Cum să alegi un birou potrivit dacă lucrezi de acasă

Datorită noilor tendințe de piața muncii, tot mai multă lume are posibilitatea să lucreze remote, din confortul propriului cămin. Acest aspect vine la pachet cu crearea condițiilor optime de lucrat acasă. Un birou potrivit și un scaun confortabil și ergonomic sunt esențiale pentru a-ți asigura condițiile de lucru potrivite.                                        […] mai mult »

5 idei de ținute vestimentare potrivite pentru birou

5 idei de ținute vestimentare potrivite pentru birou

Pentru persoanele care trebuie să respecte un anumit cod vestimentar la servici, poate fi o adevărată provocare să își pună la punct ținute vestimentare pentru fiecare zi a săptămânii. Poate fi provocator, dar și plictisitor. Dacă în fiecare dimineață vi se pare că sunteți în pană de idei și nu […] mai mult »

3 sfaturi pentru amenajarea unui spațiu de birou acasă

3 sfaturi pentru amenajarea unui spațiu de birou acasă

Pandemia de coronavirus a dus la apariția unei noi tendințe pe piața muncii – mutarea job-ului din sediu, acasă. Dacă lucrezi deja de ceva timp acasă și preconizezi că vei mai lucra 1-2 ani tot în aceste condiții, ar fi bine să iei în considerare amenajarea unui spațiu care să […] mai mult »

Avantajele unei imprimante multifuncționale

Întâlnim imprimantele multifuncționale de obicei în spațiile de birouri sau în mediile profesionale, însă încet își găsește rolul și în casa consumatorilor care descoperă beneficiile unei astfel de imprimante mai ales atunci când au de printat un număr mai mare de documente sau fotografii de o calitate superioară. Înainte de […] mai mult »