AMENAJĂRI INTERIOARE

Întreţinerea frigiderului şi a alimentelor

curatarea-frigiderului

Frigiderul este destinat păstrării alimentelor în stare bună pentru consum, scopul iniţial fiind protejarea sănătăţii noastre, printr-o alimentaţie optimă în care sunt incluse produse proaspete, nealterate. Pentru ca frigiderul să poată păstra toate proprietăţile alimentelor depozitate în el, trebuie respectate câteva reguli esenţiale, altfel vom obţine exact opusul scopului iniţial, […] mai mult »

Camera cu jucării

dulapul-cu-jucarii

Toţi părinţii ştiu ce haos se poate creea în camera micuţilor atunci când toate jucăriile sunt scoase şi împrăştiate din varii motive. Fie pentru că toate trebuie să participe la jocul zgomotos şi vesel ce tocmai atunci se petrece, fie pentru că undeva, printre ele, stă ascunsă jucăria preferată ce […] mai mult »

Cămara ordonată

camara-ordonata

Cămara este locul ferit din casă unde depozităm tot ce ne trebuie în bucătărie, şi nu numai. Fie că este o cămară normală dintr-un apartament de bloc, fie că este o încăpere ceva mai mare pe care noi ne-am proiectat-o atunci când ne-am hotărât să ne construim o casă pe […] mai mult »

Hamacuri de interior

hamac-9

V-aţi obişnuit probabil cu hamacurile de exterior, însă v-aţi gândit vreodată că acestea pot fi folosite şi pentru amenajările interioare? Dacă sunteţi sceptici în privinţa folosirii acestora în interiorul casei, în cele ce urmează vă vom prezenta unele idei ce vă vor convinge că hamacul nu se potriveşte doar grădinii […] mai mult »

Placarea şemineului

seminee rustice

Șemineul este un element important într-o casă. Acesta nu are doar un rol practic, încălzind  interiorul și luminând încăperea, dar și unul decorativ, un șemineu putându-se transforma în piesa de rezistență a unei camere. Placarea șemineului scoate în evidență acest element, așa că trebuie aleasă cât mai bine. Indiferent de […] mai mult »

Idei simple de amenajare a locuinţei

idei-simple-de-amenajare-1

Vreţi să schimbaţi felul în care arată casa dumneavoastră, însă nu aveţi prea un buget prea mare la dispozitie pentru a face o amenajare majoră? Nicio problemă, noi vă oferim câteva trucuri isteţe prin care puteţi reîmprospăta aspectul casei. Acestea sunt simple, însă de efect şi vor avea un impact […] mai mult »

Modele inedite de covoare

modele-inedite-de-covoare-7

Alegerea covorului potrivit poate schimba complet înfățișarea unei încăperi. De foarte multe ori un simplu covor va completa stilul decorativ, va întregi atmosfera, va da un aer aparte zonei în care este așezat. Iar în comerț există o mare varietate de modele, de la elegante la clasice, cu sau fără […] mai mult »

Cum amenajezi un dormitor? Iată 30 de super idei!

dormitor

Un dormitor este spațiul în care trebuie să te simți bine și să te relaxezi. Cu toate acestea, puțini sunt cei ce alocă un spațiu mai mare dormitorului, fiind restrânși de metri pătrați insuficienți ai camerei, dar și de anumite goluri din cameră determinate de poziția ușii, a ferestrei sau […] mai mult »

Poziția patului în cameră îți schimbă viața

Pozitia-patului-in-camera-iti-schimba-viata1

Un pat confortabil, aşezat în locul potrivit în dormitor îţi poate influenţa starea de spirit şi, implicit, viaţa. Pentru că patul este locul în care te odihnești, în care trăiești clipe de dragoste. Sau în care, pur și simplu, visezi cu ochii deschişi. Iată cum te poţi simţi în funcţie de […] mai mult »