Bucătării

Cum alegi culorile în bucătărie: 5 aspecte importante

Bucătăria este o cameră cu rol predominant funcțional. De aceea, tindem să ne gândim la amenajarea ei mai întâi din perspectiva aparatelor electrocasnice, a mobilierului și a uneltelor. Totuși, bucătăria este și camera în care familia se reunește după o zi plină, pentru pregătirea și servirea mesei. Așadar, este și […] mai mult »

4 modificări în bucătărie care pot ridica valoarea întregii locuințe

4 modificări în bucătărie care pot ridica valoarea întregii locuințe

Dacă intenționați ca pe viitor să vă vindeți locuința, aflați că există anumite caracteristici în bucătărie care pot ridica valoarea întregii locuințe. După cum ar spune experții în imobiliere, bucătăria este cea care vinde locuința. În general, o bucătărie modernă adaugă întotdeauna valoare unei case, însă acest spațiu cuprinde cele […] mai mult »

3 pași către o locuință mai sustenabilă

3 pași către o locuință mai sustenabilă

Foarte multe familii încep să pună un mare accent pe ecologie și pe sustenabilitate, deoarece ne dăm seama că altă alternativă nu mai avem. Contribuția fiecăruia dintre noi contează și conduce către o natură mai sănătoasă, care poate să ne susțină în continuare viețile. Iar sustenabilitatea începe acasă, cu pași […] mai mult »

De ce se cauta blaturile de ceramica?

Ceramica portelanata – material cu caracteristici de exceptie Bucataria este sufletul unei case, pentru ca aici oamenii isi petrec mare parte din timpul liber, gatind si bucurandu-se impreuna. De aceea, acest spatiu trebuie sa fie unul nu doar placut si confortabil, ci sa ofere toate conditiile pentru experiente culinare de […] mai mult »