AMENAJĂRI INTERIOARE

5 idei de amenajare cu impact mare pentru un dormitor mic

22232 - 5 idei de amenajare cu impact mare pentru un dormitor mic

Cu un design potrivit, un dormitor mic poate beneficia de propriul său caracter, oferind totodată confortul necesar. Trebuie doar să îmbrățișați creativitatea și să vă jucați cu limitările pe care le impune un dormitor de dimensiuni restrânse. În general, dormitoarele mai mici necesită claritate vizuală, asta însemnând linii curate, mai […] mai mult »

5 lucruri de care fiecare hol are nevoie

22216 - 5 lucruri de care fiecare hol are nevoie

Indiferent dacă este spațios și cât se poate de confortabil sau, dimpotrivă, mai restrâns și mai lipsit de lumină, holul are o importanță deosebită în viața noastră de zi cu zi. Este locul în care ne pregătim înainte de a ieși din casă și de a da piept cu toate […] mai mult »

5 idei de ținute vestimentare potrivite pentru birou

5 idei de ținute vestimentare potrivite pentru birou

Pentru persoanele care trebuie să respecte un anumit cod vestimentar la servici, poate fi o adevărată provocare să își pună la punct ținute vestimentare pentru fiecare zi a săptămânii. Poate fi provocator, dar și plictisitor. Dacă în fiecare dimineață vi se pare că sunteți în pană de idei și nu […] mai mult »

Lavoare pentru baie. Criterii de selecție

Un lavoar poate schimba cu totul aspectul general al unei băi. Dintr-o multitudine de tipuri de lavoare, cum îți dai seama că ai ales modelul potrivit pentru baia ta? Îți vom oferi câteva idei care te-ar putea ajuta să faci alegerea potrivită Criterii de selecție a lavoarului pentru baie   […] mai mult »

Designul interior în conceptul de coworking

Coworkingul reprezintă o alternativă tot mai firească la mediul de lucru tradițional. Dinamism, creativitate și comunitate sunt cuvintele cheie ce definesc acest concept. Potrivit studiului Global Coworking Growth Study 2020, realizat de Coworking Resources, se estimează ca până în 2024, la nivel global, aproape 5 milioane de oameni vor lucra […] mai mult »