CONSTRUCȚII

Un finisaj modern și versatil: ardezia flexibilă SKIN

ardezia flexibila

Amenajarea și înfrumusețarea casei sunt cele mai importante preocupări pentru fiecare dintre noi. Dorim să ne clădim un cămin primitor, care să ne reflecte personalitatea și stilul de viață prin aspectul, decorațiunile și mobilierul alese. Pentru cei care iubesc decorațiunile inspirate din natură, avem o recomandare specială: ardezia flexibilă SKIN, […] mai mult »

Care sunt cele 3 tipuri de lumină de care orice cameră trebuie să beneficieze?

trei tipuri de lumina

Lumina, naturală sau artificială, obținută cu ajutorul corpurilor de iluminat moderne, clasice sau rustice, asemenea celor de aici, este un factor extrem de important în amenajarea interioară, indiferent despre ce încăpere am vorbi: living, dining, camera copilului sau bucătărie. Astfel, pe lângă regulile ce fac trimitere la proporții, culori, amestecul […] mai mult »

Izolația acoperișurilor înclinate

izolatie acoperis inclinat

În orice fel de construcție, calitatea materialelor este factorul după care trebuie să ne ghidăm în permanență. Doar materialele superioare ne garantează un imobil trainic și rezistent de-a lungul timpului. În cazul acoperișurilor, izolarea eficientă presupune în primul rand materiale adecvate, precum vata minerală de sticlă Knauf Insulation care împreună […] mai mult »

Cum alegi chiuveta pentru bucătărie?

Cum alegi chiuveta pentru bucatarie

Cu toate că de cele mai multe ori suntem tentați să acordăm o mai mare atenție mobilierului de bucătărie, prioritățile în această încăpere ar trebui să fie altele, iar chiuveta de bucătărie ar trebui să ocupe loc fruntaş în această situaţie.   Este adevărat, imaginea de ansamblu este dată de culoarea […] mai mult »

Fiecare acoperiș are nevoie de o ieșire

VELUX_GVK

Acoperișul casei este un element vital care te protejează de intemperii, dar pe care ai nevoie să-l protejezi la rândul tău pentru o durată de viață cât mai îndelungată. Fie că este într-o apă, în două sau în patru ape, este esențial să poți avea acces pe acoperiș. O ieșire […] mai mult »

Cum faci să economisești căldura?

recuperatoare de caldura (4)

Factura de căldură sau cea de întreținere ne pot da mari bătăi de cap și suntem mereu în căutarea unor soluții pentru a le reduce. Care sunt cele mai eficiente soluțiile la care putem recurge? Alegem sisteme economice, precum cele pe lemne (automatizate) sau instalațiile solare. Montăm termostate și nu […] mai mult »

Ce înseamnă calitate și confort în cazul ferestrelor de mansardă

VELUX_confort

Astăzi, toată lumea vorbește nemijlocit despre calitate, iar producătorii spun că vând doar produse de calitate. Termenul a devenit atât de comun, încât începe să-și piardă din semnificație. Cum definim calitatea ferestrelor de mansardă? Încercăm în cele ce urmează să îți oferim explicații ale atributului „calitate” în ceea ce privește […] mai mult »

Cum să construiești un șemineu

Cum sa construiesti un semineu

O locuință pare să fie incompletă fără un șemineu, mai ales dacă stai la casă. Acesta poate transforma decorul într-un spațiu cald și primitor, fără să mai vorbim despre funcțiunea sa evidentă, aceea de a încălzi locuința. Astfel, dacă ești un fan al șemineelor și te surprinzi constant visând la […] mai mult »