AMENAJĂRI INTERIOARE

Secrete despre amenajarea în stil nautic

Odată cu venirea primăverii, gândul ne poartă deja mai departe, la mare, la soare și la minunatele clipe de relaxare. Este foarte simplu să aduci și în casa ta briza racoroasă a mării, căldura nisipului și claritatea cerului senin cu elementele decorative tematice, care te îndeamnă continuu doar către visare. […] mai mult »

3 aparate utile pentru propria sală de sport

Sportul îmbunătățește starea de sănătate și te ajută să te menții în formă. De ce nu ți-ai transforma casa într-un stimulent pentru mișcare? Află care sunt cele 3 aparate utile pentru propria sală de sport mereu la îndemână.  Dacă te numeri printre cei prea ocupați ca să mai meargă la […] mai mult »

3 metode de a păstra în casă aerul curat

Știai că, într-o casă, anual, se strâng circa 17 kilograme de praf? Sau că poluarea se face vinovată de nenumărate boli, inclusiv astmul? Află cele 3 metode de a păstra în casă aerul curat, indiferent de cât de poluat e orașul/zona în care stai. Când nu ne place un lucru, […] mai mult »

5 lucruri ca bucătăria să funcționeze în favoarea ta

Toate drumurile duc spre bucătărie. Însă e acest spațiu unul prietenos? Te ajută, de exemplu, să-ți pui în valoare aptitudinile de bucătar, fără a-ți răpi prea mult timp? Descoperă cele 5 lucruri ca bucătărie să funcționeze în favoarea ta, mereu! Bucătăria e un spațiu în care se întâlnesc, de obicei, […] mai mult »