Amenajări băi

Cum alegi un sistem de duș de calitate?

dus

Indiferent dacă în locuință ai două spații de baie sau unul, probabil ești în faza în care îți faci planuri pentru refacerea băii sau construiești una nouă, și hotărârea luată în ceea ce privește instalarea unui duș în loc de cadă de baie este irevocabilă. În decizia luată posibil să […] mai mult »

Alege o cadă de baie freestanding pentru o baie de vis

Dacă plănuiești să îți renovezi baia în viitorul apropiat, probabil te-ai interesat deja ce stil este la modă și care sunt tendințele în materie de design. Cada de baie freestanding este cu siguranță un element modern și foarte popular. Așa că dacă baia ta dispune de un spațiu generos, atunci […] mai mult »

3 pași simpli pentru o casă mai puțin toxică

Pentru mulți dintre noi, a locui într-o casă mai sănătoasă și mai puțin toxică poate părea destul de dificil, mai ales că suntem înconjurați de produse sintetice, create în laboratoare și, desigur, nici nu știm prea bine de unde am putea să începem. La urma urmei, apa pe care o […] mai mult »

4 lucruri a căror calitate contează cel mai mult atunci când îți renovezi baia

Renovarea băii este un proiect amplu pentru majoritatea proprietarilor. Necesită timp, muncitori cu experiență, o investiție considerabilă, precum și acceptarea faptului că, pe toată perioadă renovării, întreaga locuință va fi în deranj. Dar, rezultatul unei astfel de schimbări vine cu numeroase beneficii. Desigur, în primul rând estetica băii va fi […] mai mult »

Cum să instalezi o cadă freestanding

Căzile freestanding reprezintă o modalitate excelentă de a adăuga un element artistic în baie. Producătorii de căzi freestanding recomanda angajarea profesioniştilor pentru a instalarea acestora, dar persoanele mai pricepute pot instala propriile unităţi. Este nevoie de cercetare, pregătire şi o înţelegere deplină a procesului înainte de începerea instalării, şi cu […] mai mult »