3 modele de lavoar ideale pentru amenajarea unei băi mici

Baia este locul în care te relaxezi după o zi agitată de muncă. Este spațiul în care te simți confortabil și îți poți face rutina zilnică de înfrumusețare. De aceea, fie că designul băii este modern sau clasic, el trebuie să fie în primul rând funcțional. Un loc extrem de important în designul spațiului de toaletă îl ocupă obiectele sanitare.

Cu cât sunt de calitate mai bună, cu atât experiența în baie este mai relaxantă și satisfăcătoare. Ce se întâmplă însă atunci când spațiul pe care îl ai la dispoziție nu este foarte generos? O baie mică poate fi la fel de luxoasă ca una foarte mare, dacă alegi cu grijă materialele folosite și mobilierul. Iar alegerea unui lavoar potrivit poate face diferența. Iată câteva idei din care să te inspiri.

Beneficiile unui lavoar ergonomic

Într-o baie de mici dimensiuni nu trebuie să aglomerezi piese mari. Dacă ai renunțat deja la cadă în favoarea cabinei de duș, alege și un lavoar ergonomic, care să se potrivească perfect în orice spațiu. Fie că este nevoie să îl montezi într-un colț al băii, fie pe mijlocul unui perete, lavoarul de mici dimensiuni este cel mai indicat atunci când amenajezi o baie mică.

Lavoarul ergonomic are avantajul că economisește spațiul și poate fi achiziționat în nenumărate modele. În ce privește materialele, nu este cazul să faci economie. Poți alege produse cu design luxos și tehnologii de top, pentru igiena întregii familii. Dacă vrei să alegi dintr-o gamă variată de forme și modele de calitate superioară, caută obiecte sanitare de la Sensodays.

Lavoarul cu montare pe blat

Este cel mai popular tip de lavoar în prezent, putând fi personalizat după gustul fiecăruia. Lavoarele montate pe blat sunt extrem de elegante și oferă băii un aspect sofisticat. În plus, sunt foarte de practice și pot fi montate ușor. Blatul poate fi cumpărat sau făcut la comandă iar modelul lavoarului poate fi extrem de variat.

Cele mai populare lavoare pe blat sunt cele cu formă ovală, însă poți alege orice model, de la cele dreptunghiulare sau rotunde, foarte adânci sau mai plate. În plus, lavoarele pe blat pot fi făcute din diverse materiale care să adauge un plus de eleganță băii tale.

Lavoarul cu prindere în perete

Lavoarul prins în perete poate fi o soluție foarte bună atunci când spațiul destinat băii nu este foarte generos. Practic, lavoarul prins în perete este asemănător lavoarului pe blat, numai că lipsește blatul care ocupă spațiu în plus. Lavoarul este suspendat pe perete fără a avea vreo piesă de mobilier dedesubt. Această variantă este optimă atunci când spațiul din baie este foarte mic, însă nu este extrem de practic din punct de vedere al depozitării. Alege-l dacă ai o baie de dimensiuni reduse și nu vrei să o încarci cu multe piese de mobilier.

Lavoarul cu mască sau mobilier

Lavoarele cu mască sau mobilier sunt din ce în ce mai populare, datorită utilității lor. Acest tip de lavoar este în general dreptunghiular și se vinde împreună cu corpul de mobilier de dedesubt. Este foarte practic pentru că dulapul de sub lavoar poate fi folosit ca spațiu de depozitare, însă nu ocupă foarte mult loc în baie.

În plus, cele mai multe lavoare cu mobilier sunt realizate în așa fel încât pe suprafața acestora să poată fi depozitate diverse produse cosmetice. Ales în armonie cu restul pieselor de mobilier din baie, un lavoar cu mobilier poate completa perfect atmosfera relaxantă din spațiul destinat toaletei.

În concluzie, chiar și o baie de mici dimensiuni poate fi amenajată cu gust astfel încât să devină un spațiu perfect pentru relaxare. Alege obiecte sanitare de calitate ridicată, tehnologii de top și un design de lux, pentru ca baia cea mică să se transforme într-un adevărat spa la tine acasă!

Foto: https://pixabay.com/en/bathroom-modern-modern-bathroom-2752475/

 

Lasă un Comentariu...

*