AMENAJĂRI INTERIOARE

Cum să instalezi o cadă freestanding

Căzile freestanding reprezintă o modalitate excelentă de a adăuga un element artistic în baie. Producătorii de căzi freestanding recomanda angajarea profesioniştilor pentru a instalarea acestora, dar persoanele mai pricepute pot instala propriile unităţi. Este nevoie de cercetare, pregătire şi o înţelegere deplină a procesului înainte de începerea instalării, şi cu […] mai mult »

Cum îți decorezi locuința cu bani puțini?

Îți dorești să schimbi aspectul general al locuinței, însă ai nevoie de un buget mult prea mare pentru renovare? Atunci folosește-ți imaginația și creativitatea pentru a scoate în evidență anumite detalii din casă. Finisajele, culorile, accesoriile sau mobilierul sunt cele care compun întreaga ambianță dintr-o cameră. Prin urmare, personalizează-ți locuința […] mai mult »

5 sfaturi despre cum trebuie să ai grijă de hainele tale

Îngrijirea adecvată a hainelor vă asigură că vă veți bucura de articolele vestimentare preferate o perioadă cât mai îndelungată de timp. Indiferent că preferați articolele esențiale, precum tricouri și blugi sau sunteți atrasă de piese vestimentare elegante și din materiale scumpe, indicat ar fi să adoptați un regim corespunzător de […] mai mult »

5 elemente de design inedite pentru un living opulent

Stilul ce promovează opulența este din ce în ce mai căutat în materie de design interior, în încercarea de a eleva o încăpere de la stadiul de extraordinară la de-a dreptul wow. Acest lucru se poate obține prin utilizarea unei piese de mobilier accent, care să patroneze întregul spațiu, sau […] mai mult »

Idei de amenajare a biroului acasă

În zilele noastre, acasă nu mai este doar locul în care îți petreci timpul cu familia și te odihnești. Adeseori, ești nevoit să lucrezi și acasă, după orele de program de la birou. Unele sarcini nu pot fi finalizate în timpul programului de muncă, dar nu pot fi nici amânate. […] mai mult »

Cum alegi canapeaua potrivită pentru livingul tău?

Alegerea mobilierului potrivit îți poate transforma casa într-un spațiu funcțional și foarte atractiv din punct de vedere al designului. Pentru zona de living, canapeaua este un element de mobilier indispensabil, a cărei alegere trebuie să rezoneze cu stilul locuinței, dar și cu modul tău de viață. Te întrebi, însă, cum […] mai mult »