Dormitoare

3 modalitați prin care îți poți personaliza locuința pentru mai mult confort și relaxare

3 modalitați prin care îți poți personaliza locuința pentru mai mult confort și relaxare

Deși apreciem amenajările frumoase și interioarele atrăgătoare, mulți dintre noi începem să acordăm prioritate confortului și funcționalității în detrimentul esteticii. Asta nu înseamnă că nu ne mai pasă de cât de frumoase și îngrijite sunt locuințele noastre, ci pur și simplu dorim case mai informale și multifuncționale, unde putem să […] mai mult »

Dormitor mai confortabil cu buget redus: 6 trucuri simple

Nu știi care este cheia unui dormitor confortabil și armonios din punct de vedere estetic? Ai venit în locul potrivit, căci în articolul de astăzi îți vom dezvălui o serie de trucuri prin care poți transforma această încăpere în raiul confortului. Și cu buget redus, pe deasupra.     Multe […] mai mult »

5 idei de amenajare cu impact mare pentru un dormitor mic

22232 - 5 idei de amenajare cu impact mare pentru un dormitor mic

Cu un design potrivit, un dormitor mic poate beneficia de propriul său caracter, oferind totodată confortul necesar. Trebuie doar să îmbrățișați creativitatea și să vă jucați cu limitările pe care le impune un dormitor de dimensiuni restrânse. În general, dormitoarele mai mici necesită claritate vizuală, asta însemnând linii curate, mai […] mai mult »

5 moduri prin care ne putem amenaja locuința în stil Feng Shui

21468 - moduri prin care ne putem amenaja locuința în stil Feng Shui

Tehnicile Feng Shui vin ca să ne ajute să ne amenajăm locuințele într-un mod cât mai echilibrat, armonios și chiar terapeutic. Despre Feng Shui s-ar putea spune că este o artă străveche concentrată asupra echilibrării unui spațiu, căci echilibrul este cel care, în cele din urmă, ne asigură sănătate, fericire […] mai mult »