CONSTRUCȚII

Cât de importantă este hidroizolația acoperișului?

hidroizolatie

Fie că vorbim de o locuință unifamilială sau de o construcție multifamily, hidroizolația acoperișului este o etapă importantă, care oferă rezistență și trăinicie întregului ansamblu. Absența unei hidroizolații, realizată corespunzător, poate avea repercursiuni nu numai asupra acoperișului, ci și asupra spațiilor interioare, a pereților clădirilor, și chiar și asupra sănătății […] mai mult »

Ecose, soluția ideală pentru izolarea clădirilor metalice

Ecose, soluția ideală pentru izolarea clădirilor metalice

Cu toții suntem familiarizați cu ideea de izolare a clădirilor și toate avantajele pe care le implică această opțiune pe care mulți dintre noi o adoptăm. Fie că vorbim de clădiri rezidențiale, comerciale sau industriale, este necesară o izolare profesională pentru o economie semnificativă din punct de vedere energetic, termic, […] mai mult »

8 uși de intrare colorate altfel

8 usi de intrare colorate

Noi românii suntem destul de conservatori în ceea ce privește paleta cromatică utilizată pentru personalizarea ușii de la intrare. Rar îți este dat să vezi un model deviind de la tradiționalele tonuri pământii, iar atunci când se remarcă printr-o culoare ieșită din comun este foarte probabil ca aceasta să nu […] mai mult »

Un finisaj modern și versatil: ardezia flexibilă SKIN

ardezia flexibila

Amenajarea și înfrumusețarea casei sunt cele mai importante preocupări pentru fiecare dintre noi. Dorim să ne clădim un cămin primitor, care să ne reflecte personalitatea și stilul de viață prin aspectul, decorațiunile și mobilierul alese. Pentru cei care iubesc decorațiunile inspirate din natură, avem o recomandare specială: ardezia flexibilă SKIN, […] mai mult »