AMENAJĂRI INTERIOARE

Ce mobilă trebuie să se regăsească în casa ta? Iată 5 idei!

mobila

Deja ai trecut de etapele de finisare ale pereților și pardoselii? Ei bine, de această dată urmează tot ceea ce este mai frumos – utilarea spațiului și mobilarea acestuia, cu acele piese de mobilier ce îți vor fi necesare. Mobilierul pentru locuință trebuie ales cu multă grijă astfel încât să […] mai mult »

5 reguli de bază pentru amenajarea bucătăriei

bucatarie1

Atunci când vorbim despre amenajarea bucătăriei nu avem cum să nu ajungem cu gândul la cercetătorii de la Cornell University care în anul 1940 au ajuns la concluzia că regula triunghiului ar trebui să guverneze acest spațiu. Mai exact, în orice bucătărie există trei puncte de maxim interes – chiuveta, […] mai mult »

Blatul de bucatarie din granit: cum il asortam

granit

Granitul este unul dintre cele mai rezistente materiale folosite pentru realizarea blaturilor de bucatarie. Pe langa durabilitate, acest material prezinta o gama variata de culori si nuante, cu accente pe negru sau gri. Majoritatea modelelor au o textura pigmentata, usor de recunoscut intre pietrele naturale.   O exceptie o constituie […] mai mult »

5 idei despre cum să-ți alegi mobila potrivită

5 idei pentru alegerea mobilei (4)

Nu poți vorbi despre un cămin adevărat atâta timp cât acesta este nemobilat. Ori, piesele de mobilier, cu toate că pot reprezenta partea cea mai costisitoare atunci când amenajezi o locuință, sunt de departe și cele care în final dau viață spațiului, oferindu-i personalitate și stil. Astfel, alegerea mobilei pentru […] mai mult »

Cum să decoraţi în stil retro

cum-sa-decorezi-in-stil-retro-14

Stilul retro este un stil cu un farmec aparte, care aduce în prezent elemente decorative din trecut, mai ales din anii 50-60. Nu trebuie neapărat ca toată amenajarea dumneavoastră să fie făcută în acest stil, puteţi integra obiecte retro şi în alte decoruri. În cele ce urmează, o să vă […] mai mult »

Trucuri pentru amenajarea unui open space

trucuri-pentru-amenajarea-unui-open-space-11

Dacă doriţi să amenajaţi un open space, trebuie să aveţi mare grijă. Un spaţiu atât de mare trebuie împărţit în zone de interes, iar trecerea între acestea trebuie să se facă natural. Deşi sunt zone cu funcţionalităţi diferite, acestea trebuie să se îmbine în mod armonios, pentru ca rezultatul final […] mai mult »

Elemente cheie în amenajarea dormitorului

elemente-cheie-in-amenajarea-dormitorului_11

Dormitorul, supranumit și camera de odihnă, este locul unde îți găsești liniștea după o zi grea și obositoare. În momentul în care îți amenajezi dormitorul, există câteva elemente de care trebuie să ții cont pentru a te asigura că le final vei obține o cameră echilibrată și armonioasă. Să vedem […] mai mult »