Casa mea

5 produse de care ai nevoie pentru siguranța ta

Fiecare dintre noi ne dorim să fim în siguranță. De aceea, indiferent de ocazie trebuie să avem la îndemână toate acele produse necesare pentru supraveghere. Ca atare, fie că este vorba despre montarea unor dispozitive de supraveghere pentru locuința ta, fie pur și simplu îți dorești să ai la îndemână […] mai mult »

Refugiu de vacanță sau locuință permanentă? Intră aici să vezi o căsuță superbă construită în pădure

O casă poate fi construită în aproape orice loc. Cu condiția să ai imaginație și să pui pasiune în proiectul tău. O dovedește uimitoarea căsuță din pădure, pe care un tâmplar englez a făcut-o dintr-un… hambar. Descoperă cum a reușit și cum arată căsuța superbă din pădure. Un hambar transformat […] mai mult »

Cât de simplu poate fi să traieşti într-o casă inteligentă?

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi viața ta dacă ai putea să controlezi ușile, porțile și ferestrele casei tale folosind un smartphone? Cu ajutorul tehnologiilor existente pe piață, această idee nu mai pare un scenariu de film. Ba mai mult, este o soluție la îndemâna tuturor persoanelor dispuse să investească […] mai mult »

Construirea unei case, randare vs realitate

În acest domeniu, al arhitecturii și construcțiilor, totodată, interpretările sunt o lume fantezistă, în mare parte benignă, plină de giganți translucenți, suprafețe strălucitoare și surse de lumină nedeterminate. Dar, odată ce proiectul este construit, randarea devine parte din trecut. Mintea clientului nu este întotdeauna o bibliotecă complexă de viziuni potențiale, […] mai mult »