Placări interioare

Construiești o casă? Iată 10 materiale și accesorii de care ai nevoie!

Te afli în faza de construcție a unei locuințe? Cu siguranță, ai nevoie de foarte multe lucruri pentru finalizarea proiectului tău, unele pe care le cunoști, iar altele la care nici măcar nu gândești. De la cuie de cea mai mică dimensiune și până la cărămidă sau tablă, toate acestea […] mai mult »

Izolarea casei cu celuloză

Izolarea casei cu celuloză este una dintre cele mai bune idei. În cele ce urmează, o să vă demonstrăm și de ce. Printre avantajele izolării casei cu celuloză se numără: protecția împotriva căldurii exterioare, termoizolarea perfectă a interiorului, izolație fonică și anti umiditate. Puteți izola cu celuloză pereți, mansarde, tavane […] mai mult »

Ecose, soluția ideală pentru izolarea clădirilor metalice

Ecose, soluția ideală pentru izolarea clădirilor metalice

Cu toții suntem familiarizați cu ideea de izolare a clădirilor și toate avantajele pe care le implică această opțiune pe care mulți dintre noi o adoptăm. Fie că vorbim de clădiri rezidențiale, comerciale sau industriale, este necesară o izolare profesională pentru o economie semnificativă din punct de vedere energetic, termic, […] mai mult »

Izolația acoperișurilor înclinate

izolatie acoperis inclinat

În orice fel de construcție, calitatea materialelor este factorul după care trebuie să ne ghidăm în permanență. Doar materialele superioare ne garantează un imobil trainic și rezistent de-a lungul timpului. În cazul acoperișurilor, izolarea eficientă presupune în primul rand materiale adecvate, precum vata minerală de sticlă Knauf Insulation care împreună […] mai mult »

Vata minerală de sticlă versus vata minerală bazaltică

Rock_Vs_Glass

În funcţie de cerinţele construcției ce necesită izolare, vata minerală de sticlă şi cea bazaltică pot oferi avantaje unice, prin caracteristicile specifice pe care le au. Ambele sunt materiale minerale naturale, folosite la placarea construcțiilor rezidențiale și industriale sau echipamentelor industriale, cu proprietăți de izolare termică, fonică și, mai ales, […] mai mult »

Produse pentru izolare pereți și plafoane Isover

produse-isover

Vata minerală este un material natural cu foarte bune proprietăţi termo şi fonoizolante care contribuie la asigurarea confortului termic şi acustic în clădiri. Instalarea vatei minerale în elementele de construcţie măreşte gradul de securitate faţă de incendiu al clădirii. VATA MINERALĂ DE STICLĂ LA ROLE MARCA ISOVER: SALTELE COMPRIMATE DIN […] mai mult »

Vata minerală bazaltică

vata minerala bazaltica

Ce știți despre izolarea locuinței, dar despre vata minerală bazaltică? Trebuie să recunosc, că până să ne apucăm de construcția casei, nici măcar nu auzisem de vata minerală bazaltică, pentru mine exista doar una singură și aceea era vata minerală de sticlă. În momentul în care te apuci să-ți construiești […] mai mult »