AMENAJĂRI INTERIOARE

25 de combinații cromatice pentru dormitor

25 de combinații cromatice pentru dormitor

Dormitorul este locul nostru de refugiu, este spațiu unde ne încărcăm bateriile pentru o nouă zi de muncă, iar designul și mai ales paleta cromatică aleasă influențează semnificativ starea noastră de spirit. Un dormitor elegant, cald și primitor te ademenește să visezi frumos, te încarcă de energie pozitivă și te […] mai mult »

6 modalități prin care îți personaliza holul

6 modalități prin care îți personaliza holul

Mic sau mare, holul de la intrare sau dintre încăperi de cele mai multe ori este omis când vine vorba de o decorare ca la carte. Pentru că într-un cămin trebuie să existe armonie și pentru că inclusiv holurile fac parte din locuințele noastre acestea ar trebui tratate cu respect. […] mai mult »

6 trucuri ingenioase pentru bucătărie

6 trucuri ingenioase pentru bucătărie (4)

Indiferent cât de mult sau puțin gătim, bucătăria rămâne un loc de întâlnire pentru cei apropiați, un loc încărcat cu multă energie pozitivă. Cu toate acestea, tot timpul există loc de mai bine, iar acestă îmbunătățite poate fi realizată în funcție de dimensiunea bucătăriei, de timpul petrecut aici, de stilul […] mai mult »

20 de camere pentru adolescenți

20 de camere pentru adolescenți (6)

Când a trecut timpul și când copilul tău a trecut de la stadiul de bebeluș la junior, pentru ca astăzi să cauți idei de amenajare pentru camerei unui adolescent în toată regula? Și pentru că lucrurile s-au schimbat semnificativ de când luai tu decizii în numele lui, este momentul să-i […] mai mult »

O mansardă transformată prin intermediul luminii

VELUX_restaurare_living

Mansarda a încetat de mult să fie un spațiu de locuit rar întâlnit, cu toate acestea încă este departe de a fi considerată o locuință convențională. Din acest motiv sau tocmai datorită atributelor ce o definesc ea este apreciată în mod deosebit de spiritele creative, artiști care iubesc lumina și […] mai mult »

O casă neglijată îți provoacă depresie

O casă neglijată îți provoacă depresie

Ai crede că orice alt motiv, care are legătură cu lipsa de atenție, a banilor, a satisfacției de la locul de muncă, poate conduce la depresie, dar în niciun caz locul pe care-l numești acasă și unde ar trebui să te simți în siguranță, relaxat și confortabil. Ei bine, se […] mai mult »

Trucuri istețe prin care poți avea un suuper dormitor mic

Trucuri istețe prin care poți avea un suuper dormitor mic (1)

Spațiile mici sunt un fapt în viețile noastre. Cu toate că de cele mai multe ori suprafețele restrânse sunt mult mai comune în rândul bucătăriilor și băilor, nici dormitoarele nu scapă de această problemă. Ori, când spațiul este atât de mic încât nu ai putea să inserezi decât un pat dublu, care […] mai mult »