Acoperișuri

Tabla și montarea ferestrelor de mansardă

Montarea ferestrelor de mansardă este un proces ce necesită foarte mare atenție, deoarece orice mică eroare poate conduce la probleme precum infiltrațiile de apă, condensul și mucegaiul. Fereastra de mansardă poate fi montată pe orice fel de pantă a acoperișului, indiferent de tipul de învelitoare ales. Specialiștii susțin însă, că […] mai mult »

Cum alegi cea mai bună țiglă metalică pentru casa ta?

Nu mai este un secret faptul că țigla metalică este una dintre cele mai bune învelitori pentru acoperișul tău. Greutatea redusă, rezistența în timp și durata mare de viață o recomandă pentru orice tip de acoperiș, indiferent dacă vorbim de un acoperiș cu pantă sau un acoperiș drept, tip terasă. […] mai mult »

Culoarea potrivită pentru un acoperiș modern

Pentru a avea o casă demnă de toată admirația, trebuie să fim foarte atenți când alegem culoarea acoperșiului. O alegere corectă va pune în evidență construcția, pe când o alegere greșită poate diminua substanțial valoarea estetică a casei. Așadar, dacă vrei ca imobilul tău să devină un reper în zona […] mai mult »

Construiești o casă? Iată 10 materiale și accesorii de care ai nevoie!

Te afli în faza de construcție a unei locuințe? Cu siguranță, ai nevoie de foarte multe lucruri pentru finalizarea proiectului tău, unele pe care le cunoști, iar altele la care nici măcar nu gândești. De la cuie de cea mai mică dimensiune și până la cărămidă sau tablă, toate acestea […] mai mult »

15 Modele de acoperiș din materiale de calitate!

Acoperișul este cel care îți protejează locuința de capriciile vremii, dar și cel care îi dă un aspect plăcut, dacă este ales corespunzător. Atunci când îți proiectezi casa mult visată și ajungi la acoperiș, ar fi bine să îi acorzi atenția necesară și să iei în considerare mai multe aspecte, […] mai mult »

Tablă sau țiglă – ce soluție alegi pentru o șarpantă clasică?

În funcție de tipul acoperișului, şarpantă poate sa difere. Şarpanta reprezintă structura din lemn a acoperișului, peste care urmează să se monteze hidroizolația şi învelitoarea. Printre cele mai importante elemente ale șarpantei se numără: popii (stâlpii din lemn), grinzile, căpriorii, cosoroaba (grinda așezată la marginea acoperișului) şi astereala (scândurile care […] mai mult »

De ce să alegi Metigla pentru acoperișul tău?

metigla

Sintagma “sunt fericit pentru că am un acoperiș deasupra capului” subliniază importanța alegerii sistemului de învelitoare, în construcția casei. Acoperişul trebuie realizat cu multă grijă şi utilizând materiale de cea mai bună calitate, astfel încât să fie durabil și să corespundă atât nevoilor tehnice, cât și celor estetice ale construcției. […] mai mult »

Metigla Click și Faltz – de la estetic la montare!

Coilprofil vine în întâmpinarea clienților săi cu două tipuri de tablă prefalțuită, Metigla Click și Faltz, fabricate din oțel de înaltă calitate şi disponibile într-o gamă largă de culori, adaptate caracteristicilor estetice ale fiecărei locuințe. Din punct de vedere vizual, Click nu poate fi deosebit de Faltz. Diferența dintre ele […] mai mult »