AMENAJĂRI INTERIOARE

5 idei pentru o casă high tech

Dacă te numeri printre acele persoane care iubesc tehnologia, mai mult ca sigur te bucuri de tot ceea ce este nou apărut în această zonă. Îți dorești ca tehnologia să te însoțească peste tot, dar mai ales acasă. De aceea, te va preocupa orice fel de electrocasnic, de la combina […] mai mult »

5 soluții pentru a decora pereții casei

Te-ai săturat de vopseaua lavabilă de un alb deschis? Ți se pare că este timpul să faci o schimbare în locuința ta? Cu siguranță aceste lucruri sunt firești și este nevoie de puțină imaginație și creativitate pentru a beneficia de cea mai frumoasă locuință. Trecerea de la monotonie la un […] mai mult »

5 idei pentru o bucătărie frumoasă

Bucătăria este spațiul în care petreci cel mai mult timp, dar și locul în care uneori simți nevoia să te răsfeți, bând o cafea bună sau citind o carte. Astăzi, bucătăria a trecut de la un spațiu special creat pentru gătit, la un spațiu cu mult mai multe funcționalități. Aici, […] mai mult »

5 trucuri ca să știi cum amenajezi un living ca la carte

Livingul este locul în care te simți cel mai bine, este spațiul în care stai până seara târziu alături de prieteni, este zona preferată a întregii familii. De aceea, atunci când te gândești la amenajarea livingului tău trebuie să ai în vedere câteva lucruri importante, reușind astfel să dai spațiului […] mai mult »