AMENAJĂRI INTERIOARE

10 idei pentru o baie în tendințe

10 idei pentru o baie în tendințe (4)

Încet, încet baia beneficiază de tot mai multă atenție din partea noastră și devine un loc tot mai apreciat atât de beneficiarii băii, cât și de musafiri. Începem să acordă o mai mare importanță detaliilor, accesoriilor și chiar finisajelor, chiar dacă de multe ori înseamnă o investiție mai mare din […] mai mult »

Tonurile sobre, o nouă tendință în bucătărie

Tonurile sobre, o nouă tendință în bucătărie

Bucătăriile albe, deschise la culoare nu mai sunt nicio surpriză pentru noi, ne intersectăm cu ele destul de frecvent, online sau offline. Cele pe care însă nu le admirăm zi de zi sunt cele dominate de tonuri închise, precum negru, gri petrol sau bleumarin. Lipsa spațiului sau teama de a […] mai mult »

7 dormitoare pentru 7 vedete

7 dormitoare pentru 7 vedete

Inexplicabil, în fiecare dintre noi există o curiozitate de nestăvilit când vine vorba de viața vedetelor și mai ales de locuințele lor. Cu toate că în viața de zi cu zi ne-ar fi imposibil să aruncăm un ochi în dormitoarele unor vedete precum Jennifer Lopez, Cameron Diaz ori Jessica Alba, […] mai mult »

5 reguli de aur pe care să le respecți într-o bucătărie mică

5 reguli în bucătărie

Când ai o bucătărie mare spațiul clar nu este o problemă, nu ridică semne de întrebare în organizarea electrocasnicelor, a ustensilelor de bucătărie și altor obiecte necesare sau mai puțin necesare, dar dorite în acestă încăpere. Dilema apare atunci când ești beneficiarul unei bucătării mici, mici de tot. În această […] mai mult »

Cum să ai lumină chiar și în holul fără ferestre?

Tunel solar VELUX_terasa_TCF

În ciuda faptului că de cele mai multe ori holul sau holurile, căile de acces sunt ignorate când vine vorba de amenajări și personalizări, ele suna una din cărțile de vizită ale locuinței noastre și implicit ale noaste. Astfel, chiar dacă din cultura urbană am învățat că holul nu trebuie […] mai mult »