Amenajări băi

Sfaturi utile pentru alegerea gresiei și faianței din baie

Gresia și faianța sunt elemente de decor prin care se obține atât o estetică excelentă, cât și o mulțime de beneficii legate de confortul fizic. În ultimii ani, orice amenajarea locuință implică și prezența acestor elemente, atât în interior, cât și în exterior. Indiferent că vorbim despre gresie de interior […] mai mult »

Cum să cureți baia fără chimicale

Baia este a doua cameră din apartamentul tău unde petreci cel mai mult timp, după dormitor. Acolo ai răgaz să te relaxezi, să încerci noi produse cosmetice, să meditezi în timp ce faci o baie fierbinte cu sare de baie parfumată sau pur și simplu să stai câteva minute sub […] mai mult »

Idei pentru modernizarea băii dintr-un apartament închiriat

Renovarea unei băi vechi ridică o mulțime de provocări, dar lucrurile devin și mai dificile când este vorba despre un apartament închiriat. Înainte să faci orice modificare într-un apartament în care locuiești cu chirie trebuie, neapărat, să discuți cu proprietarul casei. Dacă el agreează să faci anumite modificări în locuința […] mai mult »

Băi mici dar cochete și mai ales utile

Baia are o importanță aparte pentru fiecare dintre noi. O baie mică poate fi amenajată foarte cochet chiar dacă spațiul redus nu ne permite instalarea unui mobilier complex sau a unor căzi și cabine de duș moderne. Iată în continuare câteva idei practice de amenajare a unei băi mici și […] mai mult »

Idei pentru decorarea unei camere mici de baie!

Toată viața ți-ai dorit să ai o casă uriașă, mobilată după gusturile tale și câte și mai câte. Realitatea însă te contrazice. În loc de casa pe care ți-ai dorit-o, ai parte de un apartament micuț, care pare că nu te lasă să îți îndeplinești visele legate de decorat, ca […] mai mult »

Cum alegi cea mai bună culoare pentru baie

Dacă vrei să aduci puțină culoare în baia ta, să-i dai un suflu nou sau pur și simplu să o redecorezi, aaflă ce culori ar trebui să alegi pentru a avea o baie nouă și modernă. Nu contează cât de îndrăzneț este proprietarul sau cât de extravagant, important este ca […] mai mult »

Nostalgie, eleganţă, romantism: baia vintage

Toată lumea visează la o baie modernă, dotată cu toate utilităţile, însă o baie de inspiraţie vintage este şi ea o opţiune ce nu ar trebui neglijată. Ba mai mult, faţă de o baie obişnuită, modernă, o baie vintage are un farmec aparte şi nu se va demoda niciodată. O […] mai mult »