Revista Concept Casa nr. 2

Colorează-ți zilele cu revista Concept Casa

Îmi place mult primăvara. Ador copacii înfloriți, cromatica anotimpului și faptul că ziua se mărește. Până și oamenii de pe stradă zâmbesc mai mult și par mai relaxați. Adevărul este că primăvara e cea care ne spune că iarna a luat sfârșit, că frigul și bluzele groase au dispărut din peisaj, iar sezonul concediilor se aproprie cu pași rapizi. Suntem și noi mai veseli atunci când soarele este mai vesel 🙂

Culorile au fost cele care ne-au inspirat în acest număr în revista Concept Casa. Vă așteaptă articole interesante, amenajări pline de viață și sfaturi pentru un spațiu exterior cât mai plăcut.

Stilul pe care care îl recomandăm în această lună este Shabby Chic – un stil boem, romantic și, bineînțeles, primăvăratic. Fiindcă nouă, femeilor, ne place tot timpul să avem ultimul cuvânt, mai ales când vine vorba de amenajarea interioară a locuinței, acest stil nu este unul care să satisfacă partea masculină.

Fiindcă primăvara este sezonul în care ne dorim să ne petrecem mai mult timp în aer liber, specialiștii noștri au venit cu sfaturi utile despre cum să ne pregătim balcoanele pentru acest sezon.

La casă sau la bloc – pro și contra!

Am pornit de la ideea că ne place lucrul bine făcut și considerăm că o construcție trebuie să fie în primul rând trainică, iar mai apoi să respecte cerințele de ordin estetic. În cele ce vor urma, vom lăsa deoparte șapca galbenă de șantier. Nu ne vom transforma însă în sfătuitorii fără de limite ale propriului nostru cititor și nici nu vom încerca să facem o pledoarie pentru construcția în regie proprie ori pentru apartamentele cu maxim de confort.

Desigur, nu mi-aș imagina viața la bloc, însă nici nu pot să îi neg uneori utilitatea. Atunci când încercăm să observăm care este cea mai bună variantă pe care să o alegem, atunci când vom privi către avantaje și dezavantaje, vom vedea punctual în fiecare caz în parte numai părțile bune. Dar nu trebuie să uităm de critici, de lucrurile care nu ne plac cu adevărat. Apartamentul îți oferă confort, aflându-se în oraș, aproape de marile centre comerciale, de școală, grădiniță, de locurile în care să te simți bine. În schimb, nu îți oferă spațiu suficient. Nu-ți vei putea permite ora de cafea în propria grădină, nu vei putea respira aerul proaspăt al fiecărei dimineți.

Prețul terenurilor nu este unul de neglijat, așa că tot mai mulți români ajung să construiască cât mai departe de oraș. Puțini se pot bucura de o grădină în centrul Bucureștiului. Unii poate nici nu și-ar dori. Casa îți oferă libertate, trăire, simțire. Îți oferă spațiul și designul mult visat. Însă, utilitățile sunt mai scumpe, infrastructura poate fi uneori destul de modestă, iar distanța față de oraș poate fi ceva mai mare.

Eu am ales, decizia îți aparține!


Lasă un Comentariu...

*