Tablă

Tablă sau țiglă – ce soluție alegi pentru o șarpantă clasică?

În funcție de tipul acoperișului, şarpantă poate sa difere. Şarpanta reprezintă structura din lemn a acoperișului, peste care urmează să se monteze hidroizolația şi învelitoarea. Printre cele mai importante elemente ale șarpantei se numără: popii (stâlpii din lemn), grinzile, căpriorii, cosoroaba (grinda așezată la marginea acoperișului) şi astereala (scândurile care […] mai mult »

Metigla Click și Faltz – de la estetic la montare!

Coilprofil vine în întâmpinarea clienților săi cu două tipuri de tablă prefalțuită, Metigla Click și Faltz, fabricate din oțel de înaltă calitate şi disponibile într-o gamă largă de culori, adaptate caracteristicilor estetice ale fiecărei locuințe. Din punct de vedere vizual, Click nu poate fi deosebit de Faltz. Diferența dintre ele […] mai mult »

Tabla în construcții

Tabla

Tabla reprezintă un material de construcție de care inevitabil ne lovim, fie că vorbim de acoperișul casei, fie de împrejmuirea curții sau alte elemente ce intră în construirea ori amenajarea unei locuințe. Astăzi tabla a devenit un material care cu greu poate fi scos din schemă atunci când vorbim de […] mai mult »