AMENAJĂRI INTERIOARE

3 idei de amenajare pentru o bucătărie mică

Nu toţi oamenii sunt fericiţi posesori ai unor spaţii mari pe care să le amenajeze după bunul plac. Deseori, aceştia se confruntă cu problema spaţiilor mici şi sunt nevoiţi să se bazeze pe anumite criterii atunci când îşi aleg obiectele care să le umple spaţiul disponibil. Astfel, ne-am gândit să […] mai mult »

Depozitarea alimentelor în dulap sau în debara?

Fiecare bucătărie are nevoie de un spațiu pentru depozitarea alimentelor și a altor accesorii și ustensile. Fie că locuiți la bloc, fie că locuiți la casă, cu siguranță doriți un spațiu care are această unică funcție, și anume depozitarea. Multe dintre persoanele care se mută într-o nouă locuință sau tocmai […] mai mult »

5 obiecte care nu trebuie să lipsească din living

Dacă ai un living generos și nu știi cum să îl amenajezi sau a mai rămas spațiu și nu știi ce să faci cu el, îți recomandăm cinci obiecte care nu trebuie să lipsească din livingul tău. Livingul este spațiul care are o utilizare multiplă. Odată cu trecerea anilor, locul […] mai mult »

Marie Kondo a dat sfaturi de organizare a casei în 2019

Într-un interviu acordat recent, Marie Kondo a dat sfaturi de organizare a casei în 2019. Expertul japonez în organizare, Marie Kondo, a dezvăluit recent câteva secrete cu privire la modul în care haosul și aglomerația pot fi alungate din locuință. Metoda sa, intens discutată și mediatizată, se axează pe despărțirea […] mai mult »

Blaturi de bucătărie – care sunt cele mai rezistente și estetice?

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici dintr-o bucătărie, în afară de dulapuri, sunt blaturile. Alegerea blaturilor perfecte depinde de câțiva factori, cum ar fi costul, durabilitatea și designul. Blatul perfect pentru fiecare bucătărie și pentru fiecare familie este acel blat care îndeplinește cerințele și nevoile personale, și nicidecum acel blat […] mai mult »