AMENAJĂRI INTERIOARE

4 tips & tricks pentru un birou organizat acasă

Casa reprezintă locul în care trebuie să ne simțim cel mai bine, spațiul în care ne găsim liniștea și în care ne relaxăm. Cu toate acestea, pentru unii dintre noi, acasă înseamnă și împletirea acestor lucruri cu partea profesională. Din ce în ce mai multe persoane încearcă lucrul de acasă, […] mai mult »

Marc Antony, achiziţie imobiliară de 19 milioane de dolari

Artistul latino Marc Antony, fostul soţ al cântăreţei Jennifer Lopez, şi-a întregit lista proprietăţilor achiziţionând de curând o impresionantă reşedinţă situată în Cartierul Cocoplum, din oraşul Coral Gables, situat la sud de Miami. Este cotată ca fiind una dintre cele mai scumpe, frumoase şi luxoase construcţii care a fost cumpărată […] mai mult »

Casa din “Sub soarele toscan” poate fi acum inchiriata!

Pentru cei care au urmărit serialul „Sub soarele toscan” este bine ştiut cât de importatnt este rolul vechii vile în cadrul desfăşurării acţiunii, cât de mult a schimbat traiectoria destinului eroinei principale Frances, o tânără scriitoare interpretată de actriţa Diane Lane. Construcţia apare în scenariu, ca o veche vilă care […] mai mult »

Cum să iluminezi corect bucătăria?

Bucătăriile bine proiectate, cu echipamente și electrocasnice moderne, cu dulapuri elegante și blaturi texturale de piatră pot oferi o stare de bine, mai ales dacă sunt prevăzute cu accesorii de iluminare excelente care asigură o lumină plăcută și eficientă. La urma urmei, bucătăria este sufletul casei, așa că aici se […] mai mult »

Cum puteți să luminați o baie mică?

Iluminarea este importantă în orice încăpere a casei, mai ales în baie. Iar dacă se întâmplă să aveți o baie mică, cu cât este mai întunecată, cu atât pare și mai mică. Indiferent de mărimea sa, o baie ar trebuie să fie cât mai deschisă și cât mai luminoasă. Atunci […] mai mult »