AMENAJĂRI INTERIOARE

3 obiecte sanitare care nu trebuie să lipsească din baie

Amenajarea unei băi este un proces care presupune creativitate și pasiune pentru design interior, dar și atenția la utilitatea și funcția unei băi confortabile și echipate conform nevoilor tale și ale familiei.   Obiectele sanitare sunt elementele care se aleg încă din primele momente ale proiectului și trebuie să ții […] mai mult »

Cum se taie un blat de bucatarie?

cum-se-taie-un-blat-de-bucatarie_

Tipuri blat de bucatarie Blatul este unul dintre elementele centrale ale unei bucatarii, avand un rol functional indispensabil: este folosit pentru gatirea si amestecarea mancarurilor, depozitarea produselor si articolelor de bucatarie etc. Bucataria este unul dintre cele mai practice spatii dintr-o locuinta, iar montarea sau inlocuirea blaturilor poate sa necesite […] mai mult »

5 piese moderne care nu trebuie să-ți lipsească din living

Fie că simți nevoia unei schimbări de design în casa ta sau renovezi livingul de la zero, dacă îți dorești să obții un spațiu modern, nu ai nevoie de foarte multe lucururi. Nu trebuie să depui un efort deosebit, ci doar să integrezi în sufragerie câteva elemente esențiale. https://www.pexels.com/photo/living-room-with-sofas-near-table-and-tv-with-stairs-6444265/  Iată […] mai mult »