AMENAJĂRI INTERIOARE

Cum amenajezi o baie mică

Cum-amenajezi-o-baie-mica12

Poate n-ai dat importanță prea mare băii tale până acum, pentru că o consideri cea mai neînsemnată încăpere din locuință. Numai că toate drumurile importante trec prin baie. Te-ai gândit la asta până acum? Înainte să pleci dimineața la lucru sau seara la o petrecere, te pregătești să strălucești în […] mai mult »

Cu o etajeră se face primăvară. În casa ta

Cu-o-etajera-se-face-primavara.-In-casa-ta10

Etajerele sunt un mod excelent de a da o notă originală şi îndrăzneaţă de design casei tale. Îţi permit să-ţi organizezi spaţiul mult mai bine şi totodată dau încăperilor un aspect modern. Etajera, şic şi bună la toate Etajerele te ajută să îmbraci cu gust întreaga casă, să umpli şi […] mai mult »

Cum schimbi aspectul camerei într-o singură zi

Cum-schimbi-aspectul-camerei-intr-o-singura-zi12

Camera ta începe să ţi se pară monotonă? Nu mai simţi senzaţia de prospeţime pe care ţi-o oferea altădată? Înseamnă că e timpul să faci o schimbare. Şi o poţi face într-o singură zi. Iată ce paşi ai de urmat. Estimează câţi bani poţi investi în schimbare E absolut necesar […] mai mult »

5 obiecte de care ai nevoie pentru a lucra eficient de acasă

5-obiecte-de-care-ai-nevoie-pentru-a-lucra-eficient-de-acasa-4

Pe lângă faptul că tot mai mulți dintre noi îți iau jobul acasă și continuă să lucreze poate chiar și în weekend, un alt segment, destul de semnificativ, s-a reorientat către munca exclusivă de acasă. Cunoscuți ca și freelanceri, fără doar și poate fiecare din aceștia au nevoie de un […] mai mult »

Cum putem avea o locuință sănătoasă?

cum-putem-avea-o-locuinta-sanatoasa-1

Să mâncăm sănătos este deja un trend consacrat. Dar să locuim într-o casă sănătoasă? Este important așadar nu doar ce mâncăm sau câte exerciții fizice facem, ci și în ce fel de locuințe trăim. Iată mai jos motivele pentru care locuința ne afectează sănătatea.   Un lucru cert este că […] mai mult »

7 argumente pentru alegerea unei locuințe la mansardă

7-argumente-pentru-alegerea-unei-locuinte-la-mansarda-4

Mansarda – pentru mulți dintre noi reprezintă locul ideal – datorită aerului romantic pe care-l dobândește odată cu amenajarea, cu jocul de lumini creat, cu planurile înclinate existente. Din acest punct de vedere, mansarda este asociată cu acel spațiu creativ, inspirațional, un fel de spațiu magic destinat pasiunilor noastre. Pentru […] mai mult »

8 băi în alb, negru și gri

8-bai-in-alb-negru-si-gri-2

Cu toate că orice spațiu din locuința ta a fost conceput ca să te reprezinte, niciunul nu pare să spună mai multe despre tine decât baia, cel puțin în opinia mea. Mai mult, baia este poate singura încăpere din locuință care îți spune direct, însă de la o primă vedere […] mai mult »

Alegerea culorilor pentru camera ta

culori-living2

Majoritatea oamenilor pun accent pe mobilierul și accesoriilor dintr-o casă, și mai puțin pe culori. Specialiștii în design interior consideră că alegerea culorilor dintr-o cameră este cea mai importantă etapă în amenajarea interioară a unei camere, iar când vorbim de culori nu ne referim doar la pereți, ci la tot […] mai mult »