AMENAJĂRI INTERIOARE

5 idei ca să-ți amenajezi dormitorul

Dormitorul este locul în care ne place să ne simțim cel mai bine, este spațiul în care ne relaxăm și uneori ajungem să petrecem chiar cele mai multe ore dintr-o zi. De aceea, totul în jur trebuie să arate bine, să fie exact pe gustul tău și în acest fel […] mai mult »

4 trucuri pentru o casă de invidiat

Fiecare dintre noi râvnim la locuința perfectă. Ne imaginăm cum să arate ușile și ferestrele, cum stăm în livingul spațios, cum ne răsfățăm în duș și mai ales cum preparăm mâncarea pentru întreaga familie în cea mai îndrăgită cameră a locuinței – bucătăria. Cu toate că uneori ajungem să privim […] mai mult »

5 idei ca să-ți organizezi biroul de acasă

Dacă obișnuiești să lucrezi de acasă trebuie să știi că acest lucru se întâmplă din ce în ce mai des, devenind un lucru absolut normal. Cu toate acestea, pentru a te „despărți” cumva de mediul de acasă este nevoie să îți creezi un spațiu de lucru propriu, în care să […] mai mult »

5 idei pentru o casă high tech

Dacă te numeri printre acele persoane care iubesc tehnologia, mai mult ca sigur te bucuri de tot ceea ce este nou apărut în această zonă. Îți dorești ca tehnologia să te însoțească peste tot, dar mai ales acasă. De aceea, te va preocupa orice fel de electrocasnic, de la combina […] mai mult »

5 soluții pentru a decora pereții casei

Te-ai săturat de vopseaua lavabilă de un alb deschis? Ți se pare că este timpul să faci o schimbare în locuința ta? Cu siguranță aceste lucruri sunt firești și este nevoie de puțină imaginație și creativitate pentru a beneficia de cea mai frumoasă locuință. Trecerea de la monotonie la un […] mai mult »