenajarea dormitorului, cei mai mulți dintre noi ne gândim la decor și culori, dar iată că sunt nenumărate modalități prin care ne putem îmbunătăți totodată calitatea somnului făcând mici modificări de amenajare. De la o curățenie generală și până la alegerea celor mai potrivite culori […] mai mult »

5 moduri prin care poți aduce Hygge în casa ta

La sfârșitul zilei, nimic nu se compară cu sentimentul plăcut de a ajunge acasă, acolo unde suntem cuprinși de confort, de relaxare și de bine. Nu este deci o surpriză faptul că „hygge”, care este un concept danez, a devenit atât de popular. Cu accent pe relaxare și pe grija […] mai mult »