4 idei de amenajare a biroului de acasă care să te inspire

Locurile de muncă de acasă au devenit în ultimul timp o adevărată tendință. Pretutindeni în lume, persoanele care lucrează de acasă încearcă să își creeze la domiciliu un mediu de muncă cât mai creativ și cât mai revigorant. Iată în rândurile de mai jos 4 idei fantastice prin care puteți […] mai mult »

Cum să ai grijă de sănătatea ta la locul de muncă?

O zi de lucru de opt ore, mai ales când este asociată cu șederea într-o singură poziție, duce inevitabil la încordarea mușchilor. Unele persoane se plâng de dureri de genunchi, de dureri lombare sau cervicale, în timp ce alte persoane suferă de disconfort la nivelul încheieturii. Sunt multe tipuri de […] mai mult »

4 tips & tricks pentru un birou organizat acasă

Casa reprezintă locul în care trebuie să ne simțim cel mai bine, spațiul în care ne găsim liniștea și în care ne relaxăm. Cu toate acestea, pentru unii dintre noi, acasă înseamnă și împletirea acestor lucruri cu partea profesională. Din ce în ce mai multe persoane încearcă lucrul de acasă, […] mai mult »

5 idei ca să-ți organizezi biroul de acasă

Dacă obișnuiești să lucrezi de acasă trebuie să știi că acest lucru se întâmplă din ce în ce mai des, devenind un lucru absolut normal. Cu toate acestea, pentru a te „despărți” cumva de mediul de acasă este nevoie să îți creezi un spațiu de lucru propriu, în care să […] mai mult »