Bucătării

3 trucuri pentru o bucătărie elegantă și practică

Bucătăria este un templu pentru orice gospodină sau pentru un bărbat pasionat de gătit. Însă, de multe ori, o bucătărie mult prea încărcată și care nu este dotată cu toate cele necesare poate transforma pregătirea unei cine romantice într-o adevărată corvoadă. Atunci când decizi să redecorezi bucătăria, e bine să […] mai mult »

5 lucruri ca bucătăria să funcționeze în favoarea ta

Toate drumurile duc spre bucătărie. Însă e acest spațiu unul prietenos? Te ajută, de exemplu, să-ți pui în valoare aptitudinile de bucătar, fără a-ți răpi prea mult timp? Descoperă cele 5 lucruri ca bucătărie să funcționeze în favoarea ta, mereu! Bucătăria e un spațiu în care se întâlnesc, de obicei, […] mai mult »

Paharul din carton, ecologic, reciclabil şi nu este toxic

Cartonul este un material ecologic, reciclabil şi nu este toxic. Din aceste motive este recomandat în depozitarea şi transportarea produselor alimentare. Piaţa de specialitate s-a dezvoltat exploziv în ultimul timp, fiind una dintre cele mai extinse ramuri ale produselor din carton. Un recipient din carton pentru alimente sau băuturi, prezintă […] mai mult »

Pungile biodegradabile ca soluție pentru diminuarea deșeurilor

Deșeurile reprezintă o problemă cu impact social și ecologic foarte negativ. Un număr mare de persoane consideră că o modalitate de a aborda această problemă este utilizarea de materiale biodegradabile, cum ar fi pungile biodegradabile, ambalajele, precum și nenumărate alte ustensile, recipiente și chiar căni și caserole. Această modalitate poate […] mai mult »

5 lucruri care îți vor fi de folos pentru bucătăria ta

Ai făcut recent o schimbare? Te-ai mutat într-o locuință mai mare sau tocmai ți-ai renovat propriul cămin? Atunci nu îți rămâne de făcut decât să te gândești la ce anume să investești pentru ca locuința ta să arate exact cum ai visat. De cele mai multe ori, schimbarea locuinței coincide […] mai mult »

3 idei de amenajare pentru o bucătărie mică

Nu toţi oamenii sunt fericiţi posesori ai unor spaţii mari pe care să le amenajeze după bunul plac. Deseori, aceştia se confruntă cu problema spaţiilor mici şi sunt nevoiţi să se bazeze pe anumite criterii atunci când îşi aleg obiectele care să le umple spaţiul disponibil. Astfel, ne-am gândit să […] mai mult »