Amenajări grădini

5 instrucțiuni utile pentru tratarea apei din piscină

Tratarea apei din piscină este esențială pentru a ne bucura de ședințe de înot plăcute, fără nici un risc asupra sănătății. Indiferent dacă este vorba de piscinele private, de ștranduri sau de bazinele de agrement, este necesar un tratament adecvat al apei pentru ca aceasta să se mențină curată din […] mai mult »

3 pași pentru construirea foișorului perfect

Odată cu încălzirea vremii, avem tot mai multă poftă de ieșiri în aer liber. Ce-ar fi să-ți surprinzi prietenii, invitându-i la un grătar? Află cei 3 pași pentru construirea foișorului perfect și dă start sezonului distracției și deliciilor. Fiecare cameră din casă este o zonă cu o întrebuințare specifică. Ce-ar […] mai mult »

Cum să îngrijești trandafirii primăvara?

Trandafirii reprezintă printre cele mai iubite flori atât datorită aspectului, cât și a mirosului plăcut pe care aceștia îl emană. Iar dacă îți dorești să te bucuri de prezența trandafirilor și în propria ta grădină, este bine să știi că procesul de îngrijire al acestora nu este deloc unul foarte […] mai mult »

4 trucuri ca să amenajezi o terasă

Terasa, fie ea atunci când locuiești la casă, fie atunci când locuiești la bloc, este punctul cel mai drag al unei locuințe, mai ales în timpul verii, atunci când afară este cald. Aproape că nu ne mai dorim să intrăm în casă, relaxându-ne întotdeauna pe terasa casei, fiind un loc […] mai mult »

5 trucuri ca să amenajezi o grădină cât mai frumos

Amenajarea grădinii reprezintă pentru cei mai mulți soluția perfectă pentru a ajunge în mijlocul naturii, pentru a se răsfăța de mirosul ierbii proaspete și pentru a se bucura de fiecare moment petrecut aici. Cei mai mulți ce aleg să locuiască la casă optează pentru această variantă tocmai pentru că se […] mai mult »

Plantarea corectă a bulbilor

A sosit toamna, iar dacă vă doriți ca primăvara care va urma să vă găsească înconjurată de florile pe care le îndrăgiți atât de mult, acum este momentul cel mai bun în care să treceți la plantarea bulbilor. De altfel, aceasta este și recomandarea specialiștilor care susțin că plantați cum […] mai mult »

Ce se poate cultiva într-o grădină din balcon

Chiar dacă locuiți la bloc și tânjiți după o grădină în care să vă cultivați plantele aromatice preferate, sau chiar și legumele necesare preparatelor sănătoase pe care le pregătiți, să știți că vă puteți îndeplini visul mult mai ușor decât ați crede. Simplu, folosind balconul pentru acest lucru și mai […] mai mult »