Dormitoare

Care sunt cele 5 aspecte care conturează un dormitor perfect?

Care sunt cele 5 aspecte care conturează un dormitor perfect

Dormitorul este spațiul tău intim unde ai șansa să te refugiezi după o zi lungă și obositoare. Este locul în care trebuie să regăsești o atmosferă calduroasă, confortabilă și liniștită. Amenajarea dormitorului trebuie să fie practică, dar mai ales relaxantă. Beneficiile unui somn liniștitor sunt nemărginite. În cele din urmă, […] mai mult »

5 pași către un dormitor prielnic somnului

20436 - pași către un dormitor prielnic somnului

Atunci când vine vorba de amenajarea dormitorului, cei mai mulți dintre noi ne gândim la decor și culori, dar iată că sunt nenumărate modalități prin care ne putem îmbunătăți totodată calitatea somnului făcând mici modificări de amenajare. De la o curățenie generală și până la alegerea celor mai potrivite culori […] mai mult »

5 moduri prin care poți aduce Hygge în casa ta

La sfârșitul zilei, nimic nu se compară cu sentimentul plăcut de a ajunge acasă, acolo unde suntem cuprinși de confort, de relaxare și de bine. Nu este deci o surpriză faptul că „hygge”, care este un concept danez, a devenit atât de popular. Cu accent pe relaxare și pe grija […] mai mult »

4 pași pentru a alege perna perfectă

O pernă nepotrivită afectează calitatea somnului, iar utilizarea sa pe termen lung poate avea un impact negativ asupra sănătății, deoarece întregul aliniament al corpului are de suferit. Acest element din dormitor are rolul de a sprijini capul, gâtul și umerii și de a ține coloana vertebrală dreaptă pe parcursul nopții, […] mai mult »