AMENAJĂRI INTERIOARE

Cum să alegeți cel mai bun șemineu pentru casa dumneavoastră?

Trăim într-o zonă de climă temperată, ceea ce înseamnă că, în fiecare an, avem de înfruntat temperaturile scăzute care vin odată cu iarna. Este importantă modalitatea prin care alegem să ne încălzim locuințele, pentru că asta va influența costurile pe care le vom avea iarna. Dacă până cu puțin timp […] mai mult »

Piedestalele ceramice și ce este bine de știut

Fiecare baie trebuie să fie concepută pentru nevoile locuitorilor astfel încât aceasta să îndeplinească toate condițiile necesare. Numărul locuitorilor, dar și caracteristicile acestora contează foarte mult atunci când are loc procesul de selecție al obiectelor sanitare. În funcție de aceste caracteristici, se vor alege vasul wc, lavoarul, dar și cada. […] mai mult »

Back to School – Părinții care vor decora camerele școlarilor vor cheltui aproximativ 3000 de lei

Decorarea și amenajarea camerei unui școlar ar putea costa părinții care se pregătesc pentru începerea școlii între 3000 și 4000 de lei, în funcție de complexitatea proiectului de reamenajare, estimează specialiștii Mathaus. Potrivit statisticilor făcute de retailer-ul de materiale pentru construcții, cele mai vândute produse de renovare pentru persoanele fizice în această […] mai mult »

Fabrica de mobilă Era Home – mobilă fabricată în România pentru dorințele tale

Mobila este un aspect foarte important în orice casă sau instituție. Oricare ar fi stilul în care este amenajat, mobila „are” ultimul cuvânt. Tot decorul se învârte în jurul mobilei, așadar înainte de a stabili totul, mai întâi trebuie să alegi mobila potrivită. În funcție de preferințele pe care le […] mai mult »

Amenajarea băii în stil industrial: 3 idei și sfaturi utile

Baia reprezintă zona predilectă a relaxării și intimității locatarilor unei locuințe. Este firesc, așadar, pentru ca proiectul de amenajare a unei asemenea încăperi să ofere un spațiu în care funcționalitatea obiectelor și a mobilierului se îmbină perfect cu un design atrăgător și confortabil. În funcție de spațiul disponibil, de preferințe, […] mai mult »