Bucătării

7 pași simpli pentru îmbunătățirea stării de bine acasă

În arta Feng Shui, lucrurile cu care alegem să ne înconjurăm contează enorm, deoarece au abilitatea de a ne oferi energie pozitivă, înălțătoare, încurajatoare sau, dimpotrivă, ne pot transmite energie negativă, deprimantă și descurajantă. În plus, lucrurile din jurul nostru sunt mai ușor de abordat decât gândurile și cuvintele din […] mai mult »

De ce ar trebui să alegi mobilă la comandă pentru bucătăria ta

Bucătăria este un spațiu cu funcționalitate practică, de aceea mobila trebuie să fie perfect adaptată pentru acest scop. Desigur, contează foarte mult și aspectul estetic, dar să nu uităm că amenajarea acestei încăperi trebuie să ne ajute în primul rând să putem prepara mâncarea în cele mai bune condiții. Fiecare […] mai mult »

Bucătărie sustenabilă – ce alimente ar trebui să folosim?

În ultimul timp, auzim pretutindeni cât de important este să consumăm alimente sustenabile, care să nu dăuneze mediului înconjurător, care și așa este mai bolnav ca oricând. Totuși, pentru cei care sunt începători în ceea ce privește alimentele sustenabile, poate fi dificil să selecteze cele mai potrivite ingrediente pentru prepararea […] mai mult »

Ce presupune munca în bucătăria unui restaurant

Agitație, viteză, continuă mișcare – aceasta este atmosfera în bucătăria unui restaurant, mai ales în orele de vârf. Bucătarii și ajutoarele lor depun o muncă titanică pentru ca toți clienții să fie mulțumiți și să se întoarcă cu drag pentru a lua masa în acel local. De foarte multe ori, […] mai mult »

6 trucuri prin care poți obține o bucătărie în tendințe

Sufletul casei, bucătăria, devine din ce în ce mai mult o expresie a personalității noastre. Pentru că în prezent sunt disponibile nenumărate modele de mobilier, rafturi, polițe și corpuri individuale, putem să uităm de mobila clasică la comandă. În afară de mobilier, mai există zeci de idei care pot îmbunătăți […] mai mult »

8 sfaturi pentru o bucătărie mai organizată

Din cele mai îndepărtate timpuri, bucătăria era cea mai îndrăgită zonă a casei. În continuare, bucătăria este inima oricărui cămin. Prin urmare, este necesară o planificare atentă pentru a fi siguri că veți obține o bucătărie frumoasă și funcțională. Iată 8 sfaturi pe care le puteți lua în considerare atunci […] mai mult »