AMENAJĂRI INTERIOARE

Proiectele multimedia interactive, cheia succesului în afaceri

Trăim într-o eră digitală, în care accentul nu mai este pus doar pe calitatea informațiilor, ci și pe modul în care acestea sunt transmise. Prezentările banale nu mai atrag atenția, iar interactivitatea a devenit un ”must-have” al acestora pentru a capta interesul publicului tău țintă. În același timp, dacă nu […] mai mult »

Reguli pentru amenajarea camerei copilului

Venirea pe lume a copilului aduce după sine o serie de schimbări radicale în viața părinților. Pe lângă cele de ordin spiritual și emoțional, mari modificări se petrec și în spațiul locativ. Camera copilului este atent aleasă și decorată astfel încât acesta să se simtă în largul lui. Amenajarea camerei […] mai mult »

5 lucruri de știut când cumperi o saltea online

O saltea confortabilă și de calitate îți poate garanta un somn odihnitor, de care ai atâta nevoie în fiecare noapte. Pentru că totul pleacă de la odihnă și de la modul în care ai grijă de corpul tău, trebuie să acorzi o atenție deosebită și alegerii saltelei, obiectul pe care […] mai mult »

Cum am acces la o carte digitală interactivă

Cartea digitală interactivă este cartea clasică pusă pe un suport digital, care permite o editate personalizată şi o permanentă adăugare de materiale, precum  galerii foto, materiale audio şi video, animaţii, simulări, jocuri. Toate acestea sunt asociate textelor aferente diferitelor secţiuni, capitole sau proiecte care vor fi cuprinse pe  acest suport […] mai mult »

Cum se întrețin corect cartușele de cerneală pentru imprimantă?

Dacă ar trebui să numim unele dintre cele mai costisitoare consumabile dintr-un birou, atunci cu siguranță am spune cartușele de cerneală pentru imprimantă. Mai ales dacă cartușele au suferit deteriorari și trebuie înlocuite mai frecvent, cu atât mai mult costul crește. Este important să căutăm întotdeauna tonere pentru imprimantă de […] mai mult »

Cele mai interesante cadouri pentru partenerii de afaceri

Dorești să impresionezi plăcut? Vrei ca întâlnirea de afaceri să rămână în memoria partenerului tău sau viitorului colaborator? În magazinul online Gift Experts găsești cele mai interesante idei de cadouri corporate cu ajutorul cărora vei face cu siguranță o figură plăcută. În funcție de bugetul tău poți alege cadouri corporate […] mai mult »

Ambalajele biodegradabile, ideale pentru afacerea ta

Afacerea ta te reprezintă. Mai ales dacă activezi în domenii în care ai de-a face zilnic cu oameni, e foarte important să știi să te prezinți. Modul în care arată produsele tale și calitatea acestora sunt cu siguranță factori care pot impresiona clienții. Ambalarea este unul dintre lucrurile de bază […] mai mult »