AMENAJĂRI INTERIOARE

5 idei despre cum să-ți alegi mobila potrivită

5 idei pentru alegerea mobilei (4)

Nu poți vorbi despre un cămin adevărat atâta timp cât acesta este nemobilat. Ori, piesele de mobilier, cu toate că pot reprezenta partea cea mai costisitoare atunci când amenajezi o locuință, sunt de departe și cele care în final dau viață spațiului, oferindu-i personalitate și stil. Astfel, alegerea mobilei pentru […] mai mult »

Cum să decoraţi în stil retro

cum-sa-decorezi-in-stil-retro-14

Stilul retro este un stil cu un farmec aparte, care aduce în prezent elemente decorative din trecut, mai ales din anii 50-60. Nu trebuie neapărat ca toată amenajarea dumneavoastră să fie făcută în acest stil, puteţi integra obiecte retro şi în alte decoruri. În cele ce urmează, o să vă […] mai mult »

Trucuri pentru amenajarea unui open space

trucuri-pentru-amenajarea-unui-open-space-11

Dacă doriţi să amenajaţi un open space, trebuie să aveţi mare grijă. Un spaţiu atât de mare trebuie împărţit în zone de interes, iar trecerea între acestea trebuie să se facă natural. Deşi sunt zone cu funcţionalităţi diferite, acestea trebuie să se îmbine în mod armonios, pentru ca rezultatul final […] mai mult »

Elemente cheie în amenajarea dormitorului

elemente-cheie-in-amenajarea-dormitorului_11

Dormitorul, supranumit și camera de odihnă, este locul unde îți găsești liniștea după o zi grea și obositoare. În momentul în care îți amenajezi dormitorul, există câteva elemente de care trebuie să ții cont pentru a te asigura că le final vei obține o cameră echilibrată și armonioasă. Să vedem […] mai mult »

Idei isteţe de eficientizare a spaţiului

living room in apartament nou oradea

Dacă ai o locuinţă care nu este foarte spaţioasă, fiecare colţişor contează şi trebuie amenajat astfel încât să fie cât mai eficient. Spaţiul trebuie optimizat cât mai mult cu putinţă, pentru a se crea impresia unei suprafeţe aerisite. De multe ori însă, avem tendinţa să facem alegeri neinspirate, ce contribuie […] mai mult »

Modern şi retro: stilul industrial vintage

stilul-industrial-vintage-8

Dacă dispuneţi de un spaţiu în care stilul industrial s-ar integra perfect, însă sunteţi şi pasionaţi de stilul vintage, aflaţi că nu trebuie să alegeţi între unul sau celălalt, le puteţi îmbina cu succes.  Stilul se numeşte industrial vintage şi tot mai mulţi oameni din toată lumea îl adoptă. Deşi […] mai mult »

Bucătăria anului 2017

bucataria-anului-2017_3

Anul 2017 bate la ușă, iar noi ne-am gândit să îți prezentăm tendințele în materie de amenajare a bucătăriei tale, ca să nu te prindă anul viitor nepregătit. Să vedem ce tendințe se poartă în anul 2017 și cum ne vor transforma ele bucătăria într-o adevărată vedetă! Tonurile de gri […] mai mult »

Personalitatea din spatele culorilor din casa ta

culorile-din-casa-ta

Culorile alese de tine în amenajarea locuinţei tale îţi influenţează viaţa şi trădează personalitatea. 1. Obiectele roşii pe care le ai în locuinţa ta semnifică o fire dinamică şi extrem de pasională, sunteţi o persoană care faceţi excese, dar cu toate acestea greşelile vă sunt repede iertate, aveţi o poftă […] mai mult »