DIY

5 reguli de curățenie pentru o casă impecabilă

curatenie

Curățenia casei reprezintă o preocupare constantă pentru cei ce o locuiesc. Totul trebuie să fie foarte bine întreținut, perfect ordonat și mai ales fără niciun fir de praf. Și pentru a menține cât mai multă ordine este nevoie de însușirea câtorva reguli de bază, pe care să le respecte întreaga […] mai mult »

Categorie: DIY

Cum să scapi de pete o cada emailată?

cum-sa-scapi-de-pete-o-cada-emailata

Cada emailată pentru unii dintre noi, în special cei care locuiesc în case noi, este doar un vis, mai plăcut sau nu. Cu toate acestea cada emailată este în continuare una dintre cele mai rezistente modele și în ciuda aspectului său destul de vintage ea continuă să fie prezentă cu […] mai mult »

Categorie: DIY

9 tipsuri care te vor ajuta să calci mult mai ușor hainele

tipsuri care te vor ajuta să calci mult mai ușor hainele

Sunt persoane care găsesc în procesul de netezire al hainelor o activitate relaxantă, altele, din contră, ar face orice altceva să scape de călcatul rufelor. Că-ți place sau nu, călcatul este cu siguranță un job casnic pe care nu prea ai cum să-l eviți, mai ales dacă îți place să […] mai mult »

Categorie: DIY

Dulapul de haine – cum să-l compartimentezi inteligent

Dulapul de haine – cum să-l compartimentezi inteligent

Fericiți cei care au o cameră întreagă amenajată pe post de dressing, ei nu au aceleași bătăi de cap când vine vorba de aranjarea pieselor vestimentare în dulapuri, cu toate că și ei la un moment dat se pot confrunta cu această dilemă. Celorlalți, majoritatea dintre noi, mai puțin privilegiați […] mai mult »

Categorie: DIY

Cum să cureți impecabil tigaia din fontă?

cum sa cureti impecabil o tigaie din fontă

Tigaia și tuciul din fontă sunt două din amintirile copilăriei. Cartofii prăjiți și pomana porcului aveau un gust deosebit datorită acestor două recipiente și asta grație faptului că aceste material, fonta, permite distribuirea egală a căldurii, pe toată suprafața recipientului. Astăzi alergăm după tigăile din teflon și vasele de yena, […] mai mult »

Categorie: DIY

Ce obiecte poți depozita sub pat?

Ce obiecte poți depozita sub pat

Cu toate că în cazul unui dormitor mic specialiștii în Feng Shui recomandă ca spațiul de sub pat sa nu fie utilizat, ci păstrat cât mai curat, această zonă ar putea deveni una salvatoare pentru cei care nu doresc să aplici regulile acestui curent. Astfel, în cele ce urmează vă […] mai mult »

Categorie: DIY