Casa mea

5 lucruri pe care să le ai în vedere pentru casa ta

materiale locuinta

Indiferent dacă locuiești la casă sau ai ales varianta unui apartament, mai mult ca sigur te gândești la cum să o decorezi, cum să o renovezi sau ai în vedere, încă de la început fiecare etapă de construcție astfel încât să ai cele mai bune rezultate. O locuință înseamnă mai […] mai mult »

O casă construită sub pământ – vezi imagini incredibile!

Această familie și-a construit o locuință sub pământ, iar imaginile sunt de-a dreptul incredibile. Chiar dacă este greu de crezut că cineva ar putea locui sub pământ, iată că această familie se simte foarte bine și beneficiază de foarte mult confort în această locuință construită sub pământ. Argumentele lor sunt […] mai mult »

5 produse de care ai nevoie pentru siguranța ta

Fiecare dintre noi ne dorim să fim în siguranță. De aceea, indiferent de ocazie trebuie să avem la îndemână toate acele produse necesare pentru supraveghere. Ca atare, fie că este vorba despre montarea unor dispozitive de supraveghere pentru locuința ta, fie pur și simplu îți dorești să ai la îndemână […] mai mult »

Refugiu de vacanță sau locuință permanentă? Intră aici să vezi o căsuță superbă construită în pădure

O casă poate fi construită în aproape orice loc. Cu condiția să ai imaginație și să pui pasiune în proiectul tău. O dovedește uimitoarea căsuță din pădure, pe care un tâmplar englez a făcut-o dintr-un… hambar. Descoperă cum a reușit și cum arată căsuța superbă din pădure. Un hambar transformat […] mai mult »

Cât de simplu poate fi să traieşti într-o casă inteligentă?

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi viața ta dacă ai putea să controlezi ușile, porțile și ferestrele casei tale folosind un smartphone? Cu ajutorul tehnologiilor existente pe piață, această idee nu mai pare un scenariu de film. Ba mai mult, este o soluție la îndemâna tuturor persoanelor dispuse să investească […] mai mult »