Amenajări băi

3 pași simpli pentru o casă mai puțin toxică

Pentru mulți dintre noi, a locui într-o casă mai sănătoasă și mai puțin toxică poate părea destul de dificil, mai ales că suntem înconjurați de produse sintetice, create în laboratoare și, desigur, nici nu știm prea bine de unde am putea să începem. La urma urmei, apa pe care o […] mai mult »

4 lucruri a căror calitate contează cel mai mult atunci când îți renovezi baia

Renovarea băii este un proiect amplu pentru majoritatea proprietarilor. Necesită timp, muncitori cu experiență, o investiție considerabilă, precum și acceptarea faptului că, pe toată perioadă renovării, întreaga locuință va fi în deranj. Dar, rezultatul unei astfel de schimbări vine cu numeroase beneficii. Desigur, în primul rând estetica băii va fi […] mai mult »

Cum să instalezi o cadă freestanding

Căzile freestanding reprezintă o modalitate excelentă de a adăuga un element artistic în baie. Producătorii de căzi freestanding recomanda angajarea profesioniştilor pentru a instalarea acestora, dar persoanele mai pricepute pot instala propriile unităţi. Este nevoie de cercetare, pregătire şi o înţelegere deplină a procesului înainte de începerea instalării, şi cu […] mai mult »

3 tipuri de căzi de baie – Cum o alegi pe cea potrivită

Puține lucruri sunt mai plăcute, după o zi plină și obositoare, decât o baie caldă și câteva momente de răsfăț petrecute în confortul de acasă. Cada ocupă un rol foarte important în această ecuație, fiind elementul principal care te îmbie la relaxare și care determină funcționalitatea băii. Alegerea unei căzi […] mai mult »

Aspecte tehnice cu privire la sifoanele de pardoseală

Fiecare încăpere dintr-o locuință necesită o preocupare și o atenție aparte, însă din punct de vedere tehnic și sanitar, este recunoscut faptul că baia prezintă cel mai înalt nivel de complexitate. Atenția acordată fiecărui detaliu și asigurarea unui sistem care să funcționeze armonios alături de fiecare componentă de aici implică […] mai mult »

5 motive să-ți iei un uscător de rufe

Știai că, la capitolul activități casnice, spălarea și uscarea hainelor este considerată a doua acțiune care ne răpește cel mai mult timp? Află cum poți să schimbi lucrurile și descoperă 5 motive să-ți iei un uscător de rufe.   În medie, petrecem aproximativ 102 minute pe săptămână, spălând și agățând rufele […] mai mult »