Amenajări băi

Chiuvete și căzi moderne: cum să integrezi aceste elemente în designul băii tale

Stilul modern de amenajare a unei băi implică folosirea de materiale cât mai naturale în designul camerei. Un stil modern are la bază și funcționalitatea și rezistența în timp a obiectelor sanitare. Sunt preferate elementele cu design minimalist și multifuncțional. În același timp, se mizează pe sisteme inteligente aplicate instalației […] mai mult »

Rigole scurgere duș și accesorii pentru o baie modernă, disponibile la Iperinox

Confortul întregii familii este generat de mai mulți factori atunci când vorbim despre o casă. Baia face parte din încăperile utilizate des, care trebuie să aibă tot necesarul pentru un confort sporit de fiecare dată. De la dispozitivele care se găsesc în interiorul băii, până la finisajele calitative care ar […] mai mult »

5 cele mai moderne chiuvete pentru casa ta

5 cele mai moderne chiuvete pentru casa ta

Atunci când ne renovăm baia sau bucătăria, dar și atunci când lucrăm la amenajarea întregii noastre locuințe, chiuveta este adesea ultimul detaliu care primește atenția noastră. Doar atunci când dorim să aducem îmbunătățiri bucătăriei sau băii, tindem să acordăm mai multă atenție modelului de chiuvetă care s-ar potrivi cel mai […] mai mult »

3 obiecte sanitare care nu trebuie să lipsească din baie

Amenajarea unei băi este un proces care presupune creativitate și pasiune pentru design interior, dar și atenția la utilitatea și funcția unei băi confortabile și echipate conform nevoilor tale și ale familiei.   Obiectele sanitare sunt elementele care se aleg încă din primele momente ale proiectului și trebuie să ții […] mai mult »

Amenajarea băii în stil industrial: 3 idei și sfaturi utile

Baia reprezintă zona predilectă a relaxării și intimității locatarilor unei locuințe. Este firesc, așadar, pentru ca proiectul de amenajare a unei asemenea încăperi să ofere un spațiu în care funcționalitatea obiectelor și a mobilierului se îmbină perfect cu un design atrăgător și confortabil. În funcție de spațiul disponibil, de preferințe, […] mai mult »

5 sugestii pentru a eficientiza spațiul din baie

Ce poți face pentru a eficientiza spațiul din baie? Care sunt cele mai interesante recomandări și de ce sunt potrivite pentru amenajare baie? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa! Baia este una dintre cele mai importante încăperi dintr-o locuință. Cu toate acestea, amenajarea este adesea dificilă mai ales […] mai mult »