Bucătării

5 cele mai moderne chiuvete pentru casa ta

5 cele mai moderne chiuvete pentru casa ta

Atunci când ne renovăm baia sau bucătăria, dar și atunci când lucrăm la amenajarea întregii noastre locuințe, chiuveta este adesea ultimul detaliu care primește atenția noastră. Doar atunci când dorim să aducem îmbunătățiri bucătăriei sau băii, tindem să acordăm mai multă atenție modelului de chiuvetă care s-ar potrivi cel mai […] mai mult »

Cum se taie un blat de bucatarie?

cum-se-taie-un-blat-de-bucatarie_

Tipuri blat de bucatarie Blatul este unul dintre elementele centrale ale unei bucatarii, avand un rol functional indispensabil: este folosit pentru gatirea si amestecarea mancarurilor, depozitarea produselor si articolelor de bucatarie etc. Bucataria este unul dintre cele mai practice spatii dintr-o locuinta, iar montarea sau inlocuirea blaturilor poate sa necesite […] mai mult »

Cum alegi culorile în bucătărie: 5 aspecte importante

Bucătăria este o cameră cu rol predominant funcțional. De aceea, tindem să ne gândim la amenajarea ei mai întâi din perspectiva aparatelor electrocasnice, a mobilierului și a uneltelor. Totuși, bucătăria este și camera în care familia se reunește după o zi plină, pentru pregătirea și servirea mesei. Așadar, este și […] mai mult »