Casa mea

Cât de simplu poate fi să traieşti într-o casă inteligentă?

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi viața ta dacă ai putea să controlezi ușile, porțile și ferestrele casei tale folosind un smartphone? Cu ajutorul tehnologiilor existente pe piață, această idee nu mai pare un scenariu de film. Ba mai mult, este o soluție la îndemâna tuturor persoanelor dispuse să investească […] mai mult »

Construirea unei case, randare vs realitate

În acest domeniu, al arhitecturii și construcțiilor, totodată, interpretările sunt o lume fantezistă, în mare parte benignă, plină de giganți translucenți, suprafețe strălucitoare și surse de lumină nedeterminate. Dar, odată ce proiectul este construit, randarea devine parte din trecut. Mintea clientului nu este întotdeauna o bibliotecă complexă de viziuni potențiale, […] mai mult »

5 lucruri prin care poți să îți aperi locuința

casa

Locuința ta reprezintă cel mai frumos loc din lume și cu siguranță nu îți dorești ca ceva rău să i se întâmple. Din nefericire, trăim într-o perioadă a criminalității ridicate, fapt care îi determină pe cei mai mulți să se asigure în fața unor prejudicii create în acest mod. De […] mai mult »

Locuinţe sănătoase – Barometrul locuinţelor sănătoase

Barometrul Locuinţelor Sănătoase 2016-„Healty Homes Barometer-HHB”-reprezintă cea mai recentă cercetare pan-europeană care investighează experienţele, atitudinile şi comportamentul cetăţenilor europeni referitoare la percepţia acestora asupra caliţăţii stării de sănătate, a gradului de mulţumire oferit de locuinţă şi asupra consumului de energie. Studiul publicat de GRUPUL VELUX este al doilea de acest […] mai mult »