Materiale de construcții

Cât costă panourile fotovoltaice?

Prima întrebare care se pune atunci când vine vorba de panourile fotovoltaice este: cât costă? Însă, lucrurile nu ar trebui privite neapărat din această perspectivă. Înainte să te gândești la investiția pe care trebuie să o faci pentru a monta aceste panouri fotovoltaice pentru locuința ta, analizează avantajele pe care […] mai mult »

Românii își construiesc singuri case

Să fie vorba de mai puține venituri, mai mici sau pur și simplu de o încredere scăzută în constructori? Răspunsul îl vei afla în acest material, ce dezbate studiul care susține că jumătate dintre români își construiesc singuri case.   IBC Focus a realizat în acest an un studiu care […] mai mult »

De ce este avantajos un videointerfon?

Cine nu și-a dorit măcar o dată să nu mai fie nevoit să răspundă la interfon cu întrebarea: „Cine e?”, dând astfel de înțeles că este de fapt acasă? Câți dintre noi nu ne-am dori să vedem cine se preumblă prin vecinătatea caselor noastre, în zona interfonului? Îmbucurător, există o […] mai mult »

Cum să ai o casă cu eficiență energetică sporită

Soluţiile de zidărie premium urcă tot mai mult în preferințele celor care doresc să își construiască o casă eficientă. Este bine cunoscut faptul că materialele folosite în structura clădirii sunt cele care pot să asigure multiple avantaje dacă sunt alese corect: eficiența energetică este un beneficiu principal atunci când vorbim […] mai mult »