7 proiecte casnice pe care le poți rezolva rapid într-o zi de weekend

Nu este necesar un buget generos și o echipă de profesioniști pentru a vă renova casa, încăpere cu încăpere. Toate acele proiecte pe care le-ați tot amânat, reparațiile de care știți că trebuie să vă ocupați și micile nereguli care vă dau dureri de cap pot fi rezolvate pe cont propriu în zilele de weekend. Este mai ușor decât pare să vă puneți la punct întreaga casă cu doar câteva materiale și cu o bună dispoziție.

7 proiecte casnice pe care le poți rezolva rapid întrIată 7 modalități prin care vă puteți organiza locuința fără să apelați la profesioniști:

  1. Pat cu platformă. Dacă încercați să vă mobilați dormitorul cu un buget mic, atunci un plat cu platformă în locul cadranului standard ar putea fi o idee perfectă. Patul cu platformă realizată din postamente din lemn sau din paleți este inspirat din amenajarea japoneză, deoarece ei preferă paturile joase sau chiar să doarmă pe o saltea foarte subțire. Este o idee bună de pus în aplicare dacă locuiți în chirie sau dacă aveți nevoie de soluții temporare de amenajare a dormitorului. Tot din câteva scânduri din lemn puteți face și o căsuță pentru câini, având grijă să o izolați corespunzător împotriva capriciilor vremii.
  2. Reparații în baie. S-ar putea să nu fie prima încăpere care vă vine în minte atunci când vă gândiți la îmbunătățirea confortului acasă, dar o baie frumoasă și funcțională – oricât ar fi de mică – va spori estetica și confortul întregii case. Dacă este necesar, atunci efectuați acea reparare rezervor toaletă pentru a vă asigura că baia nu este doar frumoasă, ci și eficientă. Dacă aveți prea multe lucruri depozitate pe blat sau în jurul căzii, sunt foarte multe soluții de organizare și depozitare în baie pe care le puteți pune în aplicare cu un buget foarte limitat. Veți obține astfel o baie practică, ordonată și plăcută.
  3. Bancă la intrarea în casă. O bancă sau banchetă la intrarea în casă este o modalitate excelentă de a spori funcționalitatea și frumusețea locuinței. Dacă banchetele capitonate și băncile din magazinele de mobilier nu se încadrează în bugetul personal, vă puteți realiza propria bancă din scânduri de lemn vechi sau paleți de lemn. Câteva perne de șezut vor fi completarea perfectă.
  4. Mobilă de grădină. Dacă doriți să vă îmbunătățiți amenajarea spațiului exterior, sunt foarte multe idei pe care le puteți pune în aplicare. Indiferent dacă vă surâde ideea de a transforma un trunchi de copac într-o măsuță rustică, de a amesteca și de a turna beton pentru a crea propriile dale de grădină sau propriile jardiniere, cu multă creativitate și un buget restrâns vă puteți bucura de o terasă personalizată.
  5. Blat de bucătărie. Dacă visați la o renovare a bucătăriei, dar nu v-o puteți permite, asta nu înseamnă că ar trebui să vă neglijați cu totul bucătăria. Cu câteva abilități și profitând de un weekend liber, vă puteți instala propriul blat de bucătărie. Blaturile din ciment sau din lemn sunt idei foarte apreciate, deoarece sunt practice și estetice. Iar dacă preferați să reabilitați decât să înlocuiți, sunt foarte multe accesorii ieftine în magazinele de specialitate care vă pot ajuta să redați eficiența blatului de bucătărie. Iar dacă tot sunteți în bucătărie, cu un buget foarte limitat, puteți organiza spațiul din fiecare dulap și din fiecare sertar, optând pentru accesorii ingenioase de organizare a acestor spații.
  6. Biroul de acasă. Poate fi o provocare să găsiți acel birou care să vă caracterizeze, care să încapă în acel spațiu neconvențional de care dispuneți și care să nu coste o avere. Cu câteva scânduri de lemn sau rafturi deja fabricate și care sunt foarte accesibile la preț veți putea realiza acel birou pe care îl doriți.
  7. Spațiu de organizare în dressing. Mulți dintre noi nu dispunem de un dresssing spațios pentru a ne depozita toate hainele și accesoriile, așa că adesea ne începem ziua cu o mare cantitate de nervi și frustrare. Pentru a valorifica dressing-ul de care spuneți, trebuie să veniți cu idei de depozitare și organizare. Soluțiile variază de la valorificarea ușii pentru a crea spațiu vertical de depozitare până la construirea propriului sistem de depozitare.

Ceea ce mai puteți face într-un weekend liber și care va rezolva o mare problemă din casă este un suport de pantofi. Indiferent dacă sunteți sau nu colecționar de pantofi, tot aveți nevoie de un loc unde să depozitați încălțămintea tuturor membrilor familiei. Folosind materiale noi sau unele pe care le puteți reutiliza, puteți realiza unități de depozitare compacte care se vor potrivi exact în acel spațiu de care dispuneți.

Lasă un Comentariu...

*