AMENAJĂRI INTERIOARE

Accesorii baie – stilul de amenajare tropical

Accesorii baie – când vorbim de amenajări baie, stilul tropical câștigă tot mai mult teren deoarece aduce un strop de exotism și prospețime în rutina zilnică. Stilul de amenajare baie tropical se bazează pe elemente naturale, culori vibrante și accente inspirate din peisajele tropicale. În acest articol ți-am pregătit o […] mai mult »

Design interior baie – top 5 plante pentru baie

Design interior baie – în ultima vreme, stilurile de amenajare interioară a băii au evoluat semnificativ, o tendință care a captat atenția fiind integrarea plantelor în decorul băii. Plantele oferă un plus de vitalitate în fiecare spațiu în care sunt așezate, ele având nu doar  un rol estetic, ci și […] mai mult »

Cadă colț – cum să amenajezi cu stil o baie modernă

Cadă colț: atunci când ai în plan să realizezi un proiect de design interior pentru casa ta, este important să ai în vedere o serie de aspecte necesare pentru a obține o amenajare modernă, dar și practică în același timp. Când vine vorba de un design interior pentru baie,  finisajele de bună […] mai mult »

Firmă mutări mobilă:  sfaturi pentru o relocare fără stres

Firmă mutări mobilă: schimbarea locuinței este adesea o adevărată provocare, deoarece necesită o planificare riguroasă și din timp făcută pentru a nu întâmpina probleme în ceea ce privește ambalarea mobilierului sau transportul către noua locație. În primul rând, este nevoie de evaluarea spațiului și a necesităților specifice unei relocari. Între […] mai mult »