Amenajări grădini

5 sfaturi pentru a juca tenis ca un profesionist

Iubit de oameni de toate vârstele, tenisul generează pasiuni atât la nivel profesionist, cât și la nivel amator. Dacă ești pasionat de tenis și îți place să joci cu prietenii, atunci trebuie să știi că poți juca la un nivel apropiat de cel al profesioniștilor, dacă ții cont de câteva […] mai mult »

5 cei mai mari dăunători ai culturilor agricole

Alături de insecte și de ciupercile care produc diferite boli, buruienile constituie o categorie importantă de dăunători pentru culturile agricole. Fiecare fermier știe că, pentru a nu-i fi compromise culturile, este necesar să folosească periodic erbicide și diferite tratamente fitosanitare. Acestea pot preveni apariția dăunătorilor sau pot trata bolile provocate […] mai mult »

Reguli simple pentru întreținerea unei piscine

Ai reușit să îți îndeplinești visul de a avea propria piscină în care să înoți, în curtea casei tale? Atunci cu siguranță ești interesat sa descoperi câteva reguli simple, dar utile pentru întreținerea corespunzătoare a acesteia, indiferent de anotimp.  Astfel, vei avea grijă de sănătatea ta și a celor care […] mai mult »

3 pași către un stil de viață mai sănătos

În anii recenți, nenumărate cercetări au dezvăluit beneficiile adoptării unui stil de viață mai organic față de cel convențional. În ciuda beneficiilor uriașe, pentru foarte multe persoane adoptarea unui stil de viață organic este prea complicat, prea descurajant și prea scump. Totuși, cele mai multe familii care au început să […] mai mult »

Ce este batoza de porumb și cum funcționează?

Batoza de porumb reprezintă un utilaj absolut necesar în procesarea furajelor, care îi ajută în gospodărie pe cei care au animale. Așa cum știi, porumbul are o istorie foarte veche, fiind o cultură accesibilă, care crește în aproape orice tip de climat. În acest sens, au fost fabricate diverse utilaje, […] mai mult »

5 instrucțiuni utile pentru tratarea apei din piscină

Tratarea apei din piscină este esențială pentru a ne bucura de ședințe de înot plăcute, fără nici un risc asupra sănătății. Indiferent dacă este vorba de piscinele private, de ștranduri sau de bazinele de agrement, este necesar un tratament adecvat al apei pentru ca aceasta să se mențină curată din […] mai mult »

3 pași pentru construirea foișorului perfect

Odată cu încălzirea vremii, avem tot mai multă poftă de ieșiri în aer liber. Ce-ar fi să-ți surprinzi prietenii, invitându-i la un grătar? Află cei 3 pași pentru construirea foișorului perfect și dă start sezonului distracției și deliciilor. Fiecare cameră din casă este o zonă cu o întrebuințare specifică. Ce-ar […] mai mult »

Cum să îngrijești trandafirii primăvara?

Trandafirii reprezintă printre cele mai iubite flori atât datorită aspectului, cât și a mirosului plăcut pe care aceștia îl emană. Iar dacă îți dorești să te bucuri de prezența trandafirilor și în propria ta grădină, este bine să știi că procesul de îngrijire al acestora nu este deloc unul foarte […] mai mult »