AMENAJĂRI INTERIOARE

Vrei un fotoliu nou! Cum îl alegi pe cel mai bun?

Vrei un fotoliu nou

După o zi obositoare la serviciu, întotdeauna este plăcut să te tolănești într-un fotoliu. Fie că preferi fotoliile minimaliste, cu un design modern, sau modelele înflorate clasice, vei găsii cu siguranță un fotoliu pe gusturile tale. Cum fotoliile pot reprezenta de multe ori o investiție, se merită să îți apleci […] mai mult »

5 bai sofisticate

5 bai sofisticate

Ce anume poate face o baie sofisticată? Simplu! Formele geometrice, liniile drepte și culorile vibrante sunt elementele care vor oferii băii tale un finisaj cool, o alură sofisticată. În cele ce urmează îți prezentăm 5 bai diferite de ceea ce ești obișnuit să vezi în fiecare zi. Fie că este […] mai mult »

4 sfaturi pentru amenajarea biroului la mansardă

4 sfaturi pentru amenajarea biroului la mansardă

Din lipsă de spațiu sau din dorința de a ne bucura de un loc intim, cu priveliște spre cerul înstelat pe timp de seară începem să-i acordăm mai multă importanță podului, cu atât mai mult cu cât mansarda a devenit un spațiu tot mai popular. Astfel, dacă nu ai mai […] mai mult »

Cum alegi canapeaua perfectă în 4 pași simpli?

4 repere care te vor ajuta să-ți alegi canapeaua rapid

Mai întotdeauna îndreptată înspre televizor, canapeaua este o piesă de mobilier esențială pentru orice sufragerie. Reunește întreaga familie sau ne permite să stăm întinși pe o suprafață moale și confortabilă în timp ce urmărim programele preferate. Cu toate acestea, indiferent de utilizare, trebuie să ținem cont de mai multe considerente […] mai mult »

Cele mai trăsnite și cele mai cool pătuțuri pentru copii

Cele mai trăsnite și cele mai cool pătuțuri pentru copii

Camera copilului nostru este mai mult decât un loc unde doarme, este spațiul care-l ajută să descopere lumea, este încăperea ce-i oferă siguranță și confort, este locul care-l ajută să-și dezvolte imaginația atunci când se joacă singur sau cu prietenii jocuri inventate de el. Așadar, camera copilului trebuie să depășească […] mai mult »

5 soluții pentru un climat interior optim în timpul verii

VELUX_rulou opac_2

Vara, când temperaturile ating cote maxime, când disconfortul termic nu ne lasă să ne odihnim pe timpul nopții, când lumina devine uneori deranjantă atunci când lucrăm la calculator sau ne uităm la televizor, devenim agitați și încercăm să găsim soluții care să ne transforme climatul interior într-un confortabil, relaxant. În […] mai mult »

10 idei pentru o baie în tendințe

10 idei pentru o baie în tendințe (4)

Încet, încet baia beneficiază de tot mai multă atenție din partea noastră și devine un loc tot mai apreciat atât de beneficiarii băii, cât și de musafiri. Începem să acordă o mai mare importanță detaliilor, accesoriilor și chiar finisajelor, chiar dacă de multe ori înseamnă o investiție mai mare din […] mai mult »

Tonurile sobre, o nouă tendință în bucătărie

Tonurile sobre, o nouă tendință în bucătărie

Bucătăriile albe, deschise la culoare nu mai sunt nicio surpriză pentru noi, ne intersectăm cu ele destul de frecvent, online sau offline. Cele pe care însă nu le admirăm zi de zi sunt cele dominate de tonuri închise, precum negru, gri petrol sau bleumarin. Lipsa spațiului sau teama de a […] mai mult »