CONSTRUCȚII

Cum să alegi mașina de găurit potrivită?

mt607_0x185

Fie că locuiești într-un apartament, fie că stai la casă, un gospodar desăvârșit are nevoie de câteva unelte pe care le va utiliza de-a lungul timpului destul de frecvent. În cazul căminelor înconjurate de o grădină, magazia gospodarului este mult mai voluminoasă și poate cuprinde de la mașini de tuns […] mai mult »

Top 3 tendințe în placările ceramice

formate-supradimensionate

Baia este un spațiu nu necesită, în principiu, prea multă bătaie de cap atunci când dorim să redecorăm după ultimele tendințe. Cele mai importante decizii pe care trebuie să le luăm în materie de stil au în prim plan gresia și faianța, și apoi obiectele de mobilier și instalațiile sanitare. […] mai mult »

Cât de importantă este hidroizolația acoperișului?

hidroizolatie

Fie că vorbim de o locuință unifamilială sau de o construcție multifamily, hidroizolația acoperișului este o etapă importantă, care oferă rezistență și trăinicie întregului ansamblu. Absența unei hidroizolații, realizată corespunzător, poate avea repercursiuni nu numai asupra acoperișului, ci și asupra spațiilor interioare, a pereților clădirilor, și chiar și asupra sănătății […] mai mult »