AMENAJĂRI INTERIOARE

4 actualizări de care are nevoie bucătăria ta

21513 - actualizări de care are nevoie bucătăria ta

Mulți dintre noi petrecem zilnic o cantitate considerabilă de timp în bucătărie. Fie că preparăm mese gustoase și sănătoase, facem curățenie sau servim o cafea, bucătăria este o încăpere care necesită o atenție sporită din partea noastră. De fapt, bucătăria este o încăpere atât de importantă, încât ne poate schimba […] mai mult »

Autorulota – Super Casa pe 4 roti

Cand pleci in vacanta si iti faci bagajele iti dai seama ca ai nevoie de o multime de lucruri, mai ales daca urmeaza sa calatoresti cu copiii sau pentru o perioada mai lunga de timp. Incerci sa compactezi bagajele cat mai mult, pana cand iti dai seama ca “ai lua […] mai mult »

5 moduri prin care ne putem amenaja locuința în stil Feng Shui

21468 - moduri prin care ne putem amenaja locuința în stil Feng Shui

Tehnicile Feng Shui vin ca să ne ajute să ne amenajăm locuințele într-un mod cât mai echilibrat, armonios și chiar terapeutic. Despre Feng Shui s-ar putea spune că este o artă străveche concentrată asupra echilibrării unui spațiu, căci echilibrul este cel care, în cele din urmă, ne asigură sănătate, fericire […] mai mult »

Mai multa racoare in vara asta cu geamurile termopan REHAU

Majoritatea oamenilor asociaza ferestrele termopan cu blocarea frigului in exterior in timpul iernii, dar merita sa stii ca termopanele sunt exceptionale si cand vine vorba de blocarea caldurii de afara, in timpul verii. Asta pentru ca geamurile termopane rehau ofera proprietati izolante remarcabile, fie ca sunt utilizate pentru ferestre, fie […] mai mult »