CONSTRUCȚII

Variante de case ieftine şi ecologice

variante-de-case-ieftine-si-ecologice-11

Dacă în trecut oamenii doreau să aibe case cât mai mari, mai spaţioase şi opulente, astăzi a apărut un nou trend, care se răspândeşte rapid. Casele mici, economice şi ecologice sunt preferate celor mari, greu de întreţinut şi costisitoare. Eficientizarea spaţiului, reciclarea materialelor şi grija pentru mediul înconjurătoar par a […] mai mult »

Locuinţe sănătoase – Barometrul locuinţelor sănătoase

locuinte-sanatoase-3

Barometrul Locuinţelor Sănătoase 2016-„Healty Homes Barometer-HHB”-reprezintă cea mai recentă cercetare pan-europeană care investighează experienţele, atitudinile şi comportamentul cetăţenilor europeni referitoare la percepţia acestora asupra caliţăţii stării de sănătate, a gradului de mulţumire oferit de locuinţă şi asupra consumului de energie. Studiul publicat de GRUPUL VELUX este al doilea de acest […] mai mult »

Izolarea casei cu celuloză

izolatia-cu-celuloza-2

Izolarea casei cu celuloză este una dintre cele mai bune idei. În cele ce urmează, o să vă demonstrăm și de ce. Printre avantajele izolării casei cu celuloză se numără: protecția împotriva căldurii exterioare, termoizolarea perfectă a interiorului, izolație fonică și anti umiditate. Puteți izola cu celuloză pereți, mansarde, tavane […] mai mult »

Cum alegi caloriferul pentru baie în 5 pași?

calorifere-de-baie-1

Caloriferul pentru baie este unul din elementele extrem de importante din acest spațiu, și asta datorită gradului de umiditate ridicat care solicită o sursă de căldură, precum și faptului că după un duș fierbinte este neplăcut să stai într-o cameră neîncălzită. În plus, de cele mai multe ori caloriferele de […] mai mult »