AMENAJĂRI INTERIOARE

3 pași simpli pentru o casă mai puțin toxică

Pentru mulți dintre noi, a locui într-o casă mai sănătoasă și mai puțin toxică poate părea destul de dificil, mai ales că suntem înconjurați de produse sintetice, create în laboratoare și, desigur, nici nu știm prea bine de unde am putea să începem. La urma urmei, apa pe care o […] mai mult »

Ce trebuie să faci pentru a te bucura de succes în afaceri?

În zilele noastre, cei care doresc să reușească în afaceri, trebuie să dea dovadă de cât mai multă flexibilitate și mai trebuie să dețină și abilități foarte bune de organizare și planificare. Nu puțini sunt cei care demarează tot felul de afaceri, pentru ca mai apoi să descopere că este […] mai mult »

Bucătărie sustenabilă – ce alimente ar trebui să folosim?

În ultimul timp, auzim pretutindeni cât de important este să consumăm alimente sustenabile, care să nu dăuneze mediului înconjurător, care și așa este mai bolnav ca oricând. Totuși, pentru cei care sunt începători în ceea ce privește alimentele sustenabile, poate fi dificil să selecteze cele mai potrivite ingrediente pentru prepararea […] mai mult »

Cum integrezi vitrinele într-un decor modern

În ochii multora, vitrinele par a fi obiecte demodate, specifice caselor vechi, care nu au mai fost renovate de foarte multă vreme. Cu toate acestea, un design modern poate integra cu ușurință acest gen de piese. Vitrinele sunt piese de mobilier cu multă personalitate. Locul acestora nu este doar în […] mai mult »