AMENAJĂRI INTERIOARE

Cum alegi canapeaua potrivită pentru livingul tău?

Canapeaua este piesa de rezistență a oricărui living și de aceea ar trebui să ai în vedere alegerea unui model de cea mai bună calitate. Fiind o piesă de mobilier ce se schimbă destul de rar, canapeaua din living trebuie aleasă cu grijă și privită ca fiind o investiție de […] mai mult »

5 lucruri de care ai nevoie pentru biroul de acasă

birou

Dacă ai ales să lucrezi de acasă, mai mult ca sigur te poți bucura de timpul petrecut într-un mod cât se poate de eficient. Vei reuși să stai departe de aglomerația din trafic, de un program de lucru matinal, lucruri care ți-ar fi putut afecta o parte din performanțele tale. […] mai mult »

5 stiluri de amenajare pentru locuința ta

stil amenajare

Dacă ai trecut dincolo de faza de finisare a pereților casei mai mult ca sigur începi să te gândești la alegerea pieselor de mobilier și decorațiuni. Toate acestea trebuie să fie perfect asortate cu stilul de amenajare pe care dorești să îl ai în vedere pentru casa ta. Și cum […] mai mult »

Casă în stil shabby chic – iată 3 idei de decor!

shabby chic

Orice locuință trebuie să urmeze un stil de amenajare pe placul celor ce locuiesc în interiorul său. De aceea, designerii de interior pun accentul asupra identificării unui stil propriu fiecărei locuințe. Stilul shabby chic reprezintă una dintre cele mai noi și mai solicitate tendințe atunci când vorbim despre decorațiunile moderne. […] mai mult »

3 trucuri pentru amenajarea spațiilor casei

camera

Oricine are o locuință trebuie să simtă că este acasă, așa că va amenaja totul după bunul plac, dar mai ales într-un stil care i se potrivește. Dacă vă aflați în pană de imaginație mai mult ca sigur veți apela la sfaturile unui designer de interior, care va determina cele […] mai mult »

7 sfaturi de amenajare cu buget mic

Patul scârțâie, husa canapelei s-a decolorat, pe covor se adună tot mai multe pete, iar gândul unei reamenajări reprezintă pentru tine doar un factor de stres. Te sfătuim să te înarmezi cu răbdare deoarece există multe soluții economice de amenajare, iar în rândurile următoare abordăm câteva dintre ele. Fă-ți un […] mai mult »