AMENAJĂRI INTERIOARE

5 idei ca să amenajezi un apartament mic

Un apartament poate fi soluția cea mai potrivită pentru cei ce doresc să se afle aproape de serviciu sau cât mai aproape de centrul orașului. Cu toate acestea, alegerea unui apartament trebuie să se facă cu multă atenție, astfel încât compartimentarea camerelor interioare să fie cât mai eficientă pentru cei […] mai mult »

5 trucuri pentru o baie impecabilă

Baia este locul în care trebuie să te simți cel mai bine, un spațiu care te reprezintă cu totul și de aceea trebuie să încerci ca aceasta să fie cochetă și să corespundă întru totul nevoilor tale și ale familiei tale. Dacă încă te afli în faza de proiectare a […] mai mult »

5 modalităţi prin care ne asigurăm un mediu confortabil

Cu toţii ştim cât de important este ca odată ajunşi acasă să ne putem deconecta, într-un mediu confortabil, plăcut şi primitor, pliat pe nevoile şi dorinţele noastre. Întreruperea între activitatea din afara căminului şi ceea ce presupune interiorul, trebuie să fie benefică şi făcută într-un cadru cald şi plăcut. Pentru […] mai mult »

Cum să ai cele mai frumoase muşcate

Cei care iubesc florile, ştiu că muşcata este una dintre cele mai nobile şi elegante specii, putând creşte într-o grădină de flori, dar şi în ghivece şi jardiniere care înfrumuseţează balconul sau terasa. Apelând la câteva trucuri, puteţi avea cele mai frumoase şi sănătoase muşcate, îngrijindu-le cu răbdare şi dragoste. […] mai mult »