Amenajări băi

5 motive să-ți iei un uscător de rufe

Știai că, la capitolul activități casnice, spălarea și uscarea hainelor este considerată a doua acțiune care ne răpește cel mai mult timp? Află cum poți să schimbi lucrurile și descoperă 5 motive să-ți iei un uscător de rufe.   În medie, petrecem aproximativ 102 minute pe săptămână, spălând și agățând rufele […] mai mult »

Cum să ai o baie amenajată elegant și rafinat cu bani puțini? (reduceri de Extra Black Friday)

Când vine vorba de frumusețe, eleganță și rafinament, puține material destinate finisajelor pot concura cu piatra naturală. Particularitățile pietrei naturale, culorile sale unice și finisajele bogate (ex: lustruita, mata, periata, buceardata, etc) fac din piatra naturală decorativă o alegere populară, în special pentru amenajări băi moderne. Iată cât de simplu […] mai mult »

Marmura – un „must have” pentru băile elegante

De-a lungul vremurilor, marmura a fost folosită de meșteri pentru îmbrăcarea pardoselilor, tavanelor și pereților palatelor. În acele timpuri, marmura era un simbol al bogăției și al puterii, dar astăzi, această piatră superbă își face apariția treptat în locuințele multor oameni, în special în sălile de baie. Mulți oameni se […] mai mult »

Reducerile de Extra Black Friday PIATRAONLINE – Premii şi zeci de produse din piatră naturală

Piatra naturală este un material versatil și durabil care poate fi folosit în nenumărate scopuri într-o locuință care se dorește a fi clasică și primitoare. De la blaturi de bucătărie, dulapuri din baie, șemineu și până la pardoseli, pereți, bucătării în aer liber și coșuri de foc, piatra naturală decorativă […] mai mult »

5 trucuri pentru o baie impecabilă

Baia este locul în care trebuie să te simți cel mai bine, un spațiu care te reprezintă cu totul și de aceea trebuie să încerci ca aceasta să fie cochetă și să corespundă întru totul nevoilor tale și ale familiei tale. Dacă încă te afli în faza de proiectare a […] mai mult »

5 idei pentru a avea o baie frumoasă

Amenajarea unei băi nu este nici pe departe cel mai simplu lucru din lume. Deși avem de-a face cu un spațiu destul de mic și ar putea fi considerat și cel mai simplu de amenajat, în realitate totul este diferit. Modul în care vei reuși să așezi totul în baie […] mai mult »