Idei de amenajare a biroului acasă

În zilele noastre, acasă nu mai este doar locul în care îți petreci timpul cu familia și te odihnești. Adeseori, ești nevoit să lucrezi și acasă, după orele de program de la birou. Unele sarcini nu pot fi finalizate în timpul programului de muncă, dar nu pot fi nici amânate. […] mai mult »

5 motive să îți faci cumpărăturile online

Statul la cozi nu mai e de mult timp un lux pe care să ți-l poți permite. În secolul vitezei, când totul trebuie să se întâmple acum, 15 minute de stat la coadă într-un magazin de orice tip poate însemna întârzierea la locul de muncă sau pierderea timpului în traficul […] mai mult »

4 idei de amenajare a biroului de acasă care să te inspire

Locurile de muncă de acasă au devenit în ultimul timp o adevărată tendință. Pretutindeni în lume, persoanele care lucrează de acasă încearcă să își creeze la domiciliu un mediu de muncă cât mai creativ și cât mai revigorant. Iată în rândurile de mai jos 4 idei fantastice prin care puteți […] mai mult »

Cum să ai grijă de sănătatea ta la locul de muncă?

O zi de lucru de opt ore, mai ales când este asociată cu șederea într-o singură poziție, duce inevitabil la încordarea mușchilor. Unele persoane se plâng de dureri de genunchi, de dureri lombare sau cervicale, în timp ce alte persoane suferă de disconfort la nivelul încheieturii. Sunt multe tipuri de […] mai mult »