PROIECTARE

Soluțiile specializate pentru proiectare asistată

Proiectarea asistată din România a devenit mai bogată prin relansarea site-ului www.cadware.ro. Compania CADWARE Engineering, unul dintre principalii furnizori de soluții specializate pentru proiectare asistată din România, a anunțat relansarea site-ului său, www.cadware.ro. Site-ul  include acum și un magazin online cu programe software de profil, cursuri si servicii conexe, instrumente […] mai mult »

Avantajele unei locuinţe mici

Când suntem în căutarea unei locuinţe, majoritatea dintre noi căutăm şi suntem atraşi de locuinţele mari, care să ne satisfacă toate nevoile si dorinţele. Casele mici au câştigat însă popularitate în ultimii ani şi piaţa imobiliară din România s-a orientat către astfel de proiecte, destul de profitabile. Ce avantaje am […] mai mult »

10 clădiri incredibile inspirate de natură

10 clădiri incredibile inspirate de natură (9)

Nu de puține ori natura s-a dovedit a fi muza perfectă pentru marii artiști. Ea este și pentru noi, oamenii de rând, dar la o scară mult mai mică. Cert este că de prea puține ori descoperim sau suntem interesați de ce anume a stârnit imaginația unui fotograf, pictor sau […] mai mult »

Stilul contemporan în arhitectură

Stilul contemporan in arhitectura

Ce înseamnă stilul contemporan în arhitectură și cum putem ști ce stil ni se potrivește sau ce ar trebui să abordăm în construirea unei case? Aceste întrebări, dar și multe altele își vor găsi răspuns în seria de articole dedicate stilurilor arhitecturale, în ideea unei mai bune cunoașteri și înlesnirea […] mai mult »

Un sat înghițit de natură

sat inghiti de natura

Într-un loc îndepărtat, pe una dintre cele 400 de insule formate la gura râului Yangtze, s-a forma un loc unic în lume, un fost sat pescăresc a fost revendicat de natura. Fostele clădiri, cândva ocupate de pescari harnici, din care au mai rămas doar zidurile, astăzi par să fiu un […] mai mult »