AMENAJĂRI INTERIOARE

Cum alegi un sistem de duș de calitate?

dus

Indiferent dacă în locuință ai două spații de baie sau unul, probabil ești în faza în care îți faci planuri pentru refacerea băii sau construiești una nouă, și hotărârea luată în ceea ce privește instalarea unui duș în loc de cadă de baie este irevocabilă. În decizia luată posibil să […] mai mult »

Cum integrezi electrocasnicele de baza în design-ul bucătăriei

Ne dorim întotdeauna ca locuința noastră să corespundă stilului de viață activ și modern pe care îl avem. De asemenea, ne dorim să ținem pasul cu tehnologia și ideile moderne de amenajare interioară, pentru că acestea ne poate face viața mai ușoară. Sursa foto: https://www.flickr.com Știm care este diferența între […] mai mult »

Stiluri de amenajare home&deco la moda in 2020

hd

Fiecare an aduce noi tendinte atunci cand vine vorba de stilurile de amenajare home&deco si design interior. Pentru cei care vor sa isi decoreze casa sau apartamentul, alegerea unui stil pe potriva dorintelor si nevoilor este o adevarata aventura. Acest lucru se datoreaza atat tendintelor care par atractive, dar si […] mai mult »

Un trend ce nu se va demoda niciodată – tabloul decorativ

tablou-sapphire-waterfalls-8373716

Deși trendurile în ceea ce privește designul interior au suferit de-a lungul timpului diverse modificări, unele elemente s-au păstrat, fiind extrem de apreciate chiar și de cei ce abordează stiluri de decor contemporane. În ceea ce privește pereții, cu toate că au apărut tot felul de variante moderne de a-i […] mai mult »

Avantajele unei imprimante multifuncționale

Întâlnim imprimantele multifuncționale de obicei în spațiile de birouri sau în mediile profesionale, însă încet își găsește rolul și în casa consumatorilor care descoperă beneficiile unei astfel de imprimante mai ales atunci când au de printat un număr mai mare de documente sau fotografii de o calitate superioară. Înainte de […] mai mult »

Greșeli ce trebuie evitate atunci când cumpărați mobilă la comandă

prodesignart.ro

Alegerea mobilierului perfect pentru propria locuință nu este o operațiune ușoară cum pare la prima vedere. Trebuie puse de fiecare dată în balanță preferințele, bugetul, dar și spațiul disponibil. De aceea mulți dintre români preferă mobila la comandă, creată întocmai după viziunea și gusturile lor. Însă și la capitolul mobilă […] mai mult »