Acoperișuri

Construiești o casă? Iată 10 materiale și accesorii de care ai nevoie!

Te afli în faza de construcție a unei locuințe? Cu siguranță, ai nevoie de foarte multe lucruri pentru finalizarea proiectului tău, unele pe care le cunoști, iar altele la care nici măcar nu gândești. De la cuie de cea mai mică dimensiune și până la cărămidă sau tablă, toate acestea […] mai mult »

15 Modele de acoperiș din materiale de calitate!

Acoperișul este cel care îți protejează locuința de capriciile vremii, dar și cel care îi dă un aspect plăcut, dacă este ales corespunzător. Atunci când îți proiectezi casa mult visată și ajungi la acoperiș, ar fi bine să îi acorzi atenția necesară și să iei în considerare mai multe aspecte, […] mai mult »

Tablă sau țiglă – ce soluție alegi pentru o șarpantă clasică?

În funcție de tipul acoperișului, şarpantă poate sa difere. Şarpanta reprezintă structura din lemn a acoperișului, peste care urmează să se monteze hidroizolația şi învelitoarea. Printre cele mai importante elemente ale șarpantei se numără: popii (stâlpii din lemn), grinzile, căpriorii, cosoroaba (grinda așezată la marginea acoperișului) şi astereala (scândurile care […] mai mult »

De ce să alegi Metigla pentru acoperișul tău?

metigla

Sintagma “sunt fericit pentru că am un acoperiș deasupra capului” subliniază importanța alegerii sistemului de învelitoare, în construcția casei. Acoperişul trebuie realizat cu multă grijă şi utilizând materiale de cea mai bună calitate, astfel încât să fie durabil și să corespundă atât nevoilor tehnice, cât și celor estetice ale construcției. […] mai mult »

Metigla Click și Faltz – de la estetic la montare!

Coilprofil vine în întâmpinarea clienților săi cu două tipuri de tablă prefalțuită, Metigla Click și Faltz, fabricate din oțel de înaltă calitate şi disponibile într-o gamă largă de culori, adaptate caracteristicilor estetice ale fiecărei locuințe. Din punct de vedere vizual, Click nu poate fi deosebit de Faltz. Diferența dintre ele […] mai mult »

5 avantaje și 2 dezavantaje ale plăcilor de policarbonat

Mai trainice și mai ușoare decât sticla, plăcile de policarbonat au devenit tot mai populare mulțumită versatilității lor, ele putând fi utilizate în diferite scopuri, cu atât mai mult cu cât acestea permit luminii să treacă prin ele și sunt foarte rezistente la temperaturi ridicate sau îngheț. Unde poți utiliza […] mai mult »