Materiale de construcții

5 produse de care ai nevoie într-o gospodărie rurală

Dacă iubești viața la țară și tocmai ce ai luat decizia de a te stabili acolo, mai mult ca sigur ai în vedere organizarea unei grădini de zarzavaturi, dar și creșterea unor animale, de la cele de companie, la cele de producție. Și totul pentru că viața la țară este […] mai mult »

Tabla și montarea ferestrelor de mansardă

Montarea ferestrelor de mansardă este un proces ce necesită foarte mare atenție, deoarece orice mică eroare poate conduce la probleme precum infiltrațiile de apă, condensul și mucegaiul. Fereastra de mansardă poate fi montată pe orice fel de pantă a acoperișului, indiferent de tipul de învelitoare ales. Specialiștii susțin însă, că […] mai mult »

Cum alegi cea mai bună țiglă metalică pentru casa ta?

Nu mai este un secret faptul că țigla metalică este una dintre cele mai bune învelitori pentru acoperișul tău. Greutatea redusă, rezistența în timp și durata mare de viață o recomandă pentru orice tip de acoperiș, indiferent dacă vorbim de un acoperiș cu pantă sau un acoperiș drept, tip terasă. […] mai mult »

Culoarea potrivită pentru un acoperiș modern

Pentru a avea o casă demnă de toată admirația, trebuie să fim foarte atenți când alegem culoarea acoperșiului. O alegere corectă va pune în evidență construcția, pe când o alegere greșită poate diminua substanțial valoarea estetică a casei. Așadar, dacă vrei ca imobilul tău să devină un reper în zona […] mai mult »