AMENAJĂRI INTERIOARE

3 tipuri de scaune perfecte pentru terase şi saloane de evenimente

Inițierea unui business în domeniul ospitalier este o adevărată provocare. Bineînţeles ai nevoie de ajutorul specialiştilor în decorațiuni interioare pentru creionarea proiectului, dar chiar și așa, sarcina de selectarea a mobilierului este delicată. Acesta trebuie să fie în concordanță cu tematica localului, să fie versatil, fiabil şi cel mai important […] mai mult »

5 moduri prin care poți amenaja o bucătărie practică

Cu toții ne dorim o bucătărie perfectă, practică, utilă și cât mai eficientă, însă o bucătărie perfectă va arăta diferit pentru toată lumea. Este posibil ca un corp de iluminat mic să nu fie suficient pentru o bucătărie spațioasă de casă, la fel cum rafturile deschise s-ar putea să nu […] mai mult »

5 moduri prin care poți aduce Hygge în casa ta

La sfârșitul zilei, nimic nu se compară cu sentimentul plăcut de a ajunge acasă, acolo unde suntem cuprinși de confort, de relaxare și de bine. Nu este deci o surpriză faptul că „hygge”, care este un concept danez, a devenit atât de popular. Cu accent pe relaxare și pe grija […] mai mult »

5 trenduri in mobila de baie in 2020

Baia este una dintre cele mai importante incaperi dintr-o casa, fiind locul in care oamenii au nevoie de intimitate si trebuie sa se simta extrem de confortabil de fiecare data. Acesta este si motivul pentru care trebuie acordata o atentie deosebita amenajarii unui astfel de spatiu. Exista o gama extrem […] mai mult »