AMENAJĂRI INTERIOARE

Laboratorul foto, la tine acasă

Dacă eşti pasionat de fotografie, poţi alege să-ţi achiziţionezi o imprimantă foto. Astfel, îţi vei transfera  amintirile din telefon  sau din altă sursă, pe un suport fizic durabil, scutind mersul la un laborator foto. Este cea mai accesibilă cale  prin care poţi  printa fotografii  pe hârtie. Dacă alegi  imprimanta potrivită, […] mai mult »

Alege o cadă de baie freestanding pentru o baie de vis

Dacă plănuiești să îți renovezi baia în viitorul apropiat, probabil te-ai interesat deja ce stil este la modă și care sunt tendințele în materie de design. Cada de baie freestanding este cu siguranță un element modern și foarte popular. Așa că dacă baia ta dispune de un spațiu generos, atunci […] mai mult »

3 moduri prin care poți fi un părinte mai ecologic

Intenția de a cumpăra produse ecologice și de a reduce utilizarea plasticului acasă și nu numai este una lăudabilă, însă ecologia pare a pune bețe în roate în primii ani de viață ai bebelușului. Dorim să oferim copilului tot ce e mai bun, de la alimente, hăinuțe, suzete, biberoane și […] mai mult »

7 pași simpli pentru îmbunătățirea stării de bine acasă

În arta Feng Shui, lucrurile cu care alegem să ne înconjurăm contează enorm, deoarece au abilitatea de a ne oferi energie pozitivă, înălțătoare, încurajatoare sau, dimpotrivă, ne pot transmite energie negativă, deprimantă și descurajantă. În plus, lucrurile din jurul nostru sunt mai ușor de abordat decât gândurile și cuvintele din […] mai mult »

4 modalități de îmbunătățire a biroului de acasă

Din ce în ce mai multe persoane optează pentru opțiunea de a munci de acasă sau își deschid o mică afacere pe cont propriu pe care o conduc, cel puțin în primele luni de activitate, de acasă. Oricum, munca de acasă este un vis pentru toți acei angajați care s-au […] mai mult »

4 pași pentru a alege perna perfectă

O pernă nepotrivită afectează calitatea somnului, iar utilizarea sa pe termen lung poate avea un impact negativ asupra sănătății, deoarece întregul aliniament al corpului are de suferit. Acest element din dormitor are rolul de a sprijini capul, gâtul și umerii și de a ține coloana vertebrală dreaptă pe parcursul nopții, […] mai mult »