Proiectele multimedia interactive, cheia succesului în afaceri

Trăim într-o eră digitală, în care accentul nu mai este pus doar pe calitatea informațiilor, ci și pe modul în care acestea sunt transmise. Prezentările banale nu mai atrag atenția, iar interactivitatea a devenit un ”must-have” al acestora pentru a capta interesul publicului tău țintă. În același timp, dacă nu […] mai mult »

Cum am acces la o carte digitală interactivă

Cartea digitală interactivă este cartea clasică pusă pe un suport digital, care permite o editate personalizată şi o permanentă adăugare de materiale, precum  galerii foto, materiale audio şi video, animaţii, simulări, jocuri. Toate acestea sunt asociate textelor aferente diferitelor secţiuni, capitole sau proiecte care vor fi cuprinse pe  acest suport […] mai mult »

Cum se întrețin corect cartușele de cerneală pentru imprimantă?

Dacă ar trebui să numim unele dintre cele mai costisitoare consumabile dintr-un birou, atunci cu siguranță am spune cartușele de cerneală pentru imprimantă. Mai ales dacă cartușele au suferit deteriorari și trebuie înlocuite mai frecvent, cu atât mai mult costul crește. Este important să căutăm întotdeauna tonere pentru imprimantă de […] mai mult »

Cele mai interesante cadouri pentru partenerii de afaceri

Dorești să impresionezi plăcut? Vrei ca întâlnirea de afaceri să rămână în memoria partenerului tău sau viitorului colaborator? În magazinul online Gift Experts găsești cele mai interesante idei de cadouri corporate cu ajutorul cărora vei face cu siguranță o figură plăcută. În funcție de bugetul tău poți alege cadouri corporate […] mai mult »

Ambalajele biodegradabile, ideale pentru afacerea ta

Afacerea ta te reprezintă. Mai ales dacă activezi în domenii în care ai de-a face zilnic cu oameni, e foarte important să știi să te prezinți. Modul în care arată produsele tale și calitatea acestora sunt cu siguranță factori care pot impresiona clienții. Ambalarea este unul dintre lucrurile de bază […] mai mult »

5 sfaturi practice pentru un birou mai organizat

Dacă ți se întâmplă adesea să uiți unde ai pus documentele importante sau notițele de care ai nevoie, înseamnă că nu ai un birou organizat și nu te poți bucura de îndeplinirea eficientă a sarcinilor de zi cu zi. Astfel, un birou organizat reprezintă un loc simplu, unde găsești totul […] mai mult »

3 motive să investești în cartușele pentru imprimantă

Dacă lucrezi într-un birou în care tipăriturile sunt necesare, asigură-te că deții o imprimantă bună, dotată cu cartușe de calitate. De ce? În primul rând, pentru că documentele trebuie să fie lizibile, acest lucru fiind esențial pentru ca profesionalismul să iasă în evidență. De asemenea, investiția în produse de calitate […] mai mult »

Idei de amenajare a biroului acasă

În zilele noastre, acasă nu mai este doar locul în care îți petreci timpul cu familia și te odihnești. Adeseori, ești nevoit să lucrezi și acasă, după orele de program de la birou. Unele sarcini nu pot fi finalizate în timpul programului de muncă, dar nu pot fi nici amânate. […] mai mult »