Bucătării

O bucătărie modernă: Înainte și după renovare!

Bucătăria este cu certitudine locul cel mai important dintr-o locuință. Acolo petrecem momente neprețuite discutând cu cei dragi sau gătind cine memorabile. De aceea va trebui să acordăm o atenție deosebită decorării și utilării sale, mai ales dacă ne dorim o bucătărie modernă în care să ne facă plăcere să […] mai mult »

5 electrocasnice mari necesare într-o bucătărie modernă

bucatarie

Utilarea unei bucătării trebuie să aibă în vedere atât un mobilier de cea mai bună calitate, cât și electrocasnicele de care ai nevoie pentru desfășurarea activității și pentru conservarea alimentelor. De la un frigider încăpător și până la plită sau hotă, acestea trebuie să se regăsească în bucătăria oricui, fiind […] mai mult »

Bucătărie albă pentru orice stil şi buget

Bucătăriile albe nu se vor demoda niciodată  şi vor fi cel mai bine vândute, indiferent de dată, iar alegerea non-culorii în materie de mobilier oferă un aspect inteligent pentru locul în care ne petrecem  parte importantă din zi. Aşadar,  alegerea unei bucătării albe s-ar putea să fie cea mai bună […] mai mult »

5 reguli de bază pentru amenajarea bucătăriei

bucatarie1

Atunci când vorbim despre amenajarea bucătăriei nu avem cum să nu ajungem cu gândul la cercetătorii de la Cornell University care în anul 1940 au ajuns la concluzia că regula triunghiului ar trebui să guverneze acest spațiu. Mai exact, în orice bucătărie există trei puncte de maxim interes – chiuveta, […] mai mult »