Locuințe din străinătate

O casă absolut superbă, practică și elegantă în același timp

De ce este culoarea bej atât de răspândită în industria locuințelor?  Află din articolul următor în care îți vom prezenta o casă superbă. Alegerea culorilor exterioare este o provocare cu care se confruntă mulți proprietari. Spre deosebire de culorile folosite în interiorul casei, culorile casei folosite la exterior sunt mult […] mai mult »

Minunate case tradiționale grecești

Dacă ai vizitat vreodată Grecia, cu siguranță ai rămas fermecat de stilului arhitectural tradițional, care definește frumusețea locurilor. Casele realizate din stuc sau piatră, amplasate pe insulele însorite, la malul mării, sunt o imagine greu de uitat. Dacă nu ai reușit încă să pășești pe tărâmul legendelor și al zeilor […] mai mult »

Un apartament cu mult șarm din Barcelona

un-apartament-cu-mult-sarm-din-barcelona-4

Când vin spațiile de locuit nu doar în spații confortabile, ci și arătoase, cu personalitate. Și chiar dacă ne dorim originalitate nu este nimic rău să privești și să analizezi locuințele altora, numai așa vei avea termen de comparație, numai așa îți vei putea da seamă că sunt combinații de […] mai mult »

Un interior dominat de pasteluri și feminitate

Un interior dominat de pasteluri și feminitate

O locuință, fie ea apartament sau casă, devine cu adevărat un cămin atunci când o femei intervine și-și pune amprenta pe designul interior. Dacă persoana în cauză mai este și pasionată de frumos și obișnuiește să scrie despre alte amenajări interioare, atunci rezultatul nu poate fi decât unul de excepție. […] mai mult »

O amenajare cu iz industrial într-un apartament de 92 mp

O amenajare cu iz industrial într-un apartament de 92 mp

Încă de la debutul său, stilul industrial nu a pierdut prea mult timp pentru a se face remarcat și apreciat de specialiștii în amenajări interioare. Cu precădere utilizat în spațiile comerciale, în concept store-uri și restaurante, stilul industrial devine un reper și pentru locuințele convenționale. Apartament sau case, ori spații […] mai mult »

O amenajare caldă, rezultată dintr-un mix de stiluri

O amenajare caldă, rezultată dintr-un mix de stiluri

De multe or stilul minimalist este asociat cu o atmosferă sobră și rece, însă în cazul de față, alături de elemente vintage, reușește să dea naștere unui spațiu extrem de atrăgător și confortabil. Locuința din Rotterdam, descoperită pe www.apartmenttherapy.com, ne-a atras din mai multe puncte de vedere. În primul rând […] mai mult »

Un depozit din secolul 18 transformat într-o superba locuință

Despre căminele noastre se spune că oricum ar fi fi sunt frumoase, mai ales dacă știm să investim în obiecte de bun-gust și dacă reușim să-i redăm o parte din personalitatea noastră. Cu toate acestea un plus de valoare este dat de construcția în sine, de poziția și împrejurimile unde […] mai mult »

Un cămin amenajat într-un hambar

Un cămin amenajat într-un hambar

Destul de aproape de civilizația, la doar câteva mile de urbe, ferma pe teritoriul căreia se află locuința pe care o prezentăm în continuare nu a mai fost populată de aproximativ 30 de ani. Astfel, după trei decenii o tânără familie a decis să renunțe la aglomerația din oraș pentru […] mai mult »

Un apartament modern, cu multă personalitate

Un apartament modern, cu multă personalitate

Cu o suprafață de aproximativ 80 mp mulți nu ar îndrăzni să numească acest apartament tocmai mic, însă nici unul exagerat de mare. Este la limita decenței când vine vorba de o locuință localizată într-o clădire cu foarte mulți vecini. Cu toate acestea nu despre suprafață vom vorbi în cele […] mai mult »