AMENAJĂRI INTERIOARE

Sticla structurală, un element ce poate conferi casei originalitate şi un farmec special

Ideea folosirii sticlei structurale în costrucţia casei pare a fi extrem de interesantă, efectul realizat prin această tehnică fiind spectaculos. Alegerea sticlei în construcţii porneşte de la noţiunile de largheţe, fluiditate, ideea de spaţiu deschis şi aerisit. Sticla structurată poate fi folosită în multe scopuri în interiorul unei case. Modalităţile […] mai mult »

Economisirea spaţiului şi tipurile de uşi

Atunci când definitivăm amenajarea spaţiului din interiorul casei putem opta pentru alegerea altui tip de uşă, decât cel clasic. Modelul de uşă clasică poate fi înlocuit cu o uşă pliantă, iar un dressing poate fi protejat montându-se o usă glisantă. Varietatea de modele de uşi puse la dispoziţa noatră de […] mai mult »

Cum să organizezi jucăriile copiilor

Dacă ai copii, jucăriile reprezintă un element important și inevitabil al casei. Cu siguranță știi asta și, la fel de bine știi și că  volumul total poate fi ușor redus dacă există o minimă organizare. Așadar, iată câteva strategii și moduri în care poți organiza impecabil jucăriile.  Camera copiilor, pentru […] mai mult »

Cum alegem sistemul şi corpurile de iluminat pentru o atmosferă feerică.

Starea emoţională, activităţile cotidiene şi chiar sănătatea ne sunt influenţate de lumină, indiferent de sursa acesteia, fie că este naturala, de la soare sau provine din surse artificiale. Deoarece sănătatea ne este puternic influenţată de lumină, de cea naturală, trebuie să acordă o mare atenţie amenajării locuinţei noastre, astfel încât […] mai mult »

Amenajare în alb și negru

Combinația clasică de culori face ca orice cameră – de la băi la dormitoare – să fie sofisticată, elegantă și atemporală. De la dungi orizontale la plăci grafice, designerii împărtășesc ideile lor preferate de decorare alb-negru. Folosirea combinației alb-negru în decorare poate crea un decor uimitor și dramatic. Află cum […] mai mult »