Dormitoare

3 soluții pentru o iarnă geroasă!

Anotimpul rece și-a făcut simțită prezenta de ceva vreme și deja fiecare dintre noi caută soluțiile cele mai bune pentru a se proteja de frig. Pentru că poziționarea noastră geografică ne oferă câteva luni bune de anotimp răcoros, va trebui să ne gândim la soluții destinate să funcționeze pe termen […] mai mult »

3 materiale excelente pentru pilotele dedicate sezonului rece

Pentru că sezonul rece își face din ce în ce mai simțită prezența, achiziționarea unei pilote pentru această perioadă este o idee foarte bună. Din culcușul călduros, oferită de o pilotă de iarnă cu proprietăți incredibile, nopțile friguroase nu mai par atât de înspăimântătoare. Pentru a ști că faci cea […] mai mult »

8 Idei pentru un dormitor la superlativ

De multe ori considerăm că ar fi bine să renovăm cel puțin una dintre camerele locuinței noastre. Schimbările în general ne aduc o stare de bine, ne cresc confortul și au ca scop îmbunătățirea aspectului camerei respective astfel încât să putem folosi la potențial maxim spațiul suplimentar obținut în urma […] mai mult »

Amenajare în alb și negru

Combinația clasică de culori face ca orice cameră – de la băi la dormitoare – să fie sofisticată, elegantă și atemporală. De la dungi orizontale la plăci grafice, designerii împărtășesc ideile lor preferate de decorare alb-negru. Folosirea combinației alb-negru în decorare poate crea un decor uimitor și dramatic. Află cum […] mai mult »

5 idei de amenajare a dressing-ului unui bărbat

mobila-dressing

Amenajarea dressing-ului unui bărbat nu este cel mai simplu lucru din lume, dar nici cel mai greu. Trebuie să existe multă ordine, totul să fie amenajat cât se poate de simplu, iar stilul masculin să predomine peste tot. Mai exact, unui bărbat nu îi sunt utile decorațiunile cu mult prea […] mai mult »