AMENAJĂRI INTERIOARE

7 sfaturi de top pentru o bucătărie de familie

7 trucuri pentru o bucatarie de familie

Bucătăria este mai mult decât locul în care gătești. Este locul în care petreci mult timp, la o poveste, la o cafea și la reuninunea de familie. De aceea, alege aparate performante care să-ți permită să faci totul mai ușor. Așadar, atunci când vrei să reamenajezi bucătăria, gândește planul, astfel […] mai mult »

Adu primăvara în casa ta

adu primavara in casa ta

Lasă florile frumoase care apar în această perioadă a anului să-ți lumineze casa și să-i dea un aer de prospețime. Inspiră-te din nuanțele lor, dar și din prospețimea lor și aplică-le în casa ta. De asemenea, nu ezita să alegi materiale fluide, în nuanțe pastelate, care dau casei un aer […] mai mult »

Eliberează livingul în 4 paşi simpli

elibereaza livingul

De câte ori nu aţi amânat ziua în care să reamenajaţi livingul, spaţiul în care vă petreceţi cel mai mult loc pentru relaxare şi odihnă după ce veniţi obosiţi de la muncă? O cameră de zi frumos organizată este printre cele mai mari dorinţe ale noastre, dar poate că din […] mai mult »

Modele de tapet pentru bucătărie

tapet bucatarie

Simţi că te-ai plictisit de aceeaşi bucătărie, dar nu ai bani suficienţi încât să faci o schimbare a mobilierului care să ofere un alt aspect locului? Trebuie să ştiţi că sunt şi alte soluţii, mult mai ieftine, care vă pot face să vă transformaţi bucătăria într-un loc în care să […] mai mult »

O cameră de zi amenajată în trei moduri

living in 3 stiluri

Livingul este unul dintre cele mai importante locuri din casă. Spaţiul în care îţi dedici timp pentru a te relaxa, aici vorbeşti cu familia şi tot aici ajung şi musafirii.  Ţi se pare că în ultimul timp această cameră a devenit monotonă? A venit primăvara şi sigur ai poftă de […] mai mult »

Dormitor în stil franţuzesc

dormitor frantuzesc

Când vine vorba despre design interior nimic nu poate întrece eleganţa sofisticată a stilului franţuzesc tradiţional. Se ştie că femeile din Franţa sunt renumite pentru moda pariziană, aşa că nu este de mirare că dormitoarele reflectă o parte din acelaşi farmec al lumii, în care se întrepătrund ţesături somptuoase cu […] mai mult »

Culori potrivite pentru a da viaţă dormitorului

culori pentru dormitor

Te-ai săturat de culoarea dormitorului tău? Vrei să te trezeşti într-un loc nou, care să te inspire?Alegerea unei palete de culori este importantă atunci când decideţi ce doriţi să simţiti atunci când aveţi un moment de relaxare în cameră, înainte de culcare. Dormitorul care te poate aduce mai aproape de […] mai mult »

Idei pentru camera unei adolescente

camera adolescent

Un lucru este cert: dormitorul unui adolescente nu poate fi niciodată plicitistor. Şi nici fără personalitate! Fiecare adolescentă are propriul stil, fie că este foarte feminin, contemporan, şic sau mai sofisticat în decor. Dar totuşi cum decorăm camera unei adolescente, ca aceasta să îşi dorească să îşi petreacă aici cei […] mai mult »