Bucătării

Reducerile de Extra Black Friday PIATRAONLINE – Premii şi zeci de produse din piatră naturală

Piatra naturală este un material versatil și durabil care poate fi folosit în nenumărate scopuri într-o locuință care se dorește a fi clasică și primitoare. De la blaturi de bucătărie, dulapuri din baie, șemineu și până la pardoseli, pereți, bucătării în aer liber și coșuri de foc, piatra naturală decorativă […] mai mult »

4 trucuri pentru o bucătărie ca de poveste

Amenajarea bucătăriei este un must do, mai ales atunci când ne gândim cât de mult stăm aici, fie că gătim alimentele cele mai gustoase, fie că ne savurăm cafeaua de dimineață sau ceaiul împreună cu cei dragi sau chiar alături de prieteni. Tot bucătăria este spațiul care încet încet se […] mai mult »

5 trucuri ca să ai o bucătărie modernă

Bucătăria este spațiul în care trebuie să te simți în largul tău, locul în care seara toți membrii familiei se strâng în jurul mesei și povestesc întâmplările de peste zi. Tot în bucătărie gătești cele mai bune preparate, ba chiar poți face mai mult de atât mai ales că acesta […] mai mult »

Cum să iluminezi corect bucătăria?

Bucătăriile bine proiectate, cu echipamente și electrocasnice moderne, cu dulapuri elegante și blaturi texturale de piatră pot oferi o stare de bine, mai ales dacă sunt prevăzute cu accesorii de iluminare excelente care asigură o lumină plăcută și eficientă. La urma urmei, bucătăria este sufletul casei, așa că aici se […] mai mult »