Amenajări băi

Băi mici dar cochete și mai ales utile

Baia are o importanță aparte pentru fiecare dintre noi. O baie mică poate fi amenajată foarte cochet chiar dacă spațiul redus nu ne permite instalarea unui mobilier complex sau a unor căzi și cabine de duș moderne. Iată în continuare câteva idei practice de amenajare a unei băi mici și […] mai mult »

Idei pentru decorarea unei camere mici de baie!

Toată viața ți-ai dorit să ai o casă uriașă, mobilată după gusturile tale și câte și mai câte. Realitatea însă te contrazice. În loc de casa pe care ți-ai dorit-o, ai parte de un apartament micuț, care pare că nu te lasă să îți îndeplinești visele legate de decorat, ca […] mai mult »

Cum alegi cea mai bună culoare pentru baie

Dacă vrei să aduci puțină culoare în baia ta, să-i dai un suflu nou sau pur și simplu să o redecorezi, aaflă ce culori ar trebui să alegi pentru a avea o baie nouă și modernă. Nu contează cât de îndrăzneț este proprietarul sau cât de extravagant, important este ca […] mai mult »

Nostalgie, eleganţă, romantism: baia vintage

Toată lumea visează la o baie modernă, dotată cu toate utilităţile, însă o baie de inspiraţie vintage este şi ea o opţiune ce nu ar trebui neglijată. Ba mai mult, faţă de o baie obişnuită, modernă, o baie vintage are un farmec aparte şi nu se va demoda niciodată. O […] mai mult »

Decorează baia cu nuanțe de maro

Dacă îți place să te relaxezi și să te bucuri de momente de liniște, nuanțele de maro sunt ideale pentru decorarea camerei tale de baie. Tonurile pământii, naturale, vor crea o atmosferă plăcută, calmă și primitoare. Poți opta pentru maro ciocolatiu, teracotă, spre cărămiziu sau crem ori bej. Privește galeria […] mai mult »

10 idei pentru o baie în tendințe

baie-in-tendinte

Încet, încet baia beneficiază de tot mai multă atenție din partea noastră și devine un loc tot mai apreciat atât de beneficiarii băii, cât și de musafiri. Începem să acordă o mai mare importanță detaliilor, accesoriilor și chiar finisajelor, chiar dacă de multe ori înseamnă o investiție mai mare din […] mai mult »