Bucătării

4 actualizări de care are nevoie bucătăria ta

21513 - actualizări de care are nevoie bucătăria ta

Mulți dintre noi petrecem zilnic o cantitate considerabilă de timp în bucătărie. Fie că preparăm mese gustoase și sănătoase, facem curățenie sau servim o cafea, bucătăria este o încăpere care necesită o atenție sporită din partea noastră. De fapt, bucătăria este o încăpere atât de importantă, încât ne poate schimba […] mai mult »

4 pași către o bucătărie practică și minimalistă

21098 - pași către o bucătărie practică și minimalistă

Din ce în ce mai multe persoane descoperă că stilul minimalist nu numai că poate îmbunătăți aspectul casei lor, dar și funcția. Bineînțeles, bucătăria nu face excepție. Fiind o zonă aglomerată a locuinței, bucătăria va avea de câștigat dacă veți pune în aplicare câteva tehnici minimaliste. Dacă ceea ce vă […] mai mult »

Ce tip de mobilă să alegi pentru o bucatarie pe colţ

Ce tip de mobilă să alegi pentru o bucatarie pe colţ

Dacă inițial bucătăriile pe colț au fost amenajate ca necesitate din considerente de spațiu, în prezent din ce în ce mai mult persoane optează pentru aceste amenajări pentru simplul motiv că acestea sunt elegante și foarte estetice. Dacă și tu ai o bucătărie pe care vrei să o amenajezi cu […] mai mult »

4 sfaturi pentru o bucătărie modernă

21024 4 sfaturi pentru o bucătărie modernă

Bucătăria poate fi locul magic unde se intersectează cele mai intime povești cu cele mai gustoase mâncăruri. Aici îți savurezi cafeaua de dimineață, râzi alături de cei dragi sau încerci ultima rețetă pe care ai văzut-o într-o emisiune a lui Jamie Oliver. Această încăpere trebuie să fie utilată corespunzător pentru […] mai mult »

5 lucruri importante pentru o bucătărie perfectă

Bucătăria este locul care oferă plăcere tuturor membrilor unei famili. Acolo se nasc cele mai gustoaste mâncăruri și se depozitează dulciurile preferate. În această încăpere se stă la povești sau se savurează în liniște cafeaua de dimineață. Este nevoie să alegem cu grijă anumite elemente pentru a avea o bucătărie […] mai mult »

4 aparate care îți fac viața ușoară în bucătărie

4 aparate care îți fac viața ușoară în bucătărie

Fiecare bucătărie trebuie să includă anumite aparate care fac viața mai ușoară pentru membrii familiei. Acestea sunt alese în funcție de necesități, plăceri, buget și spațiul disponibil. Nu strică niciodată să ai parte de lucruri care simplifică acțiunile pe care le întreprinzi. Iată mai jos câteva aparate care te pot […] mai mult »