CONSTRUCȚII

Ecose, soluția ideală pentru izolarea clădirilor metalice

Ecose, soluția ideală pentru izolarea clădirilor metalice

Cu toții suntem familiarizați cu ideea de izolare a clădirilor și toate avantajele pe care le implică această opțiune pe care mulți dintre noi o adoptăm. Fie că vorbim de clădiri rezidențiale, comerciale sau industriale, este necesară o izolare profesională pentru o economie semnificativă din punct de vedere energetic, termic, […] mai mult »

8 uși de intrare colorate altfel

8 usi de intrare colorate

Noi românii suntem destul de conservatori în ceea ce privește paleta cromatică utilizată pentru personalizarea ușii de la intrare. Rar îți este dat să vezi un model deviind de la tradiționalele tonuri pământii, iar atunci când se remarcă printr-o culoare ieșită din comun este foarte probabil ca aceasta să nu […] mai mult »

Un finisaj modern și versatil: ardezia flexibilă SKIN

ardezia flexibila

Amenajarea și înfrumusețarea casei sunt cele mai importante preocupări pentru fiecare dintre noi. Dorim să ne clădim un cămin primitor, care să ne reflecte personalitatea și stilul de viață prin aspectul, decorațiunile și mobilierul alese. Pentru cei care iubesc decorațiunile inspirate din natură, avem o recomandare specială: ardezia flexibilă SKIN, […] mai mult »

Care sunt cele 3 tipuri de lumină de care orice cameră trebuie să beneficieze?

trei tipuri de lumina

Lumina, naturală sau artificială, obținută cu ajutorul corpurilor de iluminat moderne, clasice sau rustice, asemenea celor de aici, este un factor extrem de important în amenajarea interioară, indiferent despre ce încăpere am vorbi: living, dining, camera copilului sau bucătărie. Astfel, pe lângă regulile ce fac trimitere la proporții, culori, amestecul […] mai mult »

Izolația acoperișurilor înclinate

izolatie acoperis inclinat

În orice fel de construcție, calitatea materialelor este factorul după care trebuie să ne ghidăm în permanență. Doar materialele superioare ne garantează un imobil trainic și rezistent de-a lungul timpului. În cazul acoperișurilor, izolarea eficientă presupune în primul rand materiale adecvate, precum vata minerală de sticlă Knauf Insulation care împreună […] mai mult »