Bucătării

Bucătărie sustenabilă – ce alimente ar trebui să folosim?

În ultimul timp, auzim pretutindeni cât de important este să consumăm alimente sustenabile, care să nu dăuneze mediului înconjurător, care și așa este mai bolnav ca oricând. Totuși, pentru cei care sunt începători în ceea ce privește alimentele sustenabile, poate fi dificil să selecteze cele mai potrivite ingrediente pentru prepararea […] mai mult »

Ce presupune munca în bucătăria unui restaurant

Agitație, viteză, continuă mișcare – aceasta este atmosfera în bucătăria unui restaurant, mai ales în orele de vârf. Bucătarii și ajutoarele lor depun o muncă titanică pentru ca toți clienții să fie mulțumiți și să se întoarcă cu drag pentru a lua masa în acel local. De foarte multe ori, […] mai mult »

6 trucuri prin care poți obține o bucătărie în tendințe

Sufletul casei, bucătăria, devine din ce în ce mai mult o expresie a personalității noastre. Pentru că în prezent sunt disponibile nenumărate modele de mobilier, rafturi, polițe și corpuri individuale, putem să uităm de mobila clasică la comandă. În afară de mobilier, mai există zeci de idei care pot îmbunătăți […] mai mult »

8 sfaturi pentru o bucătărie mai organizată

Din cele mai îndepărtate timpuri, bucătăria era cea mai îndrăgită zonă a casei. În continuare, bucătăria este inima oricărui cămin. Prin urmare, este necesară o planificare atentă pentru a fi siguri că veți obține o bucătărie frumoasă și funcțională. Iată 8 sfaturi pe care le puteți lua în considerare atunci […] mai mult »

6 soiuri nobile de struguri pentru vin

Acum șase mii de ani, via sălbatică a fost domesticită și cultivată la poalele munților Caucaz. De acolo s-a extins în bazinul Mării Mediterane și a traversat oceanul pentru a cuceri noi teritorii. Vinul și-a lăsat amprenta atât asupra mitologiei și a religiei, cât și asupra obiceiurilor alimentare contribuind astfel […] mai mult »

Care sunt avantajele ambalajelor de unică folosință?

În industria ospitalității, mai ales în cadrul restaurantelor, fast food-urilor sau a altor unități de alimentație publică, ambalajele de unică folosință sunt extrem de populare în primul rând pentru că asigură condițiile de igienă necesare, acționând ca o baieră între aliment și mediul exterior. În ultimul timp însă, consumatorul a […] mai mult »