AMENAJĂRI INTERIOARE

Cum să cureți baia fără chimicale

Baia este a doua cameră din apartamentul tău unde petreci cel mai mult timp, după dormitor. Acolo ai răgaz să te relaxezi, să încerci noi produse cosmetice, să meditezi în timp ce faci o baie fierbinte cu sare de baie parfumată sau pur și simplu să stai câteva minute sub […] mai mult »

Idei pentru modernizarea băii dintr-un apartament închiriat

Renovarea unei băi vechi ridică o mulțime de provocări, dar lucrurile devin și mai dificile când este vorba despre un apartament închiriat. Înainte să faci orice modificare într-un apartament în care locuiești cu chirie trebuie, neapărat, să discuți cu proprietarul casei. Dacă el agreează să faci anumite modificări în locuința […] mai mult »

3 soluții pentru o iarnă geroasă!

Anotimpul rece și-a făcut simțită prezenta de ceva vreme și deja fiecare dintre noi caută soluțiile cele mai bune pentru a se proteja de frig. Pentru că poziționarea noastră geografică ne oferă câteva luni bune de anotimp răcoros, va trebui să ne gândim la soluții destinate să funcționeze pe termen […] mai mult »

Culoarea anului 2018 în România

S-a decis Culoarea anului 2018 în România. La concurs au participat nouă designeri și arhitecți. La acest eveniment, Culoarea Anului 2018 în România, au participat nouă arhitecți și designeri din Romania. Albastrul Atemporal, culoarea anului În competiție au intrat 4 culori concept la care s-a lucrat 6 luni. Au fost patru […] mai mult »

3 materiale excelente pentru pilotele dedicate sezonului rece

Pentru că sezonul rece își face din ce în ce mai simțită prezența, achiziționarea unei pilote pentru această perioadă este o idee foarte bună. Din culcușul călduros, oferită de o pilotă de iarnă cu proprietăți incredibile, nopțile friguroase nu mai par atât de înspăimântătoare. Pentru a ști că faci cea […] mai mult »

100 tone de piatră naturală la prețuri promoționale: PIATRAONLINE BLACK FRIDAY 2017

100 tone de produse din piatră naturală se vor găsi în lumina reflectoarelor de Black Friday 2017, la PIATRAONLINE. În acest spectacol al reducerilor substanțiale toate pietrele naturale vor fi vedete: travertin, marmura, granit, ardezie, limestone, onix, terrazzo, ardezie flexibilă etc. Acesta este a patra editiție consecutivă de Black Friday […] mai mult »