Bucătării

6 soiuri nobile de struguri pentru vin

Acum șase mii de ani, via sălbatică a fost domesticită și cultivată la poalele munților Caucaz. De acolo s-a extins în bazinul Mării Mediterane și a traversat oceanul pentru a cuceri noi teritorii. Vinul și-a lăsat amprenta atât asupra mitologiei și a religiei, cât și asupra obiceiurilor alimentare contribuind astfel […] mai mult »

Care sunt avantajele ambalajelor de unică folosință?

În industria ospitalității, mai ales în cadrul restaurantelor, fast food-urilor sau a altor unități de alimentație publică, ambalajele de unică folosință sunt extrem de populare în primul rând pentru că asigură condițiile de igienă necesare, acționând ca o baieră între aliment și mediul exterior. În ultimul timp însă, consumatorul a […] mai mult »

Cum să renovezi bucătăria cu bani puțini?

Sunt momente în care îți dorești să schimbi atmosfera din bucătărie, dar ți-e teamă că renovarea ți-ar scoate prea mulți bani din buzunar? Nu îți face griji! Există soluții ingenioase pe care le poți aplica pentru obținerea unui spațiu nou, diferit și confortabil, în care să îți facă plăcere să […] mai mult »

3 trucuri pentru o bucătărie elegantă și practică

Bucătăria este un templu pentru orice gospodină sau pentru un bărbat pasionat de gătit. Însă, de multe ori, o bucătărie mult prea încărcată și care nu este dotată cu toate cele necesare poate transforma pregătirea unei cine romantice într-o adevărată corvoadă. Atunci când decizi să redecorezi bucătăria, e bine să […] mai mult »