5 idei ca să-ți organizezi biroul de acasă

Dacă obișnuiești să lucrezi de acasă trebuie să știi că acest lucru se întâmplă din ce în ce mai des, devenind un lucru absolut normal. Cu toate acestea, pentru a te „despărți” cumva de mediul de acasă este nevoie să îți creezi un spațiu de lucru propriu, în care să […] mai mult »

5 lucruri de care ai nevoie pentru biroul de acasă

birou

Dacă ai ales să lucrezi de acasă, mai mult ca sigur te poți bucura de timpul petrecut într-un mod cât se poate de eficient. Vei reuși să stai departe de aglomerația din trafic, de un program de lucru matinal, lucruri care ți-ar fi putut afecta o parte din performanțele tale. […] mai mult »

5 lucruri de care ai nevoie pentru birou

Atunci când alegi să lucrezi de acasă, jobul tău fiind unul cât se poate de flexibil va fi nevoie să te implici în amenajarea propriului birou. Ca atare, acest spațiu va trebui să întrunească mai multe condiții, atât pe cele de confort, cât și pe cele funcționale, să reușească astfel […] mai mult »

Amenajează-ți biroul în balcon!

Cu toții ne dorim un spațiu numai al nostru. Pentru cei care lucrează la domiciliu, biroul este mai mult decât un simplu moft, este o necesitate. Dar ce te faci atunci când spațiul pe care îl ai la dispoziție este unul limitat? Venim noi cu o sugestie… Ce ați zice […] mai mult »

Cum să îți amenajezi un spațiu de lucru în locuința ta

Spațiul de lucru nu ar trebui să lipsească din nicio locuință. Indiferent dacă ești liber profesionist sau folosești biroul doar atunci când cauți câteva informații sau te ocupi de câteva documente, spațiul de lucru este cel care îți asigură un echilibru, fiind cel care restabilește ordinea în locuința ta. Cu […] mai mult »

5 obiecte de care ai nevoie pentru a lucra eficient de acasă

5-obiecte-de-care-ai-nevoie-pentru-a-lucra-eficient-de-acasa-4

Pe lângă faptul că tot mai mulți dintre noi îți iau jobul acasă și continuă să lucreze poate chiar și în weekend, un alt segment, destul de semnificativ, s-a reorientat către munca exclusivă de acasă. Cunoscuți ca și freelanceri, fără doar și poate fiecare din aceștia au nevoie de un […] mai mult »

Cele mai “tari” birouri din lume

06 - Google - sursa foto-officesnapshots.com

Ce părere aveți, influențează locul de muncă activitatea și performanța angajatului? Chiar dacă ai fi tentat să spui că de fapt mergi la serviciu pentru a-ți îndeplini pur și simplu task-urile și că pe acestea le-ai putea realiza de oriunde, propun să te mai gândești un pic. Luând drept exemplu […] mai mult »

Idei despre cum să-ți decorezi biroul de Crăciun

idei despre cum sa-ti decorezi biroul de Carciun (3)

Crăciunul este una dintre cele mai frumoase sărbători din an și pentru că, în ciuda câtorva zile libere, cel mai mult timp ni-l petrecem la birou, cum am putea să aducem atmosfera feerică în acest spațiu. Cu ajutorul câtorva decorațiuni poți transforma spațiul de lucru într-un spațiu festiv, bucurându-te pe […] mai mult »