AMENAJĂRI INTERIOARE

Cum alegi perdelele. 4 sfaturi pentru asortarea lor

Personalizate sau gata făcute? Drept sau pliate? Cunoașterea opțiunilor te va ajuta să decizi ce perdele sunt potrivite pentru casa ta. Perdelele sunt mult mai mult decât simple materiale care îmbracă geamul. Ele pot forma baza întregului aspect  al camerei. Desigur, și ele sunt practice, oferind beneficii de intimitate, căldură […] mai mult »

8 Idei pentru un dormitor la superlativ

De multe ori considerăm că ar fi bine să renovăm cel puțin una dintre camerele locuinței noastre. Schimbările în general ne aduc o stare de bine, ne cresc confortul și au ca scop îmbunătățirea aspectului camerei respective astfel încât să putem folosi la potențial maxim spațiul suplimentar obținut în urma […] mai mult »

Băi mici dar cochete și mai ales utile

Baia are o importanță aparte pentru fiecare dintre noi. O baie mică poate fi amenajată foarte cochet chiar dacă spațiul redus nu ne permite instalarea unui mobilier complex sau a unor căzi și cabine de duș moderne. Iată în continuare câteva idei practice de amenajare a unei băi mici și […] mai mult »

O bucătărie modernă: Înainte și după renovare!

Bucătăria este cu certitudine locul cel mai important dintr-o locuință. Acolo petrecem momente neprețuite discutând cu cei dragi sau gătind cine memorabile. De aceea va trebui să acordăm o atenție deosebită decorării și utilării sale, mai ales dacă ne dorim o bucătărie modernă în care să ne facă plăcere să […] mai mult »

Top 4 amenajări open space: living + bucătărie

Perfect pentru o viață de familie, aceste spații luminoase, aerisite și elegante sunt multifuncționale și distractive. Astfel că profesioniștii împărtășesc cele mai bune strategii pentru a îmbina perfect zona de gătit cu cea de relaxare. Soluție creativă. Într-o casă nouă, designerul Jodie Cooper a preluat conceptul de iluminare dramatică la […] mai mult »

5 lucruri de care ai nevoie pentru birou

Atunci când alegi să lucrezi de acasă, jobul tău fiind unul cât se poate de flexibil va fi nevoie să te implici în amenajarea propriului birou. Ca atare, acest spațiu va trebui să întrunească mai multe condiții, atât pe cele de confort, cât și pe cele funcționale, să reușească astfel […] mai mult »