Dormitoare

8 Idei pentru un dormitor la superlativ

De multe ori considerăm că ar fi bine să renovăm cel puțin una dintre camerele locuinței noastre. Schimbările în general ne aduc o stare de bine, ne cresc confortul și au ca scop îmbunătățirea aspectului camerei respective astfel încât să putem folosi la potențial maxim spațiul suplimentar obținut în urma […] mai mult »

Amenajare în alb și negru

Combinația clasică de culori face ca orice cameră – de la băi la dormitoare – să fie sofisticată, elegantă și atemporală. De la dungi orizontale la plăci grafice, designerii împărtășesc ideile lor preferate de decorare alb-negru. Folosirea combinației alb-negru în decorare poate crea un decor uimitor și dramatic. Află cum […] mai mult »

5 idei de amenajare a dressing-ului unui bărbat

mobila-dressing

Amenajarea dressing-ului unui bărbat nu este cel mai simplu lucru din lume, dar nici cel mai greu. Trebuie să existe multă ordine, totul să fie amenajat cât se poate de simplu, iar stilul masculin să predomine peste tot. Mai exact, unui bărbat nu îi sunt utile decorațiunile cu mult prea […] mai mult »

Elemente cheie în amenajarea dormitorului

Dormitorul, supranumit și camera de odihnă, este locul unde îți găsești liniștea după o zi grea și obositoare. În momentul în care îți amenajezi dormitorul, există câteva elemente de care trebuie să ții cont pentru a te asigura că le final vei obține o cameră echilibrată și armonioasă. Să vedem […] mai mult »