Bucătării

Cum să renovezi bucătăria cu bani puțini?

Sunt momente în care îți dorești să schimbi atmosfera din bucătărie, dar ți-e teamă că renovarea ți-ar scoate prea mulți bani din buzunar? Nu îți face griji! Există soluții ingenioase pe care le poți aplica pentru obținerea unui spațiu nou, diferit și confortabil, în care să îți facă plăcere să […] mai mult »

3 trucuri pentru o bucătărie elegantă și practică

Bucătăria este un templu pentru orice gospodină sau pentru un bărbat pasionat de gătit. Însă, de multe ori, o bucătărie mult prea încărcată și care nu este dotată cu toate cele necesare poate transforma pregătirea unei cine romantice într-o adevărată corvoadă. Atunci când decizi să redecorezi bucătăria, e bine să […] mai mult »

5 lucruri ca bucătăria să funcționeze în favoarea ta

Toate drumurile duc spre bucătărie. Însă e acest spațiu unul prietenos? Te ajută, de exemplu, să-ți pui în valoare aptitudinile de bucătar, fără a-ți răpi prea mult timp? Descoperă cele 5 lucruri ca bucătărie să funcționeze în favoarea ta, mereu! Bucătăria e un spațiu în care se întâlnesc, de obicei, […] mai mult »

Paharul din carton, ecologic, reciclabil şi nu este toxic

Cartonul este un material ecologic, reciclabil şi nu este toxic. Din aceste motive este recomandat în depozitarea şi transportarea produselor alimentare. Piaţa de specialitate s-a dezvoltat exploziv în ultimul timp, fiind una dintre cele mai extinse ramuri ale produselor din carton. Un recipient din carton pentru alimente sau băuturi, prezintă […] mai mult »