AMENAJĂRI INTERIOARE

4 criterii de care să ții cont când alegi fotoliile pentru living

4 criterii de care să ții cont când alegi fotoliile pentru living

Livingul este o încăpere care trebuie să aibă un aspect cât mai frumos și mai relaxant pentru a-ți oferi confortul din fiecare zi. În afară de efectul vizual, livingul trebuie să îndeplinească și o componentă practică. Fotoliile sunt deosebit de importante în living, reprezintă puncte centrale, așa că alegerea lor […] mai mult »

4 sfaturi pentru o bucătărie modernă

21024 4 sfaturi pentru o bucătărie modernă

Bucătăria poate fi locul magic unde se intersectează cele mai intime povești cu cele mai gustoase mâncăruri. Aici îți savurezi cafeaua de dimineață, râzi alături de cei dragi sau încerci ultima rețetă pe care ai văzut-o într-o emisiune a lui Jamie Oliver. Această încăpere trebuie să fie utilată corespunzător pentru […] mai mult »

Stilul minimalist. 5 reguli de bază

20991 Stilul minimalist 5 reguli de bază

Stilul minimalist pleacă de la premiza „less is more” (mai puțin înseamnă mai mult), expresie ce aparține arhitectulului german Ludwig Mies van der Rohe. Acest stil nu este doar o variantă de a ameneja livingul, ci a devenit pentru mulți un mod de a trăi. Mimimalismul încurajează oamenii să elimine […] mai mult »

Amenajarea livingului. 5 stiluri la modă în 2021

Amenajarea livingului. 5 stiluri la modă în 2021

Livingul este camera de relaxare unde stai la povești cu prietenii sau te uiți la un film alături de cei dragi. Organizarea acestui loc dă uneori bătăi de cap. Ne dorim un spațiu confortabil și primitor, dar el trebuie să includă toate accesorile unui stil modern de viață. De asemenea, […] mai mult »

Care sunt cele 5 aspecte care conturează un dormitor perfect?

Care sunt cele 5 aspecte care conturează un dormitor perfect

Dormitorul este spațiul tău intim unde ai șansa să te refugiezi după o zi lungă și obositoare. Este locul în care trebuie să regăsești o atmosferă calduroasă, confortabilă și liniștită. Amenajarea dormitorului trebuie să fie practică, dar mai ales relaxantă. Beneficiile unui somn liniștitor sunt nemărginite. În cele din urmă, […] mai mult »

5 lucruri importante pentru o bucătărie perfectă

Bucătăria este locul care oferă plăcere tuturor membrilor unei famili. Acolo se nasc cele mai gustoaste mâncăruri și se depozitează dulciurile preferate. În această încăpere se stă la povești sau se savurează în liniște cafeaua de dimineață. Este nevoie să alegem cu grijă anumite elemente pentru a avea o bucătărie […] mai mult »

4 aparate care îți fac viața ușoară în bucătărie

4 aparate care îți fac viața ușoară în bucătărie

Fiecare bucătărie trebuie să includă anumite aparate care fac viața mai ușoară pentru membrii familiei. Acestea sunt alese în funcție de necesități, plăceri, buget și spațiul disponibil. Nu strică niciodată să ai parte de lucruri care simplifică acțiunile pe care le întreprinzi. Iată mai jos câteva aparate care te pot […] mai mult »

6 idei de amenajare a unui living stilat

6 idei de amenajare a unui living stilat

Camera vedetă a oricărei locuințe, livingul nu trebuie să fie doar modern și corect amenajat, ci și extrem de stilat. Fie că locuiești la casă ori într-un apartament la bloc, această încăpere îți permite să experimentezi un stil de decor deosebit, să integrezi diferite idei de design, piese de mobilier […] mai mult »

Sfaturi pentru alegerea mobilierului potrivit pentru casa ta

Alegerea mobilierului potrivit poate fi o sarcină dificilă pentru orice persoană. Acest proces poate chiar să provoace anxietate, deoarece nu doreşti să investeşti mulţi bani doar pentru a descoperi că nu ai reuşit să obţii aspectul dorit. Indiferent de stilul de decor pe care îl urmăreşti, ţinând cont de câteva […] mai mult »