CONSTRUCȚII

Izolarea casei cu celuloză

izolatia-cu-celuloza-2

Izolarea casei cu celuloză este una dintre cele mai bune idei. În cele ce urmează, o să vă demonstrăm și de ce. Printre avantajele izolării casei cu celuloză se numără: protecția împotriva căldurii exterioare, termoizolarea perfectă a interiorului, izolație fonică și anti umiditate. Puteți izola cu celuloză pereți, mansarde, tavane […] mai mult »

Cum alegi caloriferul pentru baie în 5 pași?

calorifere-de-baie-1

Caloriferul pentru baie este unul din elementele extrem de importante din acest spațiu, și asta datorită gradului de umiditate ridicat care solicită o sursă de căldură, precum și faptului că după un duș fierbinte este neplăcut să stai într-o cameră neîncălzită. În plus, de cele mai multe ori caloriferele de […] mai mult »

5 avantaje și 2 dezavantaje ale plăcilor de policarbonat

placi-din-policarbonat-1

Mai trainice și mai ușoare decât sticla, plăcile de policarbonat au devenit tot mai populare mulțumită versatilității lor, ele putând fi utilizate în diferite scopuri, cu atât mai mult cu cât acestea permit luminii să treacă prin ele și sunt foarte rezistente la temperaturi ridicate sau îngheț. Unde poți utiliza […] mai mult »

27 de modele inedite de gard! Vezi ce ce poartă!

gard

Unei locuințe nu îi stă niciodată bine fără un gard atent realizat. De aceea, vă prezentăm câteva modele de gard, pentru o casă mai admirată ca niciodată. În acest an se poartă gardurile din piatră sau lemn. Combinațiile ce pot fi făcute cu ajutorul pietrei naturale sunt de-a dreptul surprinzătoare. […] mai mult »

Ce trebuie să știi la achiziționarea unui compresor de aer

compresoare-de-aer

Compresoarele de aer se folosesc de mai bine de 100 de ani, oriunde e nevoie de acționarea unei unelte prin presiunea aerului. Cu timpul au evoluat într-o mare varietate de tipuri și modele, de la cele cu aplicații exclusiv industriale, până la compresoarele pe care le folosim în garajul personal. […] mai mult »

3 exemple de clădiri care asigură cele mai înalte standarde de locuire în industria ospitalității. Ce au în comun?

hotel-sky-blue

Cât privește domeniul rezidențial, al construcțiilor familiale, știm care sunt așteptările beneficiarilor, mai ales că aici mulți dintre ei intenționează să locuiască o viață întreagă. Însă când vine vorba de industria ospitalității, industria turismului, fie ele de relaxare sau de business, care sunt principalele cerințe ale clienților? Intimitate, confort și […] mai mult »

Cum să alegi mașina de găurit potrivită?

mt607_0x185

Fie că locuiești într-un apartament, fie că stai la casă, un gospodar desăvârșit are nevoie de câteva unelte pe care le va utiliza de-a lungul timpului destul de frecvent. În cazul căminelor înconjurate de o grădină, magazia gospodarului este mult mai voluminoasă și poate cuprinde de la mașini de tuns […] mai mult »

Top 3 tendințe în placările ceramice

formate-supradimensionate

Baia este un spațiu nu necesită, în principiu, prea multă bătaie de cap atunci când dorim să redecorăm după ultimele tendințe. Cele mai importante decizii pe care trebuie să le luăm în materie de stil au în prim plan gresia și faianța, și apoi obiectele de mobilier și instalațiile sanitare. […] mai mult »