22 de greșeli pe care să le eviți când îți decorezi casa

Din dorința de a ne face locuința mai caldă, mai primitoare, pentru că nu ne îndurăm să renunțăm la suveniruri și decorațiuni cu valoare sentimentală suntem supuși greșelilor în amenajarea căminului nostru.

Însă nu este nimic ce nu poate fi corectat, iar noi suntem aici pentru a-ți veni în ajutor.

02

Picture 2 of 22

Ai multe amintiri alături de cei dragi și ai vrea să le ai pe toate la vedere, din păcate acest lucru s-ar putea să dea naștere unei imagini foarte încărcate, nu foarte plăcute. Ca să nu renunți la acest obicei fără însă a afecta decorul locuinței tale iată o idee minunată: Creează un colț al amintirilor, o galerie foto de familie. Cu toate că nu vei putea integra toate ramele foto, vei captura cele mai plăcute momente. Restul pozelor păstrează-le totuși în albumele speciale. Nu uita poți oricând să schimbi pozele din galeria ta personală.

Vezi mai multe recomandări de amenajare aici


5 Responses to “22 de greșeli pe care să le eviți când îți decorezi casa”

Read below or add a comment...

  1. Mona says:

    Greseala numarul 1 este sa pui covoras pentru WC in baie !! 🙂

  2. Mihaela says:

    Sunt ok sugestiile, corecte, dar propunerile pe care le faceti unele sunt extravagante, multe nu le gasim in magazinele din Romania. Spun asta din experienta.

  3. Ionut says:

    Este cam neplacut sa nu ai covoras in baie, mai ales cand vrei sa iesi din cada, daca ai gresie care aluneca s-ar cam putea sa te dai cu roatele in sus 🙂

Lasă un Comentariu...

*