Amenajări băi

Ce trebuie să știm când alegem seturi de mobilier de baie?

Urmează să vă mobilați baia și căutați obiectele sanitare corespunzătoare. Aveți câteva idei despre ceea ce aveți nevoie pentru ca baia să arate așa cum vă doriți, dar când intrați în magazin se observați că seturi mobilier baie sunt disponibile într-o varietate atât de mare încât nu mai sunteți sigur […] mai mult »

Cum alegi cada potrivită pentru baia ta

Ai ajuns în punctul în care trebuie să te decizi cum îți amenajezi baia. În funcție de stilul de viață sau de componența familiei, felul în care arată baia din casă diferă. Sunt unele persoane care pun preț pe stilul cât mai practic, alții aleg piesele clasice și strict necesare, […] mai mult »

Cum alegi un sistem de duș de calitate?

dus

Indiferent dacă în locuință ai două spații de baie sau unul, probabil ești în faza în care îți faci planuri pentru refacerea băii sau construiești una nouă, și hotărârea luată în ceea ce privește instalarea unui duș în loc de cadă de baie este irevocabilă. În decizia luată posibil să […] mai mult »

Alege o cadă de baie freestanding pentru o baie de vis

Dacă plănuiești să îți renovezi baia în viitorul apropiat, probabil te-ai interesat deja ce stil este la modă și care sunt tendințele în materie de design. Cada de baie freestanding este cu siguranță un element modern și foarte popular. Așa că dacă baia ta dispune de un spațiu generos, atunci […] mai mult »