CONSTRUCȚII

5 lucruri prin care poți să îți aperi locuința

casa

Locuința ta reprezintă cel mai frumos loc din lume și cu siguranță nu îți dorești ca ceva rău să i se întâmple. Din nefericire, trăim într-o perioadă a criminalității ridicate, fapt care îi determină pe cei mai mulți să se asigure în fața unor prejudicii create în acest mod. De […] mai mult »

De ce să alegi Metigla pentru acoperișul tău?

metigla

Sintagma “sunt fericit pentru că am un acoperiș deasupra capului” subliniază importanța alegerii sistemului de învelitoare, în construcția casei. Acoperişul trebuie realizat cu multă grijă şi utilizând materiale de cea mai bună calitate, astfel încât să fie durabil și să corespundă atât nevoilor tehnice, cât și celor estetice ale construcției. […] mai mult »

Profesioniști în grupuri de pompare si pompe de apa

pompe-pentru-uz-rezidential

Odată cu apropierea sezonului cald, riscul apariției unui incendiu crește în mod inevitabil. Incendiile prezintă un potențial de distrugere al proprietății private, mai ales în spațiul de interferență seminatural/urban și cu siguranță constituie un risc pe care nimeni nu își dorește să și-l asume în eventualitatea unei situații neplăcute. Soluții […] mai mult »

Metigla Click și Faltz – de la estetic la montare!

FISA TEHNICA

Coilprofil vine în întâmpinarea clienților săi cu două tipuri de tablă prefalțuită, Metigla Click și Faltz, fabricate din oțel de înaltă calitate şi disponibile într-o gamă largă de culori, adaptate caracteristicilor estetice ale fiecărei locuințe. Din punct de vedere vizual, Click nu poate fi deosebit de Faltz. Diferența dintre ele […] mai mult »