Bucătării

5 idei de amenajare a locuinței care nu costă o avere

Tendințele în ceea ce privește amenajarea locuinței se schimbă rapid, așa că ceea ce a fost la mare modă anul acesta s-ar putea să fie demodat la anul. Nu doar că decorul casei poate fi dificil de menținut, dar totodată poate fi o investiție costisitoare, ca să nu mai vorbim […] mai mult »

5 moduri prin care poți amenaja o bucătărie practică

Cu toții ne dorim o bucătărie perfectă, practică, utilă și cât mai eficientă, însă o bucătărie perfectă va arăta diferit pentru toată lumea. Este posibil ca un corp de iluminat mic să nu fie suficient pentru o bucătărie spațioasă de casă, la fel cum rafturile deschise s-ar putea să nu […] mai mult »

Cum integrezi electrocasnicele de baza în design-ul bucătăriei

Ne dorim întotdeauna ca locuința noastră să corespundă stilului de viață activ și modern pe care îl avem. De asemenea, ne dorim să ținem pasul cu tehnologia și ideile moderne de amenajare interioară, pentru că acestea ne poate face viața mai ușoară. Sursa foto: https://www.flickr.com Știm care este diferența între […] mai mult »

Uleiuri excelente pentru sănătatea ta

Uleiurile se folosesc într-o mulţime de diete, dar şi în reţete sănătoase, care presupun sotare, coacere sau simpla asezonare. Unele sunt bune pentru prăjit, altele pentru copt şi altele pentru salate, funcţie de proprietăţile plantelor sau fructelor din care sunt obţinute. Dacă uleiul de măsline este bine cunoscut, despre avocado […] mai mult »