100 tone de piatră naturală la prețuri promoționale: PIATRAONLINE BLACK FRIDAY 2017

100 tone de produse din piatră naturală se vor găsi în lumina reflectoarelor de Black Friday 2017, la PIATRAONLINE. În acest spectacol al reducerilor substanțiale toate pietrele naturale vor fi vedete: travertin, marmura, granit, ardezie, limestone, onix, terrazzo, ardezie flexibilă etc. Acesta este a patra editiție consecutivă de Black Friday când PIATRAONLINE vine cu o ofertă de nerefuzat în domeniul amenajărilor interioare și exterioare. Campania are loc pe 17 noiembrie 2017, în intervalul orar 00-24, pe site, și între orele 08-20 în showroomul și în pavilionul PIATRAONLINE.

O singură zi de ajuns pentru amenajarea întregii case

Cele 100 de tipuri de produse participante la campanie, cu discounturi de până la 80%, se pot utiliza în toate spațiile care pot fi decorate cu piatră naturală. O modalitate de a vă ușura procesul de achiziție la momentul respectiv este să căutați pe site ce vi se potrivește și să faceți o listă. Apoi să verificați ce anume din listă are reduceri. Astfel, veți obține într-o singură zi cel mult mai mic posibil pentru amenajarea completă a unei case.

Vor fi două categorii de produse, în funcție de felul în care vor fi vândute. 50 de tipuri de produse vor avea cantitatea minimă vândută de 1 palet / 1 ladă, aceasta fiind prima categorie. În a doua categorie, formată tot din 50 de tipuri de produse, regăsim acele articole a căror cantitate minimă va fi unitatea de ambalare. Acestea se vor vinde la cutie, metru pătrat, pachet, set etc. Cele din a doua categorie au stocuri limitate: adică ele nu reveni prea curând în portofoliul companiei.

Noi reguli de vânzare.

Procesul de vânzare a fost îmbunătățit pentru toți clienții. Aceste noi reguli de vânzare sunt destinate tuturor clienților: celor care profită de oferta Black Friday, cât și celor care vor achiziționa produse din piatră naturală în perioada imediat următoare. Ca urmare, produsele cumpărate de Black Friday se ridică sau se livrează în aceeași zi – nu pot fi păstrate în depozitele companiei. Motivul este simplu: spațiul eliberat de vânzarea acestor stocuri mari va fi ocupat încă din ziua următoare de produsele care sunt deja comandate de clienți și de acelea pentru clienții care vor face achiziții în perioada următoare.  

Marfa se achită integral în ziua de 17 noiembrie 2017, indiferent dacă cumpărarea se face la sediul companiei sau pe site. Produsul se consideră cumpărat numai după ce acesta este achitat în showroom sau se face dovada plății online, în cazul achiziționării pe site. Rezervarea unui produs pe site nu este de ajuns.

De Black Friday, în showroomul PIATRAONLINE produsele participante la promoție vor fi marcate cu etichetă pe care se va putea citi ușor discountul aplicat fiecăruia.

Prețurile afișate, pe site și în showroom, nu conțin costurile de transport, montaj sau orice alte accesorii. Verficarea produselor cumpărate se va face la ridicare de la sediul PIATRAONLINE sau în momentul livrării acestora la adresa indicată. Eventualele obiecții se transmit în maxim 24 de ore de la ridicare sau livrare, conform regulamentelor în vigoare. Reclamațiile ulterioare nu vor fi acceptate. Din promoție nu vor face parte piesele speciale.

Estimări: vânzări cu 30% mai mult decât anul trecut

Specialiștii din domeniul amenajărilor interioare și exterioare aproximează o evoluție a vânzărilor din acest an cu aproape 30% mai mult decât anul precedent. De Black Friday 2016, PIATRAONLINE a vândut într-o zi peste 20.000 mp de produse, iar estimările companiei se plasează în jurul aceluiași procent. Reprezentanții companiei asigură totodată clienții săi că s-au luat toate măsurile pentru a oferi iubitorilor de amenajări speciale și în acest an o gamă extrem de variată de produse din piatră naturală. 

E greu să rămâi nepăsător în fața a 100 tone de piatră naturală cu prețuri promoționale. Dacă știi ce înseamnă piatra naturală și dacă îți place spațiile cu personalitate, trebuie să reții această adresă: Aleea Teișani, 137 A, sector 1, București. Dacă nu poți veni, ai un site de unde poți cumpăra foarte ușor: piatraonline.ro.

 

 

 


Lasă un Comentariu...

*