Bucătării

Cum integrezi electrocasnicele de baza în design-ul bucătăriei

Ne dorim întotdeauna ca locuința noastră să corespundă stilului de viață activ și modern pe care îl avem. De asemenea, ne dorim să ținem pasul cu tehnologia și ideile moderne de amenajare interioară, pentru că acestea ne poate face viața mai ușoară. Sursa foto: https://www.flickr.com Știm care este diferența între […] mai mult »

Uleiuri excelente pentru sănătatea ta

Uleiurile se folosesc într-o mulţime de diete, dar şi în reţete sănătoase, care presupun sotare, coacere sau simpla asezonare. Unele sunt bune pentru prăjit, altele pentru copt şi altele pentru salate, funcţie de proprietăţile plantelor sau fructelor din care sunt obţinute. Dacă uleiul de măsline este bine cunoscut, despre avocado […] mai mult »

6 trucuri despre dietă și exerciții fizice pentru a controla diabetul

Diabetul este o boală metabolică, provocată de incapacitatea pancreasului de a mai produce insulină – hormon care menține, la valori optime, nivelul glucozei din sânge. În lipsa unei cantități suficiente de insulină, glucoza, principala sursă de energie a organismului, nu mai pătrunde în celule, rămânând stocată în sânge. Consecința? Creșterea […] mai mult »

Cum utilezi o bucătărie profesională Horeca?

Indiferent dacă ai în plan deschiderea unui restaurant sau renovarea bucătăriei, există câteva lucruri de care ar trebui să ții cont atunci când vrei să proiectezi acest spațiu pentru a te asigura că rezultatul final va fi unul la nivelul așteptărilor tale, dar util și eficient în același timp. O […] mai mult »

7 pași simpli pentru îmbunătățirea stării de bine acasă

În arta Feng Shui, lucrurile cu care alegem să ne înconjurăm contează enorm, deoarece au abilitatea de a ne oferi energie pozitivă, înălțătoare, încurajatoare sau, dimpotrivă, ne pot transmite energie negativă, deprimantă și descurajantă. În plus, lucrurile din jurul nostru sunt mai ușor de abordat decât gândurile și cuvintele din […] mai mult »

De ce ar trebui să alegi mobilă la comandă pentru bucătăria ta

Bucătăria este un spațiu cu funcționalitate practică, de aceea mobila trebuie să fie perfect adaptată pentru acest scop. Desigur, contează foarte mult și aspectul estetic, dar să nu uităm că amenajarea acestei încăperi trebuie să ne ajute în primul rând să putem prepara mâncarea în cele mai bune condiții. Fiecare […] mai mult »