AMENAJĂRI INTERIOARE

Marie Kondo a dat sfaturi de organizare a casei în 2019

Într-un interviu acordat recent, Marie Kondo a dat sfaturi de organizare a casei în 2019. Expertul japonez în organizare, Marie Kondo, a dezvăluit recent câteva secrete cu privire la modul în care haosul și aglomerația pot fi alungate din locuință. Metoda sa, intens discutată și mediatizată, se axează pe despărțirea […] mai mult »

Blaturi de bucătărie – care sunt cele mai rezistente și estetice?

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici dintr-o bucătărie, în afară de dulapuri, sunt blaturile. Alegerea blaturilor perfecte depinde de câțiva factori, cum ar fi costul, durabilitatea și designul. Blatul perfect pentru fiecare bucătărie și pentru fiecare familie este acel blat care îndeplinește cerințele și nevoile personale, și nicidecum acel blat […] mai mult »

Cum să ai grijă de sănătatea ta la locul de muncă?

O zi de lucru de opt ore, mai ales când este asociată cu șederea într-o singură poziție, duce inevitabil la încordarea mușchilor. Unele persoane se plâng de dureri de genunchi, de dureri lombare sau cervicale, în timp ce alte persoane suferă de disconfort la nivelul încheieturii. Sunt multe tipuri de […] mai mult »

5 produse de care ai nevoie pentru locuința ta

Te-ai mutat recent în casă nouă? Atunci, mai mult ca sigur te gândești să o amenajezi după bunul tău plac. Nu îți mai rămâne nimic altceva decât să te gândești la piesele de mobilier de care ai nevoie pentru a-ți asigura un cămin confortabil și mai ales funcțional. Pornind de […] mai mult »

Cum să ai o baie amenajată elegant și rafinat cu bani puțini? (reduceri de Extra Black Friday)

Când vine vorba de frumusețe, eleganță și rafinament, puține material destinate finisajelor pot concura cu piatra naturală. Particularitățile pietrei naturale, culorile sale unice și finisajele bogate (ex: lustruita, mata, periata, buceardata, etc) fac din piatra naturală decorativă o alegere populară, în special pentru amenajări băi moderne. Iată cât de simplu […] mai mult »

Marmura – un „must have” pentru băile elegante

De-a lungul vremurilor, marmura a fost folosită de meșteri pentru îmbrăcarea pardoselilor, tavanelor și pereților palatelor. În acele timpuri, marmura era un simbol al bogăției și al puterii, dar astăzi, această piatră superbă își face apariția treptat în locuințele multor oameni, în special în sălile de baie. Mulți oameni se […] mai mult »