3 sfaturi pentru amenajarea unui spațiu de birou acasă

3 sfaturi pentru amenajarea unui spațiu de birou acasă

Pandemia de coronavirus a dus la apariția unei noi tendințe pe piața muncii – mutarea job-ului din sediu, acasă. Dacă lucrezi deja de ceva timp acasă și preconizezi că vei mai lucra 1-2 ani tot în aceste condiții, ar fi bine să iei în considerare amenajarea unui spațiu care să […] mai mult »

Avantajele unei imprimante multifuncționale

Întâlnim imprimantele multifuncționale de obicei în spațiile de birouri sau în mediile profesionale, însă încet își găsește rolul și în casa consumatorilor care descoperă beneficiile unei astfel de imprimante mai ales atunci când au de printat un număr mai mare de documente sau fotografii de o calitate superioară. Înainte de […] mai mult »

5 motive pentru care ar trebui să alegi o imprimantă laser

Imprimantele laser sunt folosite mai ales în domeniul business, fiind extrem de utile și eficiente. Dacă până acum nu ai fost convins să investești într-o astfel de imprimantă, cu siguranță avantajele pe care acestea le are te vor face să iei această decizie. Un studiu realizat de către Epson a […] mai mult »

Laboratorul foto, la tine acasă

Dacă eşti pasionat de fotografie, poţi alege să-ţi achiziţionezi o imprimantă foto. Astfel, îţi vei transfera  amintirile din telefon  sau din altă sursă, pe un suport fizic durabil, scutind mersul la un laborator foto. Este cea mai accesibilă cale  prin care poţi  printa fotografii  pe hârtie. Dacă alegi  imprimanta potrivită, […] mai mult »

4 modalități de îmbunătățire a biroului de acasă

Din ce în ce mai multe persoane optează pentru opțiunea de a munci de acasă sau își deschid o mică afacere pe cont propriu pe care o conduc, cel puțin în primele luni de activitate, de acasă. Oricum, munca de acasă este un vis pentru toți acei angajați care s-au […] mai mult »