AMENAJĂRI INTERIOARE

Cum să faci orice baie să pară mai mare?

Cum să faci orice baie să pară mai mare (12)

Spațiile mici sunt o problemă a zilelor noastre, însă cu ajutorul unor trucuri ele pot deveni unele dintre cele mai atrăgătoare, constrângerea metrilor pătrați fiind aproape insesizabilă. Și pentru că de cele mai multe ori cele mai mici încăperi sunt băile, poate și din prisma timpului pe care ni-l petrecem […] mai mult »

12 bucătării albe

12 bucatarii albe

Albul poate fi un pic cam banal, utilizat în exces, fără câteva mici detalii care să-i pună în evidență puritatea. Nu însă ți în cazul celor 12 bucătării albe pe care le-am selectat pentru tine. Așadar, secretul unui decor reușit, chiar și în bucătărie, este să recurgi la texturi, la […] mai mult »

8 culori feng shui

8 culori feng shui

Culorile înseamnă viață și tot ele, fiecare din ele, au o semnificație mai ales dacă vorbim de energii, echilibru energetic și armonie, calități ale stilului feng shui. Dar care este oare cea mai potrivită culoare pentru dormitor sau pentru bucătărie și care sunt calitățile ce o recomandă. În cele ce […] mai mult »

Amenajează-ți baia în funcție de personalitatea ta

Amenajeaza-ti-baia-in-functie-de-personalitatea-ta-1

Baia secolului XXI a devenit un spațiu tot mai îndrăgit, tot mai original când vine vorba de amenajare. Acesta, de-a lungul timpului, putem spune că s-a transformat într-un adevărat sanctuar dedicat designului echilibrat, îndrăzneț sau clasic, precum și sufletului nostru. Așa cum fiecare dintre noi se remarcă printr-o personalitate diferită, […] mai mult »

Cum să-ți alegi mobila pentru sufragerie?

cum sa-ti alegi mobila de sufragerie 1A

În aparență o misiune foarte simplă, alegerea pieselor care să construiască decorul sufrageriei poate deveni o provocare extrem de costisitoare. Ai deja în minte câteva piese de mobilier, o canapea, un fotoliu, o comoda, dar oare se potrivesc ele, mai cu seamă vor avea loc în sufrageria ta? Astfel, înainte […] mai mult »

O colecție de dormitoare albastre

O colectie de dormitoare albastre

În ciuda faptului că albastrul este o culoare rece, care are drept efect vizual îndepărtarea obiectelor și crearea iluziei unui spațiu mai mic decât este în realitate, albastrul este considerat una dintre cele mai potrivite culori pentru dormitor. Albastrul este o culoare, care în funcție de intensitate, mai închis sau […] mai mult »