AMENAJĂRI INTERIOARE

Locuință completă într-o mansardă rafinată

locuintacompleta-intr-o-mansarda-rafinata-1

Apartamentul în cauză, situat la mansarda unei case părintești din județul Mureș, stă sub semnul unei personalități puternice. Conceptul amenajării a fost gândit cu atenție pentru a exprima un plus de rafinament, stil și unicitate. Imaginile spun povestea unui pod fără personalitate, rece și prăfuit, care a devenit un apartament […] mai mult »

Propriul Paradis

casa-din-padure-300x200

Trăind într-o lume aglomerată şi haotică, având zilele programate în funcţie de nevoile fiecăruia, răgazul sfârşitului de săptămână şi, mai cu seamă, al vacanţelor este bine venit. Este timpul pe care încercăm să îl gestionăm cât mai bine, pentru a ne recreea, pentru a ne umple clipele cu activităţi plăcute […] mai mult »

Organizarea electrocasnicelor în bucătărie

bucatarie-3

Bucătăria este spaţiul cel mai important din casă, pentru că aici petrecem o mare parte din timp atunci când gătim sau luăm masa cu cei dragi. Este esenţial să-l mobilăm corespunzător, dar mai ales să poziţionăm electrocasnicele în aşa fel încât să ne facilităm munca şi să le asigurăm o “viaţă […] mai mult »

Rolul culorilor în camera copiilor

camera-3

Culorile fac parte din viaţa noastră încă de când venim pe lume. Sunt primele care stârnesc reacţii, care atrag atenţia, care ne ajută să asociem lucrurile în funcţie de ceea ce vedem. De ce să nu profităm de această terapie a culorilor atunci când amenajăm camera copiilor? Ne-am gândit să […] mai mult »

Cum să amenajez camera fetiţei mele

camera-fetite-7

Dormitorul este locul din casă cel mai relaxant. Acolo îmi găsesc liniştea, mă odihnesc, visez şi la propriu şi la figurat, mă simt protejată şi sigură pe mine. Acest lucru este valabil şi pentru cei mici, care au nevoie de un spaţiu frumos, curat, în care să se poată desfăşura […] mai mult »

Sfaturi practice pentru o bucătărie curată

bucatarie-5

Pregătirea mâncării este o artă! O artă a simţurilor, a gusturilor şi a detaliilor fine. Să faci curăţenie după ce ai gătit este o corvoadă, mai ales dacă eşti o persoană mai neatentă din fire şi „dai cu mâncarea pe toţi pereţii”. Pentru a evita munca zilnică şi pentru a […] mai mult »

25 de combinații cromatice pentru dormitor

25 de combinații cromatice pentru dormitor

Dormitorul este locul nostru de refugiu, este spațiu unde ne încărcăm bateriile pentru o nouă zi de muncă, iar designul și mai ales paleta cromatică aleasă influențează semnificativ starea noastră de spirit. Un dormitor elegant, cald și primitor te ademenește să visezi frumos, te încarcă de energie pozitivă și te […] mai mult »

6 modalități prin care îți personaliza holul

6 modalități prin care îți personaliza holul

Mic sau mare, holul de la intrare sau dintre încăperi de cele mai multe ori este omis când vine vorba de o decorare ca la carte. Pentru că într-un cămin trebuie să existe armonie și pentru că inclusiv holurile fac parte din locuințele noastre acestea ar trebui tratate cu respect. […] mai mult »